8 kommenttia “Juhlatunnelmaa!

 1. Millaisen menun tarjosit kun on kolme lautasta ja kuplivalla huuhdellaan kaikki annokset alas? Ihan mielenkiinnosta kysyn, kun koitan itsekin yhdistellä ruokia shampanjaan.

  1. menu: kattaus ei ollut vielä valmis ja aterimet pyörivät astianpesukoneessa kuvaushetkellä. 🙂 Ruokana oli alkusalaatti, uudet perunat ja lohimedaljongit tillikastikkeessa, jälkkärinä Kolmen Kaverin jätsipalloja ja mansikoita. Ruokajuomana oli Zenaton valkkaria, alkumaljana ja jätskin kanssa oli tilkka kuohuvaa (osalla vichyä).

 2. Vähän hassuja kuvia, kun näyttää siltä että kattaus olisi jäänyt kesken. Missä aterimet ja vesi- ja viinilasit?

  1. Pine: Kattaus olikin tuossa vaiheessa vielä kesken, aterimista osa oli koneesa pesussa. 🙂 Viinilasit sentään olivat pöydällä (ekoissa kuvissa kuohuvat, kunnes päätin että skoolataan alkumalja kesän kunniaksi ja siirsin ne tarjottimelle ja katoin valkkarilasit pöytään). 😀 Vieraana oli hieman vanhempaakin väkeä jotka eivät bloggaamisesta ja somesta oikein innostu. En viitsi kameran kanssa hääriä pöydän ympärillä tälläisissä tapauksissa, minusta se ei ole kohteliasta. Eri asia on juhlia ystäväporukassa joista monella on omakin blogi, silloin on ihan luontevaa räpsytellä kuvia kun ole ainut. 😀

 3. Olen ihaillut näitä kynttilänjalkoja jo pidempään. Harmillisesti en löydä ainakaan Tampereelta valkoisena kyseisiä ihanuuksia. Minkä korkuisia omasi ovat?

  1. Ruusunen: Valkoiset Freemoverin kynttilänjalat ovat loppu myös Helsingin Stockmanneilta, toivottavasti saisivat niitä uuden erän pian! &hearts; <br />
   <br />
   Pienempi S-kokoinen on 28cm korkea, isompi L-koko on 38cm.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *