Huomisen hillitön ostoslista!

Aamulla on herätys kukonlaulun aikaan, jotta saan silmät auki ja aivot käyntiin ennen Hullujen Päivien avausta klo 07:00. Huomisen ostoslista on hillitön ja moni listalla oleva tuote sellainen, jota takuulla kärkkyy tuhat muutakin aamuvirkkua. 🙂

Hullarit_miehenostoslistalla.jpg

Teen ostokset myös mieheni ja hyvän ystäväni puolesta, jotka eivät voi olla aamulla päivystämässä koneella nettimyynnin alkaessa. Miehen ostoslistalta löytyy makuuhuoneen valaisimeksi päätyvä Artekin hopeareunuksinen mehiläispesä, teräksinen Georg Jensenin herätyskello, Iittalan Artik-sarjan aterimet ja tarjoiluottimet sekä muutamia vaatteita. 

Hullarit_Ystavanostoslistalla.jpg

Ystävän ostoslistalla on Pieceksen printtipaita sekä Casa Stockmannin puulaatikkosetti. Itsekin tekisi mieli tilata nuo laatikot Hemtexin mallistosta poistuneiden puulootien jatkeeksi, mutta loppuviikon ostokset tulevat muutenkin jo sen verran kalliiksi, etten taida raaskia näitä klikata kotimatkalle omaan osoitteeseeni. 🙂

hullarit_omallaostoslistalla.jpg

Itselleni olen kärkkymässä tuota Dysonin imuria, jollainen mieheltä jo löytyykin (postaus täällä). Imuri on kertakaikkiaan loistava ja nyt hintakin on sen verran alhainen että tiedän harmittelevan asiaa myöhemmin jos en nyt tartu tähän tarjoukseen. Printtipaitoja rakastavana ihastuin näihin Noisy Mayn t-paitoihin, ainakin tuo “30 & fabulous” on pakko ehtiä nappaamaan omaan garderoobiini. 🙂

HULLUTPAIVATCOM05042016.jpg

Käykäähän tekemässä täsmäisku Hullareiden valikoimaan jo nyt, jotta huomenna on sotasuunnitelmat valmiina heti aamusta. 🙂

HULLUTPAIVAT.COM

Nopeat syövät hitaat, ja niin edelleen… säästäkäähän kiltit minulle yksi Dyson ja tuollainen t-paita niin olen hyvinhyvin iloinen. 🙂

Miia_signerina2015.jpg

(Kuvat: Stockmann.com / Hullut Päivät. Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

9 kommenttia “Huomisen hillitön ostoslista!

  1. Jenna: Sain kaiken muun paitsi imurin, joka ehti loppumaan. Imuri vapautui tosin uudestaan myyntiin (varaukset menivät umpeen) mutta ehdin jo tekemään luopumistyön ja totesin että se saa tällä kertaa sittenkin jäädä. 🙂

  1. Sandra: En osaa yhtään sanoa, he ilmoittelevat aleista yleensä aina viimetipassa. Veikkaisin että kesäale on heillä seuraava, ellei jokin alekoodikampanja ilmaannut tähän väliin. 🙂

 1. Huh, siinä on saanut jo klikkailla! Miten onnistui? Minä iskin silmäni tuohon pitkäaikaiseen himotuksen kohteeseeni, eli Mehiläispesään. Ei vaan ole budjetti nyt kunnossa moisiin hankintoihin, niin saa edelleen olla siellä haavelistalla.

  1. Kaisa J: melkoinen näppäily oli kyllä, mutta imuria lukuunottamatta onnistuin saamaan kaiken mitä pitikin. 🙂 Imuria tosin oli myynnissä eilen illalla joten aamuinen loppuunmyynti taisi olla vain varauksia joista ei tullutkaan kauppoja. Päätin jättää imurin kuitenkin ostamatta, vaikka myöhemmin saattaa alkaa kaduttaa. Täytyy toivoa ettei tässä käy freudilaisesti, eli nyt kun jätin uuden imurin ostamatta, hajoaa vanha yllättäen. 😀 Koputan puuta ettei noin käy. 😀

 2. Hei Miia<br />
  Hetken jo luulin, että olet päätynyt hankkimaan mehiläispesän kromisilla somisteilla,<br />
  mutta ei. Lähelle kuitenkin tulee. Itse en ole hullareiden ystävä ollenkaan. Kerran ostin<br />
  takin, josta en edes pitänyt, mutta onnistuin taistelemaan sen itselleni. Siihen aikaan ei<br />
  ollut nettikauppoja ja hullarit oli tosi hulluja tapahtumia. Toisen kerran jonotin kassalle<br />
  kaksi tuntia yhden suklaarasian takia. Jouduin vahingossa paikalle. Kassajonossa oli <br />
  kuitenkin hauska tunnelma.<br />
  Toivottavasti sinua onnistaa💟.

  1. Raili: En lämpene tarpeeksi tuolle hopeareunuksiselle että ostaisin sellaista itselleni. 🙂 Mies taas sitten tykkää siitä tosi paljon ja se sopii hänen maskuliiniseen musta-valko-harmaaseen tyyliinsä kuin nenä päähän. :)<br />
   <br />
   Hullarit olivat ennen verkkomyyntiä ihan kauheita. 😀 😀 Itse joskus aikoinaan olin siellä taistelemassa, ryntäilemässä ja hikoilemassa tuhansien muiden joukossa mutta viime vuosina en ole halunnut lähteä sinne ryysikseen. Luojan kiitos verkkokaupasta voi ostaa Hullaritavaraa, muuten jäisivät minulta kokonaan väliin. 🙂 Viikonloppuna aion sen verran piipahtaa myymälän puolella että kuulen haamun äänen. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *