Edullinen huonetuoksuvinkki!

Jokaisessa kodissa on omanlaisensa ominaistuoksu, joka syntyy kotia ympäröivästä luonnosta, asukkaista sekä heidän käyttämistään tuotteista (mm. kosmetiikka, siivousaineet). Aamuisin useassa suomalaiskodissa nenään tulvii vastakeitetyn tuoreen kahvin tuoksu, joka herättää aistit ihanalla lempeydellä. Talvella oman kotini tuoksua maustaa ihanat tuoksukynttilät sekä tee, kesällä tuoksuu säännöllisesti leikattava pihanurmi, koivu sekä sitruunaiset siivousaineet. Tällä hetkellä meillä tuoksuu vieno vivahdus Zaran hajuvesimalliston Black -tuoksua, jossa appelsiini, kaneli, vanilja ja myski sekoittuvat ylelliseksi yhdistelmäksi kodin perustuoksun kanssa. ♥︎

Omakotivalkoinen_15052016_4273.jpg

Omakotivalkoinen_15052016_4278.jpg

Zaran hajuvesi sopii huonetuoksuksi täydellisesti, se on halpaa, riittoisaa ja hienovaraisesti haihtuvaa. Yksi suihkaisu riittää koko kodin tuoksuttamiseen ja varsinkin raikkaasta ulkoilmasta kotiin astuessa vastaan leijuu ihanan tunnelmallinen tuoksu. Kesällä en paljoa tuoksukynttilöitä polttele ja kaipasin sitruunan raikkaaseen siivoustuoksuun syvemmän ja lämpimämmän vivahteen, Zaran alle 6€ hintainen tuoksu toimii tarkoituksessaan täydellisesti. 🙂 Jos asioit Zarassa, suosittelen nuuhkaisemaan myös White -tuoksua, sekin oli hyvä vaihtoehto kotituoksuksi. 🙂

Tunnelmallista sunnuntai-illan jatkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

2 kommenttia “Edullinen huonetuoksuvinkki!

  1. Mikä lie Miffen rehellinen mielipide? Sitruunaa on erilaisissa koirille keksityissä rankaisu- ja karkotusvälineissä.

    1. Pulla: Pesuaineiden sitrustuoksu ei sentään ole aidon sitruunan veroista eikä koira vaikuta olevan moksiskaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *