Pirteä pääsiäiskattaus pikkurahalla!

Pääsiäinen on vuoden värikkäin juhla ja kattauksien kanssa on ihana puuhastella. Kaupat pursuilevat koristeellisia pajunoksia, tipuja, noitafiguureja, pääsiäismunia ja muita teemaan sopivia tuotteita, joilla kattaukseen on helppo luoda pääsiäisjuhlan tuntua. Meillä kuitenkin vältellään tälläisten “kertakäyttöisten” kausikoristeiden ostamista (ellei ne ole syötäviä :D) ja tänä pääsiäisenä juhlapöydässämme nähdäänkin Marimekon värikkäistä paperiserveteistä taiteltuja pupuja. 🙂

Omakotivalkoinen_25032016_8702.jpg

Omakotivalkoinen_25032016__2478.jpg

Katselin kukkakaupassa upeita pääsiäiskimppuja, mutta päädyin sijoittamaan rahani kahteen krookukseen, joista riittää iloa pitemmäksi aikaa. Valkoisissa ruukuissa olevat krookukset muistuttavat rairuohoa ja sopivat kivasti pupu-teemaan. 🙂 Jännä nähdä mikä kukkien väri tulee olemaan, minulla ei nimittäin ole mitään tietoa siitä eikä nuppuja vielä näy. Toivoisin kukkien olevan valkoisia mutta veikkaan että ne ovat violetteja…

Omakotivalkoinen_25032016_8701.jpg

Omakotivalkoinen_25032016__2472.jpg

Origami-pupuja on helppo tehdä, oma pupuperheeni koostuu raidallisista Marimekon Onnellisuus -kuosin serveteistä sekä vihreistä ja valkoisista Daisy-serveteistä, jotka löysin S-Marketista. Marimekon servettejä oli helpompi taitella ja paperi on sopivalla tavalla napakampaa. Edullisia Daisyja oli hankalampi työstää, eivät meinanneet pupuparat pysyä poksyissään. 🙂

Omakotivalkoinen_25032016__2518.jpg

Värikäs ja iloinen pääsiäiskattaus parin servettipaketin ja perjantaipuskan hinnalla, eikä tarvitse erikseen siivota säilöön koristeita pääsiäisen jälkeen. 🙂

Iloista pääsiäistä kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

 

16 kommenttia “Pirteä pääsiäiskattaus pikkurahalla!

 1. Hauskat puput! Mutta miksi kausikoristeet ovat mielestäsi kertakäyttöisiä? Kyllä meillä kaivetaan samat vuodesta toisen esiin. Jotkut joulukoristeet ovat jopa "periytyneet" minulle lapsuudenkodistani, ja ihan alunperin ne ovat isovanhempieni hankkimia, niillä on ikää jo kohta 60 vuotta. Olen siis jo kolmas sukupolvi joka niitä käyttää!

  1. AinoMaria: Pääsiäinen, vappu, ystävänpäivä ja juhannus ovat sellaisia juhlahetkiä, joihin en koristele kotia kuten jouluna. Siksi koen että näiden kyseisten erikoistilanteiden teemalla varustetut koristeet ovat turhaa tavaraa. Pääsiästunnelmaan pääsee vähemmälläkin, narsissit, rairuoho ja värikkäät paperiservetit riittävät vallan mainiosti, eikä niistä jää jälkeensä säilöttävää tavaraa. En tykkää säilöä tavaraa 360 päivää vuodesta, jotta voisin nauttia niistä viisi päivää. Joulukoristeiden kanssa noudatamme vähemmän on enemmän -periaatetta, punaisten valosarjojen sijaan valitsemme kirkkaat valkoiset, jotta voimme nauttia niistä jo hyvissä ajoin ennen joulua ja kenties vielä uudenkin vuoden puolella kun on pimeää ja synkkää. 🙂

 2. Hauskan näköistä! Noista kukkaruukuista nousi heti mieleen, että "apua, toi multa valuu pöydälle!". Itse olisin istuttanut krookukset vähän syvemmälle. Toki olen nähnyt, että nykyään halutaan jopa juuret näkösälle.

  1. Mervi: Krookukset on ostettu kukkakaupasta ruukkuineen. 🙂 Minusta ne ovat suloiset ulos puskevine sipuleineen ja onneksi multa pysyy ruukussa. 🙂

 3. Täytyy sanoa että kun näin servettipupujen kuvan IG:ssa i h a s t u i n Todella!! Voi kun paljastaisit ohjeen? Mielettömän upeita kuvia ♥ Krookukset voi olla ihan ilman multaa ruukussa ja rairuohonkin kylvän märän talouspaperin päälle ja hyvin kasvaa 🙂 hyvää pääsiäistä!

  1. Maikkis: Yksinkertainen, edullinen ja hauska pääsiäiskattaus. 🙂 En halunnut ostaa mitään oikeaa pääsiäissomistetta parin päivän takia, jotka sitten säilöisin kaappiin odottamaan seuraavaa pääsiäistä. Pelkkä valkoinen kattauskaan ei nyt houkutellut, joten päätin käyttää hieman luovuutta ja tuoda väriä sekä iloa pöytään tuollaisella kertakäyttöisellä menetelmällä, josta ei jää jälkeä eikä säilöttävää tavaraa. 🙂

 4. Minultakaan ei sesonkikoristeita löydy.En ole minimalisti,mutta ei ole vaan juttuni.Pääsiäiskoristeita ei löydy ainoatakaan.Tunnelma tulee narsisseista,krookuksista,tulppaaneista,kattauksesta,valkoisista kynttilöistä,kevään väreistä.Joulutunnelma esim,myös tulee valosarjoista,kynttilöistä,lyhdyistä,joulukukista,ja jouluruokien tuoksuista,lintujen kauralyhteistä jne.Kuusen koristeet,lasiset löytyy ja yksi peritty pukki.Siinä se:)

  1. Nanna: Kukilla, kynttilöillä ja tuoksuilla saa ihmeitä aikaan, riittävät koristamaan jopa joulunkin. ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *