Mustavalkoisia ostoksia Stockmannin kesäalesta!

Stockmannin kovasti odotettu kesäale on alkanut ja onnistuin löytämään tytölle muutaman kivan eskari-vaatteen syksyksi, jotka neiti itsekin kelpuutti olkapääni takaa valikoimaa kurkistellen. 🙂 Tarkkasilmäinen tyttö huomasi myös kodin tuotteiden joukossa vilahtaneen heppakuvioidun pussilakanan, jollaisen neuvotteli itselleen niin perustellusti etten voinut kieltäytyä ostamasta sitäkin. 🙂

STCOM_SEASONSALE_16062016_6178_2.jpg

stcomkesaale_16062016_6728.jpg

Kodin osaston aletuotteiden määrä ei ole niin suuri kuin talvialessa, mutta sitäkin parempi. Joukossa on paljon klassikoita, kuten Artekin, Muuramen ja String Systemin kalusteita, sekä Joutsenen untuvatuotteita. Itse iskin silmäni Design House Stockholmin Step-tikkaisiin ja Clean -sarjan tuoksukynttilöihin…

STCOM_SEASONSALE_16062016_6180.jpg

Naisten alevalikoima on erittäin suuri, mutta sieltä en löytänyt tällä kertaa itselleni mitään. Tytön ostosten lisäksi tilasin äidilleni lahjaksi 6kpl Casa Stockmannin Latte-kahvikuppeja, joita hän oli katsellut kantiskuvastosta jo keväällä muttei raaskinut niitä ostaa. ♥

Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa Stockmannin alevalikoima läpi, erityisesti kodin osaston tuoteryhmät – kalusteet, valaisimet, sisustus ja kattaus.

www.stockmann.com/ale

Tunnelmallista sadepäivän iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: Stockmann.com / valmistajat. Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

6 kommenttia “Mustavalkoisia ostoksia Stockmannin kesäalesta!

 1. Pikkusen aiheen vierestä.. Stockan alessa oli ihana Nomess Copenhagenin 2 dots konsolipöytä, mutta en pääse paikanpäälle sitä hiplaamaan, niin osaatko sanoa kuinka tukevia Nomessin huonekalut yleensä ovat? Olen jo 3 vuotta etsinyt mankelin alle kivaa pöytää, kun kerrostalohuoneistossa ei ole mitään kodinhoitohuonetta mihin tuon saisi piilotettua, niin olisi sitten edes kiva alusta 😀

  1. HannaL: olen nähnyt pöydän livenä useita kertoja ja minusta se vaikuttaa laadukkaalta. Pinta on kaunis ja jalat tukevat. En ole kylläkään nojaillut siihen joten en osaa sanoa miten pöytä käyttäytyy suuren reunapainon alla, mutta skandinaavinen design on lähes poikkeuksetta aina tarkoin suunniteltua ja valmistettua, joten uskon pöydän mittasuhteiden ja jalkojen kiinnityskohtien olevan hyvin tehdyt. 🙂 Uskaltaisin itse ostaa tuon, vaikka minulla on täällä 6vuotias rämäpäinen neitikin, joka välillä kiipeilee ja leikkii huonekaluilla vuoristorataa jne. 😀

 2. En yleensä ole reagoinut asioihin, joita sinun ja tyttäresi elämästä kerrot, vaikka ne joskus tuntuvatkin vierailta. Nyt on kuitenkin pakko ilmaista melkoinen pöyristyneisyys 6-vuotiaan tyttäresi toiminnasta. Kerrot, että "Tarkkasilmäinen tyttö huomasi myös kodin tuotteiden joukossa vilahtaneen heppakuvioidun pussilakanan, jollaisen neuvotteli itselleen niin perustellusti etten voinut kieltäytyä ostamasta sitäkin." Itselläni on myös 6-vuotias, ja tunnen sen ikäisiä lukemattomia. Yleensä lapset saattavat vanhemmiltaan jotain lelua kinuta, ja se saatetaan ostaa tai tiukemmat vanhemman eivät suostu ostamaan ja homma on sillä selvä. Mutta että 6-vuotias NEUVOTTELEE itselleen jotain lakanasettiä, ja äitinsä sen vielä tämän jälkeen ostaa. Tuntuu kyllä todella ikävällä tavalla siltä, että olet ostomaniasi ja ainaisen tavaran hankkimisen erittäin tehokkaasti siirtänyt jo noin pienelle lapsellesi. Onko tämä tosiaan arvomaailma, jonka lapsellesi haluat siirtää? Että hän osaa taitavasti jo 6 vuoden iässä neuvotella itselleen uusia tavaroita, ja vieläpä lapselle todella epätyypillisiä juttuja? Lelut ja vaatteet ovat ymmärrettävästi lapsille tärkeitä, mutta että niiden lisäksi vielä liinabvaatteetkin aiheuttavat lapsellesi jo sellaisia tuntueita, että uusia juttuja on itselleen neuvoteltava. Ei tämä missään nimessä lapsesi vika ole. Hän on isaansa täsin viaton.

  1. heppalakana: Nyt olet kyllä ymmärtänyt koko asian ihan päin prinkkalaa, ruokkinut omaa negatiivista olettamustasi ja ottanut siitä ylikierroksia. <br />
   <br />
   Tyttö ei kuulu kinuavien lasten joukkoon kaupassa ja yleensä kun olemme jotakin ihan etukäteen sovitusti ostamassa, ei neiti innostu mistään. Pyörittelee tavaroita kaupassa käsissään ja laittaa kuitenkin takaisin, todeten ettei haluakaan tai tarvikaan sellaista. Synttäreiden aikaan menimme BR-lelukauppaan yhdessä ja hän sai valita täysin vapaasti mitä halusi, ennakkoon sovitun budjetin mukaisesti. Kassalla hän oli aidon yllättynyt siitä että tosissaan saa aivan kaiken mitä kaupasta itselleen kivaa löysi (budjetti oli 100€ ja se ei edes täyttynyt). <br />
   <br />
   Minusta on tärkeää osata jo lapsena perustella haluamisiaan ja sen olen tarkoituksella tytölle opettanutkin. Pelkkä haluaminen ei aina riitä ja lapselle tekee oikeasti hyvää ymmärtää että raha ei kasva puussa. Olen halunnut kertoa omalle tytölleni perustason juttuja siitä mitä pitää rahan eteen tehdä, mikä on rahan arvo ja mitä hän esimerkiksi viikkorahallaan saa. Jos hän haluaa ostaa jotakin arvokkaampaa, pitää siihen säästää. Säästämisen opettaminen ja avoin keskustelu rahasta oli omassa lapsuudessani hieman puutteellista (niin paljon kuin maailman parasta äitiäni rakastankin). Monesti todettiin vaan että &quot;nyt et saa&quot;, enkä koskaan ymmärtänyt syitä miksi. Ei pieni lapsi osaa suhteuttaa rahaa tai tavaran hintalappua mihinkään vielä aikuisenakaan jos ei sitä kädestä pitäen opeteta. <br />
   <br />
   Tyttöni perusteli heppapussilakanan tarpeellisuuden erittäin hyvin, lapsenomaisesti mutta perusteellisesti. Minusta vastaus oli hyvä, syy sen taustalla hyvä ja halusin antaa lapselle kokemuksen onnistumisesta 12€:n arvoisen pussilakanan osalta. Hinta ei omassa kukkarossani paljoa paina ja tytön itseluottamuksen ja rahan käytön järkevän osaamisen kehittymisessä kokemus oli vahvistava. <br />
   <br />
   Seuraavalla kerralla kun sinulla nousee niskakarvat jostakin kirjoittamastani pystyyn, niin kysy minulta ensin miten asia on mennyt ennen kuin syyttävästi tulet kommentoimaan minun kasvatusmetodeistani tai lapsestani. Ihan samalla tavoin voisin kirjoittaa nyt sinulle pitkän kritisoivan pätkän siitä kuinka oletan sinun olevan näitä yksisanaisia äitejä jotka osaavat kyllä kieltää mutteivat koskaan perustele mitään ja sen vuoksi lapsi ei myöskään ikinä opi mitään. 🙁 Jätän kuitenkin spekulaationi pois, sillä toivon että olet kasvatusalan ammattilainen ja siksi niin kiihkeästi asiaan halusit puuttua.

  1. Xx: kiitos! &hearts; Jokainen kasvattaa lapsiaan parhaaksi katsomallaan tavalla ja uskon että jokainen vanhempi haluaa omalle lapselleen mahdollisimman fiksun ja hyvän tulevaisuuden. Itse olen yrittänyt opettaa tytölle rahan arvoa, ja sitä että postipaketitkin on omalla työllä maksettava, ei ne tipahtele ilmaiseksi ovesta. Tavaroista täytty myös huolehtia, huolimattomasti ei jätetä tavaroita pitkin lattioita eikä pyörää lukitsematta ulos, koska aina ei voi ostaa uutta jos vanha menee rikki tai häviää. Samalla olen pyrkinyt tuomaan esille myös tarvitsemisen ja haluamisen eroja, kukaan meistä ei ikinä saa kaikkea mitä haluaa mutta jos on sinnikäs ja pitkäjänteinen, saattaa onnistuakin. 🙂 En myöskään halua että tytöstä kehittyy materialistia sen äärimmäisessä muodossaan, ja sen vuoksi rajoitan lelujen ostamista vaikka varaa ehkä olisikin. Tyttö saa toki paljon kaikenlaista, ainokainen kun on, mutta ylenpalttinen tavaroilla hemmotteleminen ei kuulu meidän kasvatustapaamme. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *