Aurinkoisen päivän asukokonaisuus

Uulalaa mikä ilma! ♥ Ulkona tarkenee ballerinoissa ja bleiserissä ja kaikki talvikamppeet on pesty, puhdistettu ja pakattu kesäksi säilöön. 🙂 Tälläisellä asulla viipotin sekä Tallinnassa että tänään kotikamaralla – perinteistä mustaa, söpöä pilkkua ja ihanat uudet ballerinat!

Omakotivalkoinen_04052016_6517.jpg

Olen aivan rakastunut Zarasta ostamaani pilkulliseen puseroon, joka onkin ollut päälläni useasti viime viikkojen aikana. Pusero on takaa pidempi ja tykkään yhdistää sen pillifarkkujen ja bleiserin kanssa. Puseron etuhelman sullon housujen sisään, mutta takakaistale saa hulmuta vapaana. 🙂

Omakotivalkoinen_04052016_7612.jpg

Tallinna on kenkäparatiisi ja olin viittä vaille ostamassa useammatkin kengät, mm. Salamanderista ja Kaubamajasta. Jälkimmäisestä mukaani tarttui kuitenkin vain yksi kenkäpari, Vagabondin kevätmallistoon kuuluvat kapeakärkiset Aya -ballerinat. Ballerinojen kapea kärki saa asun näyttämään huolitellummalta, pehmeää nahkaa olevissa matalapohjaisissa kengissä on mukavampi tallustaa kuin korkkareissa. ♥ Tallinan hintataso on ruoan suhteen edullisempi kuin Suomessa, mutta muodin osalta merkkituotteet ovat aikalailla samoissa hinnoissa. 

Omakotivalkoinen_04052016_7618.jpg

Bleiseri Zara | Farkut Zara | Pusero Zara | Ballerinat Vagabond

Illalla tulossa postaus Tallinnan vanhasta kaupungista ja mielettömästä kahvilasta jonne siskon kanssa kirjaimellisesti kapusimme. 🙂 Aurinkoista päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

8 kommenttia “Aurinkoisen päivän asukokonaisuus

 1. Toi pilkkupusero on niiiin ihana. Mikä koko sulla on ja onko se ihan normaalia mitoitusta? Turun pikkuisesta zarasta en tuota löytänyt ja mietin, että pitäisikö pistää tilaukseen nyt kun zara toimittaa suomeen.

  1. Sini: Minulla on koko XS (34) ja minusta se on normaalia kokoluokitusta. Istuvuus on puserossa hieman väljä, mutta hartijoiden ja rintamuksen istuvuuden takia ei kannata ostaa pienempää kokoa. Zara toimittaa suomeen nykyisin, aloittivat maaliskuussa muistaakseni ja maksuttoman toimituksen saa pienillekin tilauksille kun tilaa ne myymälänoutona. 🙂

 2. Paita näyttää tosi kivalta, kun ei ole täysin musta. Sulla on varmaan koko 34, onko koko normi vai reiluhkoa?

  1. Katja: Minulla on XS eli 34 ja minusta pusero on normaalia keskiverto kokoluokitusta. 🙂 Suosittelen ottamaan oman normaalin koon vaikka puseron istuvuus on hieman väljähkö. 🙂

 3. Oolalaa miten tyylikäs typy oot &hearts; Vagabondin kengät on ihan huiput jalassa. Mulla on Vagabondin ballerinat, ja on ihan kamala kaipuu niitä jo käyttämään, mutta olen liian viluinen vielä ballerinoille. Miun kenkulit odottaa vielä kuumempia kelejä, hih.<br />
  <br />
  Aurinkoista iltaa Miia &hearts;

  1. Soili: Kiitokset! &hearts; &hearts; Vagabondin kenkien lesti on loistava, tehty varta vasten meille pohjolan asukkaille joilla jalka on aavistuksen levempää kaliiperia kuin italialaisten ja aasialaisten naisten. 🙂

 4. Kylläpä tuo pusero näyttää kauniilta päälläsi. 🙂<br />
  <br />
  Merkkivaatteiden hintataso Tallinnassa on tosiaan Suomen luokkaa. KonMarin hengessä suuntaan parhaillaan Tallinnasta kohti Suomea vatsa tyytyväisenä mutta muutoin tyhjin käsin. 👍🏻

  1. Hippu-76: Pusero on minun lempparini, pistän sen ylleni useamman kerran viikossa ja pelkään jo etukäteen sitä päivää kun paita on kulunut puhki. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *