Stockmannin alekoodi blogini lukijoille!

Pitkän ja pimeän talven jälkeen koittava kevät on uudistumisen aikaa. Moni kaipaa kotiinsa kevyempää ilmettä ja innostuu tekemään suursiivousta, minä mukaan lukien. 🙂 Perusteellisemman puunauksen lisäksi myös kotiin liittyviä muutoksia ja haaveita toteutetaan keväisin enemmän, ei pelkästään terassien ja pihojen kunnostamisen suhteen vaan myös sisätilojen remontoinnin ja sisustuksen raikastamisen muodossa. Kevään kunniaksi suosikkikauppani Stockmann haluaa tarjota kaikille lukijoilleni 10% alennuksen kodin osaston normaalihintaisista tuotteista.

OMAKOTIVALKOINEN_ALEKOODI_STOCKMANN_1904

Kylpyhuone-osastolta löytyy mm. Balmuirin uudet luonnonmukaisista ainesosista valmistetut käsisaippuat ja -voiteet. Oman kotikylpylän ja hemmotteluhoidoista tutun tunnelman luominen on yllättävän helppoa jopa pieneen suihkutilaan. Siivoamisen ja esillä olevan tavaran (esim pyykit pois näkyviltä) vähentämisen lisäksi ei muuta tarvita kuin muhkeat pyyhkeet, kynttilä tai kaksi, sekä ihanan tuoksuiset pesu- ja hoitotuotteet, pikainenkin suihkupyrähdys voi tuntua luksukselta. 

Stockmann on lapsuudestani asti ollut yksi ykköskaupoistani ja aina kun etsin jotakin sisustukseen liittyvää, päädyn tavalla tai toisella Stockalle. 🙂 Stockmannilta onkin tullut ostettua monenlaista kodin tavaraa CASA Stockmannin edullisista hotellilakanoista koriste-esineisiin ja Artekin Mademoiselle tuoliin. Suurella ilolla vastaanotin teille lukijoilleni tarjotun alennuskoodin ja aion hyödyntää sitä itsekin mm. Methodin pesuaineisiin sekä Balmuirin käsivoiteeseen. 🙂

Omakotivalkoinen_14042016_335555.jpg

1 | 2 | 3 | 4 | 5 

Omakotivalkoinen_07042016_280155.jpg

1 | 2 | 3 | 4

IMG_2069_55.jpg

1 | 2 | 3 | 4

Stockmann_Keittioon_19042016_123.jpg

1 | 2 | 3 | 4 | 5

Keittiö- ja kattauspuolelta löytyy runsaasti uutuuksia, joista Leopold Vienan jalallinen shampanjaviilennin vei huomioni. Harvoin löytää näin moderneja versioita ja tämä kannattaa ehdottomasti pistää muistiin kesän juhlia suunnitellessa. Fiskarsin uusi viinipullonavaaja oli superlöytö, sellaisen nimittäin tarvitsen sillä vanha on hajoamispisteessä ja jonain päivänä vielä satutan sillä itseäni. 

Stockmann_Lapsille_19042016_123.jpg

1 | 2 | 3 | 4

Tytön synttärit lähestyvät kovaa vauhtia ja vuosi vuodelta on ollut vaikeampi keksiä neidille lahjoja. Mummit ja kummit ovat ottaneet vastuun lelu- ja vaatelahjoista ja me vanhemmat olemme keskittyneet ajan hammasta kestäviin tavaralahjomuksiin. Nyt tytöllä tuntuu olevan kuitenkin kaikki tarpeellinen ja meillä on isinsä kanssa sormi suussa. 🙂 Eamesin Elefantti olisi pienelle norsufanille varmasti mieleinen, samoin kuin seinäkello… Saa nähdä millaiseen lopputulokseen toukokuussa päädytään. 🙂

OMAKOTIVALKOINEN_ALEKOODI10_STCOM-KODINT

Stockmannin 10% alennuksen saat alekoodilla OMAKOTI10. Alennus koskee verkkokaupan kaikkia normaalihintaisia kodin osaston tuotteita, koodi on voimassa 1.5.2016 asti. 

www.stockmann.com/koti

Aurinkoista päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Stockmann.com)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

4 kommenttia “Stockmannin alekoodi blogini lukijoille!

  1. Olisiko antaa vinkkiä ihanista pehmeistä valkoisista pyyhkeistä. Sellaista "hotellilaatua". Hyvin kuivaavaa pitää myös olla. Myös ilman isoja logoja mielellään. Näin kauempaa asuvana on kiva saada käyttökokemuksia ja vinkkejä kyseisen kaupan valikoimista ja hyödyntää ne sitten. Lakana vinkki käytetty ja ihanat lakanat todentotta ovatkin, täytyy myöntää että pellavat saivat väistyä uusien tieltä.

    1. Mirja: Gantin valkoiset peruspyyhkeet ovat todella hyvälaatuiset ja pysyvät muhkeana pitkään. Niiden puolesta liputan sata lasissa jos vaatimuksena on kylpylähotellimaiset pyyhkeet. 🙂

  2. Vanhemmillani on 50 vuotta vanha pullonavaaja, ja viiniä tulee avattua 2-4 pulloa kuukaudessa. Miten ihmeessä olet tuolla viininkulutuksella saanut design-avaajan hajoamispisteeseen? Omien sanojesi mukaan et juurikaan juo. En nyt muista mikä avaaja sinulla on, mutta jonkun design-jutun olen joka tapauksessa sinulla nähnyt.

    1. Viinipullonavaaja: Joudun tuottamaan sinulle pettymyksen, sillä oma viinipullonavaajani on ostettu vuonna 2006 Tarjoustalosta. 😀 Maksoi muistaakseni vitosen, sellainen isompi hökötys jolla voi poksauttaa auki myös korkkeja. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *