Uusi pyöreä tarjotinpöytä Jotexilta!

Viikonlopun Jotex-tarjotinteemalla jatketaan uuteen viikkoon, tällä kertaa tarjotin on saanut alleen jalat. 🙂 Parvekkeen kevätpuunaus moppauksineen on tehty ja vehreä edenin puutarha alkaa pikkuhiljaa hahmottumaan. Ilmat ovat vielä liian viileitä viherkasveille, mutta pakko oli kantaa pari kasvia parvekkeelle fiilistelyn vuoksi…

Omakotivalkoinen_18042016_7617.jpg

Arvottavana olevan Färghem -tarjottimen lisäksi valitsin Jotexilta Hilltorp -tarjotinpöydän, jolle kaavailen kesäkotia meidän parvekkeelta. Tarjottimet ovat lähes identtiset, ainoa merkittävä ero on Hilltorpin mukana tulevat jalat, jotka kierretään kiinni tarjottimen pohjassa oleviin kannakkeisiin. Sekä Färghem -tarjotinta että Hilltorp -tarjotinpöytää on saatavana useassa eri koossa. Oman pöytäni halkaisija on 60cm, joka sopii erinomaisesti kahden hengen puutarha-tarjoiluihin. 

Omakotivalkoinen_Parveke_15042016_3393.j

Omakotivalkoinen_Parveke_15042016_3403.j

Toivottavasti toukokuu tuo tullessaan lämpöä ja pääsen viimeistelemään parvekkeen sisustuksen yrteillä ja muurinkelloilla. Harmaalla, valkoisella ja vihreällä väriteemalla jatketaan tänäkin kesänä. ♥

Lauantaina startanneeseen Färghem -tarjottimen arvontaan voit käydä osallistumassa TÄÄLLÄ! Osallistumisaikaa keskiviikkoon 20.4.2016 klo 23.59 asti. 

Aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Jotex)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

14 kommenttia “Uusi pyöreä tarjotinpöytä Jotexilta!

 1. Mihin ne pöydät olkkarista hävisivät. Eiks sulla ollut sielläkin jossain vaiheessa kaksi pyöreää pöytää. Tuleeko ne kans parvekkeelle?

  1. Sanna: Myin ison pyöreän pöydän pois vuosi sitten ostaessani tilalle NORR11 -merkin pitkulaisen pöydän. Pieni pyöreä Hemin Key -pöytä on tytön huoneessa. 🙂

 2. Ihana idea nuo parvekkeella olevat kivet. Eksyykö sinne paljon ötököitä? Onko kivialue hankala puhdistaa?

  1. Vanilja: Ei ole yhtään ötökkää eksynyt kivien joukkoon, johtuen ehkä talon sijainnista ja korkeudesta (asumme 5.krs:ssa). Puhdistamisessa on oma vaivansa ja vaihtoehtoja on kaksi: Joko otan kivet kourallinen kerrallaan käsittelyyn tai sitten kaadan kastelukannulla kuumaa vettä kiviin ja teen niihin pinnallisen puhdistuksen. Veden käytön kanssa on kuitenkin oltava varovainen jos kivet ovat parvekkeella (eikä pihalla).

 3. Hei Miia<br />
  Tykkään sun parvekkeesta. Mustat Ikean laatat on tosi kivat. Katselin niitä tänään,<br />
  kun kävimme ko. putiikissa. Mukaan lähti kuitenkin limen värinen sypressi ja valkoinen<br />
  hortensia. Sypressi pärjää jo hyvin terassilla, mutta hortensian kanssa voi olla epävarmaa.<br />
  Ikean hinnat ovat kyllä kohdallaan. Odotan mielenkiinnolla millaisen viherkeitaan saat<br />
  luotua parvekkeellesi💟.

  1. Raili: Oijoi, limen värinen sypressi kuulostaa upealta. &hearts; Ikean viherkasvivalikoimat on todella hyvät, pitäisi itsekin yrittää päästä käymään heidän puutarha-osastollaan ennen kesää. 🙂

 4. Ihana parveke 🙂 Olen nyt huuli pyöreänä ihmetellyt näitä viimeisiä postauksia, koska olen viime aikoina ihaillut neetissä Lantern-valaisinta, ja olen haikaillut pientä pyöreää pöytää ja valkoista tarjotinta. Tai vaihtoehtoisesti tarjotinpöytää. Ja sitten sä postaat niistä kaikista 😀

 5. Moikka Miia! Tilasin viime lauantaina sen samanmoisen tarjottimen jotexilta. Tänään sain viestin, että se on odottamassa minua lähimmässä Siwassa. Kiireiden takia en ehdi hakemaan sitä ennen maanantaita. Ei meinaa millään jaksaa odottaa, että näkisin sen livenä, mutta se on nyt pakko. 😂😉 kiitos että postailit kyseisestä tarjottimesta. ☺️

  1. Pitju: Tarjotin on todella kaunis ja klassinen, sopii moneen tarkoitukseen. 🙂 Itselläni tarjotin on nyt viherkasvien alla keräämässä kolme erilaista kasvia yhdeksi nätiksi kokonaisuudeksi. &hearts;

 6. Onko toinen näistä Hayn tuoleista se, joka on maalattu mustasta valkoiseksi? Huomaako niistä eroa &quot;kumpi on kumpi&quot;?

  1. Sandra: Toinen tuoleista on itse maalattu ja kauempaa katsottuna ei eroa huomaa. 🙂 Kädellä sivellessä tuntee eron pinnassa, maalattu on karkeampi ja aito valkoinen sileämpi. Ero on hyvin pieni eikä sitä tosiaan huomaa vaikka tuolit olisi vierekkäinkin (kuten olohuoneessa oli ennen kuin Ikean Kivik-nojatuolit valtasivat niiden paikan). 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *