Uusi upea Artek Helsinki – Grand Opening Party!

Tänään ovensa avannut uusi Artek Helsinki -lippulaivamyymälä sijaitsee paraatipaikalla Helsingin sydämessä Keskuskadulla. Katu on tuttu ja sijainti ikonisten rakennusten ympäröimä, uuden myymälänsä myötä Artek palaa modernisoituna takaisin juurilleen. Uudet tilat toimivat paitsi design-myymälänä myös näyttely-, tapahtuma- ja keskustelutilana. Se on näyttämö, johon ihmiset voivat tulla tutustumaan mielenkiintoisiin ilmiöihin. Eilisen kutsuvierastilaisuuden ansiosta pääsin fiilistelemään kaksikerroksista Artekia ja mielenkiintoisia uutuuksia jo ennakkoon, tässä tunnelmia illan tarjonnasta. 🙂

Omakotivalkoinen_Artek_VipOpening_180320

Omakotivalkoinen_Artek_VipOpening_180320

Omakotivalkoinen_Artek_VipOpening_180320

Omakotivalkoinen_Artek_VipOpening_180320

Omakotivalkoinen_Artek_VipOpening_180320

Omakotivalkoinen_Artek_VipOpening_180320

Artek perustettiin toteuttamaan vahvaa näkemystä: hyvä design täytyy saada jokaisen ulottuville. Toiminnan lähtökohtina olivat kauneus, monikäyttöisyys ja kestävyys. Yhtiö löysikin paikkansa designin, arkkitehtuurin, kulttuurin ja taiteen risteyksestä haluten kehittää suomalaista asumiskulttuuria. Yrityksen juuret ovat 1930-luvulla, mutta toiminta nykypäivässä. Artekin arvot esteettisyys, eettisyys ja ekologia ovat tänä päivänä vähintään yhtä relevantteja kuin yhtiötä perustettaessa. Artekin vahva panostus kivijalkamyymälään on kannanotto kaupunkikulttuurin, läsnäolemisen ja aidon kokemuksen puolesta. Artek Helsinki toivottaa ihmiset tervetulleeksi viettämään aikaa, inspiroitumaan, ja tapaamaan ystäviä. Konkreettinen myymälätila on portti Artekin maailmaan, josta saa ideoita oman kodin sisustukseen. Tilan suunnittelusta on vastannut ruotsalainen Koncept yhdessä Artekin oman visuaalisen tiimin kanssa.

Omakotivalkoinen_Artek_VipOpening_180320

Omakotivalkoinen_Artek_VipOpening_180320

Omakotivalkoinen_Artek_VipOpening_180320

Omakotivalkoinen_Artek_VipOpening_180320

Omakotivalkoinen_Artek_VipOpening_180320

Omakotivalkoinen_Artek_VipOpening_180320

Myymälän konsepti rakentuu tuotevalikoimalle, palveluille ja vaihtuville projekteille. Valikoiman perustana on Artekin oma mallisto, jota täydentää kiinnostava ja huolellisesti poimittu otos kotimaisten ja merkittävimpien kansainvälisten designbrändien klassikoista ja uutuuksista. Tarkoin valikoidut sesonkiluonteiset tuotteet rikastavat valikoimaa entisestään. Avajaisten aikaan yläkerrasta löytyy myös Stool Customization Workshop -niminen piste, josta kukin voi poimia jakkaraansa mielensä mukaiset osat. Uusia konsepteja ovat myös yläkerran Kirjakioski, joka tarjoaa visuaalisesti ja sisällöllisesti kiinnostavan, kuratoidun otoksen kirjoja ja lehtiä, sekä Artekin ja helsinkiläisen Innogreenin yhdessä toteuttama huonekasvivalikoima.

Omakotivalkoinen_Artek_VipOpening_180320

Omakotivalkoinen_Artek_VipOpening_180320

Omakotivalkoinen_Artek_VipOpening_180320

Omakotivalkoinen_Artek_VipOpening_180320

Omakotivalkoinen_Artek_VipOpening_180320

Omakotivalkoinen_Artek_VipOpening_180320

Artek tunnetaan asiantuntevasta asiakaspalvelustaan ja uudessa myymälässä yrityksen tarjoamat palvelut tuodaan yhä vahvemmin esille. Kaksikerroksinen myymälätila käsittää 700 neliömetriä. Sisustussuunnittelupalvelu saa rauhalliset tilat myymälän toisesta kerroksesta. Myymälätilaa suunniteltaessa on varattu tilaa myös vaihtuville näyttelyille ja pop up -vieraille. Yhteistyöt kiinnostavien, samanhenkisten toimijoiden kanssa tuovat myymälään tuulahduksia ja ilmiöitä maailmalta.

Omakotivalkoinen_Artek_VipOpening_180320

Omakotivalkoinen_Artek_VipOpening_180320

Omakotivalkoinen_Artek_VipOpening_180320

Omakotivalkoinen_Artek_VipOpening_180320

Omakotivalkoinen_Artek_VipOpening_180320

Omakotivalkoinen_Artek_VipOpening_180320

Omakotivalkoinen_Artek_VipOpening_180320

Omakotivalkoinen_Artek_VipOpening_180320

Artek_Helsinki13985_Final_Hires_JPG.jpg

Artek_Helsinki13857_Final_Hires.jpg

Omakotivalkoinen_Artek_VipOpening_180320

Tilaisuuden musiikkiesityksestä vastasi Samuli Kosminen, joka loihti upeat svengit Artekin kalusteilla ja valaisimilla. Siinä saivat tuolit, jakkarat ja valaisimet kyytiä herran käsitellyssä, erittäin mieleenpainuva esitys jota oli kunnia seurata ja kuunnella heti eturivistä. 🙂

Artek_Helsinki14112FinalHires_JPG.jpg

Artek Helsinki -myymälän virallisia avajaisia vietetään huomenna lauantaina ja ohjelmassa on mm. musiikkiesityksiä sekä mahdollisuus osallistua Stool Loop -videoteokseen. Avajaisten kunniaksi saatavilla on myös Artek Helsinki 2016 -erikoiserä Alvar Aallon tarjoiluvaunua 900 ja jakkaraa 60, sävyinään herkkä keväänvihreä, joka kuvastaa uudistumista, energiaa, harmoniaa ja kevättä. ♥︎

Inspiroivaa viikonloppua kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

12 kommenttia “Uusi upea Artek Helsinki – Grand Opening Party!

  1. Eliisa: Tänään on tulossa tukkakuvia. 🙂 Netti oli poikki jostakin selvittämättömästä syystä vuorokauden mutta nyt toimii taas, jei. 🙂

 1. Onpa upea iso liike. Hyvä kun olit ottanut ulkoa kuvan, näin saa oikean kuvan liikkeen koosta. Hienoja kuvia ja ihania klassikko kalusteita ja valaisimia ym…

  1. Päivi S: Uusi myymälä on upea, ihanasti esillä Artekin, Vitran ja pienempien merkkien tuotteita. Aesopin kosmetiikka oli iloinen yllätys, kuten myös yläkerran jakkarashop. ♥ Kannattaa ehdottomasti käydä vierailulla mikäli liikut tuolla suunnalla. ♥ ♥

 2. Tänne pitää kyllä päästä käymään! Aukesiko myymälän yhtyteen myös Artekin 2nd cycle, kun jossain kuvassa vilahti siitä?

  1. Linda: Yläkerrassa oli vain tuo yksi peili-bodium jonka päällä oli 2nd cycle -tuotteita. En osaa sanoa onko uuteen myymälään tulossa enemmänkin kierrätystuotteita, 2nd cyclen facebook-sivuilla on maininta että heidät löytää uudesta myymälästä 17.19.3. joten taitaa olla vain tilapäistä…<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://www.facebook.com/Artek-2nd-Cycle-195018410604249/&quot; target="_blank">https://www.facebook.com/Artek-2nd-Cycle-195018410604249/</a&gt;

 3. Hei Miia<br />
  Tänään oli sopiva päivä käydä uudessa Artekissa ja kassiin pääsi Vitran Elephant hiirimatto.<br />
  Myymälä oli hieno ja käymisen arvoinen.

  1. Raili: Nyt siis löytyi se hiirimatto, jes! 🙂 Ostitko valkoisena vai mustana? &hearts;<br />
   <br />
   Myymälä on upea, ihana esillelaitto ja yläkerran(kin) pisteet ovat kauniisti stailattuja. &hearts; &hearts;

  2. Hei<br />
   Ajattelin, että ehdottomasti valkoisena, mutta kun se väri olikin vähän<br />
   epämääräinen mukaan lähti musta. Sopii hyvin valkoiselle työpöydälle.<br />
   On meissä ainakin yksi yhteinen piirre, nautin ihan suunnattomasti design<br />
   klassikoista, sydän pamppaili onnesta siellä pyöriessä.

  3. Raili: Sydän heitti kyllä semmoista sykkyrää myymälän valikoimaa hipelöidessä. &hearts; Uusi Artek on ehdottomasti yksi suosikkiliikkeistäni, ellei jopa suosikein kaikista. 🙂

 4. Mikähän mahtaa olla toi kukkapöytänä toimiva lankakerän mallinen pöytä? Yritin netistä etsiä mutta en löytäny koko tuotetta mistään. Myydäänkö sitä ainoastaan kivijalkaliikkeessä?

  1. Susanna: Yritin etsiä kuvieni joukosta josko olisin tallentanut korkkijakkaroiden merkkilappua, mutten ollut, höh. Voisin arvailla että jakkarat kuuluvat Artekin ja Innogreenin yhteistyöhön, mutta varma en ole. <br />
   <br />
   Voit kysyä asiasta Artekin myymälästä puhelimitse tai sähköpostitse:<br />
   <br />
   Puh: 358 (0)10 617 3480<br />
   Sähköposti: artekhelsinki@artek.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *