Pääsiäisen ruoka- ja kattaussuunnitelmia

Olemme pari päivää pähkäilleet pääsiäisen menua ja päätimme tehdä reilun satsin Yhteishyvä-lehden sivuilta bongattua ranskalaista lammaspataa ja keventää päivän syömisiä lounastamalla salaattilinjalla. Jälkkäreiksi on varattu monta purkillista 3 Kaverin Jäätelöä, henkilökohtainen suosikkimakuni on mustaherukka-appelsiini, slurps. Kattauksessa nähdään pitkästä aikaa väriä… ja jos onnistun suunnitelmissani, niin näette huomenna myös pupusia. 🙂

Omakotivalkoinen_24032016_8719.jpg

Yhteishyva_24032016_8720.jpg

(Ruokakuvat: Yhteishyvä)

Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen! 🙂

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

2 kommenttia “Pääsiäisen ruoka- ja kattaussuunnitelmia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *