Style de Paris – Tyyliä Pariisista & etukoodit!

Keväisin vaatemuodissa on nähtävissä selvä muutos keveämpään, tyttömäisempään ja vaaleampaan suuntaan. Niin paljon kuin kevättä, trenssejä ja ballerinoja rakastankin, löydän sesonkiuutuuksien joukosta harvoin itselleni mitään sellaista joka kolahtaisi kovaa. 🙂 Tänä keväänä muotituulet puhaltavat Pariisista päin ja ensimmäistä kertaa vuosiin olen innoissani selaillut muotisivustoja ja -osastoja – paljon perusvärejä, pelkistettyjä leikkauksia ja klassisia elementtejä. ♥︎ Päätin purkaa tämän intoni inspiroiviin asukuviin viiden erilaisen elegantin kollaasin muodossa…

Paris_Style_chic_omakotivalkoinen_090320

StyledeParis_98932.jpg

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Casual Chic: Arkiasustakin voi tehdä pariisittarien tapaan tyylikkään panostamalla kenkiin ja punaamalla huulet. Mustavalkoinen raitapaita tuo sopivasti eloa perusfarkuihin. Hattu, huivi ja nahkainen laukku viimeistelevät asukokonaisuuden.

StyledeParis_98934.jpg

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Classy Chic: Kaupungille ja ystävien kanssa kahvitteluun sopii naisellisen tyttömäinen A-linjainen hame, joka waterfall-kauluksiseen puseroon yhdistettynä näyttää mekolta ja sopii lyhyemmällekin naiselle. Harteille pehmoinen neuletakki, jalkaan ballerinat ja punaa huuliin, yksinkertaista ja kaunista. 

StyledeParis_98935.jpg

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Rock Chic: Rokahtavampi ja nuorekkaampi asukokonaisuus koostuu pillifarkkuihin yhdistetystä printtipaidasta, suuresta huivista ja hatusta. Messenger-mallinen pikkulaukku ja ballerinat tuovat asuun tyttömäistä pehmeyttä. Tämä on yksi lempparikollaaseistani… rakastuin tuohon Noisy Mayn t-paitaan ja vaikka printtipaidat ovatkin monen mielestä jo ihan passée, aion rempseästi pukeutua tekstipaitoihini niin kauan kuin kivoja malleja on saatavilla. 🙂

StyledeParis_98933.jpg

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Business Chic: Työtapaamisissa edustuskelpoisuus on helppo luoda perinteistä business-lookia noudattamalla – mustaa housua, valkoista puseroa, siistiä jakkua, jalkaan korkkaria ja huulille hymyä. 🙂 Tiger of Swedenin Bevon -jakun leikkaus tekee asusta mielenkiintoisemman, pilkullinen huivi ja näyttävä hattu kohdistavat katseen kasvoihin.

StyledeParis_98940.jpg

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Evening Chic: Omassa mielikuvassani pariisittaret pukeutuvat kuin Audrey Hepburn, yksinkertaisen elegantisti. Musta asukokonaisuus saa väriä tulipunaisesta kynsilakasta ja huulipunasta, niksi johon itse luotan aina ja joka tilanteessa. 🙂

Stcom_deParis_09032016_8718.jpg

Na%CC%88ytto%CC%88kuva%202016-03-08%20ke

Stockmannilla vietetään maaliskuuta pariisilaisissa tunnelmissa muodin, sisustuksen ja hyvän ruoan parissa. Kanta-asiakkaat saavat useita etuja kuten 20% alennuksen naisten muodista ja alusvaatteista sekä maksuttoman postitoimituksen, etukoodit ja ehdot löydät:

www.stockmann.com/paris

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Kuvat: Stockmann, Minelli. Sisältää mainoslinkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

6 kommenttia “Style de Paris – Tyyliä Pariisista & etukoodit!

 1. Ihania asukokonaisuuksia ♥ Voisin kotiuttaa näistä vaikka kaikki itselleni 🙂 Olisi kiva jos joskus voisit tehdä postauksen tytön vaatteista tai samantyylisen kollaasin lastenvaatteista.

  1. Tiina: Niin minäkin. 🙂 Onneksi kaapista löytyy saman tyylisiä vaatekappaleita muutamia. :)<br />
   <br />
   Laitan toiveesi talteen, ehdottomasti toteuttamisen arvoinen enkä olekaan itseasiassa aikoihin postaillut lastenvaatteista. 🙂

 2. Tässä mallistossa on kieltämättä todella paljon sellaisia minuakin ihastuttavia elementtejä. Klassisia, tyylikkäitä, vaatteita. 🙂

 3. Voi ei, ostolakkolaiselle ei tuo raitapaita ollut nyt lakon kannalta ollenkaan hyvä juttu😍.. näinköhän joutuu olemaan lakkorikkuri..🙊

  1. enkeli: Tuo raitapaita on aivan ihana, se oli ensimmäinen kuva johon ihastuin ja jonka halusin mukaan kuvakollaaseihin. &hearts; Ei ollut vaikea viritellä kokonaisuutta sen ympärille, kelpaisi todellakin omaankin vaatekaappiini. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *