Videopostaus – Virtuaalikierros valkoisessa kodissa!

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, video enemmän kuin kuva koskaan. 🙂 Kylläpä olikin melkoinen homma saada kolme minuuttinen video leikattua, säädettyä ja muokattua julkaisukuntoon. Onneksi joka kerta oppii uusia asioita ja seuraava video valmistuukin nopeammin. Sen ihmeempiä höpöttelemättä pistetään video pyörimään – tervetuloa virtuaalikierrokselle meille!

Aurinkoista iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

23 kommenttia “Videopostaus – Virtuaalikierros valkoisessa kodissa!

 1. Kotinne on kyllä aivan ihana. ♥ Videota katsellessa heräsi itselleni kysymys jota en ole kuvista aiemmin saanut päähäni kysyä, että aiotko säilyttää eteisen peiliseinän ennallaan? Omaan silmään se on vähän last season verrattuna muuten niin perinpohjin uudistettuun, puhtaanvalkoiseen ja moderniin kotiisi. Mitähän jännää sille seinälle voisi keksiä jos peilit eivät siinä olisi?

  1. Jenppa: peilit ovat roikkuneet seinällä kohta 7 vuotta ja edelleenkin tykkään niistä. 🙂 Kehykset aion raikastaa valkoisella maalilla tai dc-fix kalvolla, sillä ne ovat pahasti kellastuneet kuten Ikean tuotteilla usein on tapana. Peilit tuplaavat keittiön puolen ikkunoista paistavan valon ja suurentavat tilaa, en halua tilalle mitään muuta vaikka kivoja vaihtoehtoja toki löytyisi jos alkaisi miettimällä miettimään ja suunnittelemaan. 🙂

  2. Voi harmi ettet aio peileistä luopua. Ei sillä etteivätkö ne sopisi kotiisi mutta ottaisin mieluusti yhden meidän eteiseen 😄 Missä muuten säilytät tytön ulkovaatteita yleensä, vaikkapa talviaikaan? Roikkuuko esim. haalari esillä vai oletko keksinyt sille jonkun kätevän jemman? Kun sisustus on noin minimaalinen ja harmoninen hyppää pienetkin käytännön asiat helposti esille. Tai sitten täytyy hankkia lastenkin vaatteet sisustuksen värimaailmaan sopivina 😄<br />
   Hanna

  3. Hanna: Nuo pelit ovat ihanan isot ja tykkään niistä edelleen yhtä paljon kuin seitsemän vuotta takaperin ostaessani ne. 🙂 Harmi että valkoisen peilin valmistus on lopetettu, se on kivempi kuin mustanruskeakehyksinen versio. <br />
   <br />
   Tytön ulkovaatteet (housut ja takki) hattu ja sormikkaat ovat eteisen ikkunan edessä olevan ritiläpenkin alla Koziolin muovisessa korissa. Sieltä tytön on helppo poimia itse vaatteet päällensä ja riisua ne sinne sisään tullessa. Jos vaatteet ovat likaiset tai märät, riisumme ne suoraan kylpyhuoneessa jonne saavat jäädä kuivumaan / puhdistumaan. 🙂

 2. Lattian voisi uusia, se ei sovi yhtään kokonaiseuuteen. Vaihtaisin myös nuo peilit (kehykset eivät enää vitivalkoiset ja kun kaikki muu valkoista niin tökkii). Oletko miettinyt seinien maalaamista esim hieman vaaleanharmaaseen sävytetyllä, melkein valkoisella maalilla? Kaikki kauniit esineet ja huonekalut tulisivat paremmin esille?

  1. aku: Niin voisi, mutta en ole tällä hetkellä kiinnostunut niin massiivisesta remontista. Lattia on hyvässä kunnossa enkä haluaisi heittää sitä kaatopaikalle pelkän &quot;värivirheen&quot; takia. Maalaaminen ei tehdaslakatulle parketille onnistu, varsinkaan kun taloudesta löytyy koira joka riehuessaan ja juostessaan raapii maalin irti. Lakkapintaa ei saa kokonaan poistettua hiomalla ilman että parketin pinta hioutuu puhki. Jos parketti olisikin tavallinen tammiparketti niin se olisi maalattu jo aikaa sitten. :D<br />
   <br />
   Seinien haluan olevan hohtavan valkoiset, pehmeitä harmaansävyjä on kokeiltu kolmeakin eri sorttia ja siihen en halua palata, liian romanttiset fiilikset omaan makuuni. 🙂

  1. Hippu-76: En keksinyt mitään sanottavaa. 😀 😀 Olen aika tyhjentävästi kirjoitellut teille kaikesta enkä halunnut toistaa itseäni, meni myös pupu pöksyyn kun aloin miettimään mitä teille kertoisin. 😀

 3. Kaunista &hearts;<br />
  Tytön huone ja parveke olis olleet myös kiva lisä videossa 🙂 kylppäriä ja saunaa unohtamatta. 🙂

  1. saparo: Kiitokset! &hearts; Tyttö leikki huoneessaan koiran kanssa ja pyykki kuivui narulla kylppärissä, joten jätin ne huoneet kokonaan pois videosta. 🙂

 4. Ihanan valoisa teidän koti. Kiva oli nähdä tilat videokuvana, mutta odotin että näkyisi myös tytön huone ja parveke.

  1. White: Valoa riittää ja se onkin tämän kodin paras puoli. &hearts; Tyttö leikki omassa huoneessaan enkä halunnut häntä videoon juoksentelemaan, joten jätin sen pois videolta. 🙂 Parveke on työn alla ja multainen, kylpyhuoneessa pyykit kuivumassa joten niissä ei olisi ollut mitään katseltavaa… vielä. 🙂

 5. Hei Miia<br />
  Totta puhuit, video kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Kaunista, harmoonista ja<br />
  tyylikästä. Varsinkin keittiö oli edukseen. Tykkään, kun ei ole turhaa roinaa joka<br />
  paikka täynnä. Viimeisen kymmenen vuoden aikana olen itsekin hankkinut vain<br />
  design tuotteita ja ollut niihin erittäin tyytyväinen. Kaikki oleellinen oli videolla.<br />
  Koko kodin kuvaaminen olisi vaatinut liikaa järjestelyjä kuten annoit jo ymmärtää.<br />
  Vaikka on valkoista voi silti olla kodikasta. Kiva video.

  1. Raili: kaunis kiitos sinulle Railiseni!&hearts; &hearts; Koko kodin kuvaaminen lattiasta kattoon vaatisi sen että tyttö ja koira olisivat pihalla ja jokainen kolkka kuvauskunnossa, eli pyykkitelineet piiloon jne. joka ei kerrostalokodissa ole oikein mahdollista. 🙂 Realistisemmat videot pyykkitelineineen ja tytön levällään olevine leluineen ovat sitten erikseen, mikäli joku / kukaan sellaisia haluaisi edes nähdä. 🙂

 6. Vitsit miten kaunista! 🙂 Ei se tietysti mitenkään yllätyksenä tullut, blogiasi jo pitkään seuranneena, mutta harvemmin tulee kommentoitua. Joku oli kommentoinut tuota peiliseinää ja olen kanssasi ehdottomasti samaa mieltä, että se on aivan täydellinen juuri tuollaisenaan! Ehkä tosiaan kehykset voisi &quot;valkaista&quot;, mutta en missään nimessä vaihtaisi peilejä mihinkään muuhun ratkaisuun. Etenkin videokuvasta näkee hyvin miten ne suurentavat tilaa ja peilaavat valoa. Aivan mahtavat aina vaan! 🙂 <br />
  Mukavaa Äitienpäivän jatkoa sinulle!

  1. Jessica: Ihanaa että joku muukin kuin minä tykkää peiliseinästä. &hearts; Minusta se on ihana, se tuplaa tilan ja tuo valoa aivan valtavasti lisää. Keittiön puolen ikkunat kun ovat itään päin niin jokainen naapuritalon lasiseinästä heijastuva valonsäde on tärkeä ja sen tuplaaminen on extrabonus joka saa kodin hehkumaan valossa. &hearts;<br />
   <br />
   Kehykset valkaisen sillä niiden kellertävä sävy ottaa itseänikin silmään. En tiedä kumpi olisi parempi vaihtoehto, maalaaminen vai dc-fixillä päällystäminen… Tarvitsen lisäksi nostoapua että saan paivanat peilit alas seinältä ja takaisin. Senkin vuoksi dc-fix olisi ehkä parempi ja turvallisempi tuunaustapa, sillä peilit saisi heti takaisin seinälle eikä tarvitsisi odotella maalin kuivumista vuorokautta ennen kuin pääsee maalaamaan toisen kerroksen.

 7. Kaunis koti!<br />
  Minäkin kaipasin tyttären huoneesta, kylppäristä ja saunasta kuvakierrosta, mutta selityksen jo sainkin.<br />
  Ehkäpä näemme ne joskus myöhemmin…

 8. Hei Miia! Vaikka luen blogiasi joka päivä, harvemmin tulee mitään kommentoitua. Ensinnäkin teidän koti on niin valoisa, raikas mutta samalla niin harmooninen. Voi kun oma kaaos näyttäisi joskus noin ihanalle. Mutta samalla kiinnostaa tietää, että millä ohjelmalla olet tämän videon tehnyt? On kuin ammattilaisen tekemä.

  1. Jenna: Ihana olet, kiitos kaunis! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Video on tehty MacBookin omalla iMovie-ohjelmalla, se on tosi hyvä ja monipuolinen kunhan oppii vaan käyttämään sitä ensin. 😀 Videon tekoon vierähti useampi tunti kun en aikaisemmin ollut vastaavaa tehnyt, mutta jatkossa tuokin onnistuu nopeammin kun perusasiat on nyt opittuna. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *