K E S Ä – Fiilistelypostaus!

Rakastan kesää – aurinkoa, lämpöä, lintujen viserrystä, metsän ja kukkien tuoksua, merivettä, jätskitötteröitä, tuoreita marjoja, raikkaita kesäherkkuja, valoisia iltoja, kirpputoreilla kiertelyä, saippuakuplien puhaltelua, kävelyä rannalla käsi kädessä miehen kanssa, lapsen iloista naurua kun leikimme ulkona vesipyssyillä… ♥︎ Tätä kaikkea on tuonut kesä 2016 ja sateesta huolimatta saamme nauttia Suomen suvesta vielä monta viikkoa! Ihanaa!

Omakotivalkoinen_03072016_78287.jpg

Omakotivalkoinen_03072016_78288.jpg

Omakotivalkoinen_03072016_78278.jpg

Omakotivalkoinen_03072016_78279.jpg

Omakotivalkoinen_03072016_78281.jpg

Omakotivalkoinen_03072016_78282.jpg

Omakotivalkoinen_03072016_78284.jpg

Omakotivalkoinen_03072016_78290.jpg

Omakotivalkoinen_03072016_78280.jpg

Omakotivalkoinen_03072016_78289.jpg

K E S Ä – Ihana syy olla iloinen, vaikka elämä ripottelisikin välillä teräväreunaisia golfpallon kokoisia rakeita niskaan. 🙂 Tänään tässä ja juuri nyt saan kuitenkin nauttia valoisasta kesäillasta, tytön levollisesta tuhinasta makuuhuoneessa, koiran villin unen aiheuttaman vuffutuksen ja jalkojen vispaamisen hauskasta katselusta, Pappagallon lakujätskistä, Mistresses -sarjasta (aivan loistava, kannattaa katsoa) ja teidän ihanien ihmisten kirjoittamien kommenttien lukemisesta eiliseen synttäriarvontapostaukseen. ♥︎ Minulla on kyllä ehdottomasti maailman parhaimmat lukijat, en voi muuta sanoa! Niin suuria sydämiä sieltä ruudun toiselta puolelta löytyy, olette kultaa! ♥︎

Lempeää ja rauhaisaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

18 kommenttia “K E S Ä – Fiilistelypostaus!

 1. Ihanan positiivinen postaus! Vähän valoa tänne vatsataudin keskelle. 🙂 Sinulla on kaunis tytär ♥

 2. Asiani ei liity postaukseesi..<br />
  Nytkö siis rakas Lily-kulhosi on arvonnassa, jota vuoden verran etsit? Etkö sen keväällä ostanut? Tarkoitukseni ei ole olla ilkeä, mutta kirjoituksesi sotii usein vastaan aiemmin kirjottamaasi. Kirjoitat usein kuinka ostokäyttäytymisesi on muuttunut. Kuinka mietit tarkkaan ja että ostoksistasi olisi pitkälle aikaa iloa jne. Lista on loputon milloin millekkin perusteluillesi. Mutta toimit usein aivan toisin. Ylipäänsä kirjoituksistasi paistaa ikävä läpinäkyvyys. Jos itse ymmärtäisit tämän asian, et varmasti saisi niin paljon ikävää kommentointia. Olet saanut paljon kommentointia samasta asiasta. Blogissasi olisi paljon hyvää, mutta se suureksi harmiksi peittyy epärealistisiin kirjoituksiisi. Epäilen, että hyvin moni lukija seuraa blogiasi aivan muun viihtyvyyden kannalta. <br />
  <br />
  Kaikkea hyvää sinulle tästä huolimatta.

  1. Vierailija: Alat paheksumaan minua jo ennen kuin saat edes vastausta kysymykseesi. :)<br />
   <br />
   Synttäriarvonnan tuotepalkinnon tuotteet ovat kaikki upouusia ja arvontaan vartavasten hankittuja. En ole luopumassa Lily-kulhoistani, vesipullostani, ruukustani tai kirjastanikaan. <br />
   <br />
   Sinun kannattaisi miettiä miksi luet tekstejäni ylianalysoiden ja näet asiat toisin kuin miten ne kerron. Onko kyseessä todellakin kuvaamasi &quot;läpinäkyvyys ja epäjohdonmukaisuus&quot;, vai olisiko sittenkin syynä jokin aivan muu asia? <br />
   <br />
   Tuo että kirjoitat kommenttisi loppuun että kaikesta huolimatta haluat minulle kaikkea hyvää, sotii hieman kommenttisi sisältöä vastaan. Omia ajatuksiaan ei kannata koskaan nostaa jalustalle ja ajatella että kuuluisi suureen valtavirtaan: &quot;Epäilen, että hyvin moni lukija seuraa blogiasi aivan muun viihtyvyyden kannalta&quot;. Jokaisella on oikeus omiin ajatuksiinsa ja mielipiteisiinsä mutta se on minusta itsensä huijaamista luulla että kaikki / monet muut ajattelisivat samoin kuin itse. Tämän olen itse oppinut blogivuosieni aikana ja on erittäin vapauttavaa osata hyväksyä itsensä ja ajatuksensa ilman suurten massojen tai enemmistöjen tukea. <br />
   <br />
   En voi vaikuttaa siihen millä mielellä kukakin blogiani saapuu lukemaan, mutta voin vaikuttaa siihen miten paljon annan ihmisten negatiivisille mielipiteille jalan sijaa elämässäni. Teen omia juttuja omalla tavallani, omana itsenäni ja jos se jonkun mielestä vaikuttaa epäaidolta ja epäsopivalta, en sille mitään mahda. <br />
   <br />
   Aurinkoisella mielellä eteenpäin uudessa viikossa, eikö niin!?! 🙂

  2. Olet oikeassa, että on hieman erikoista toivottaa samassa tekstissä &quot;kaikkea hyvää&quot;. Tarkoitin sitä kuitenkin. Positiivista, että tavarat ovatkin uusia. Olisi ollut hieman erikoista arpoa käytettyä tavaraa ja luopua itselle tärkeästä tavarasta, jota kauan etsinyt.<br />
   &quot;Hyvin monella lukijalla&quot; en suinkaan tarkoita kaikkia. Tämä on oma epäilykseni. <br />
   Olen seurannut blogiasi jo monta vuotta, ennen pidin siitä enemmän. Ja aivan, nämä ovat mielipiteitäni vaikka eivät niin mielekkäitä. Niitäkin kun kuitenkin tässä elämässä on. <br />
   <br />
   Ilman muuta aurinkoisella mielellä uuteen viikkoon kumpikin 🙂

  3. Vierailija: Tuo kertoo aika paljon asenteestasi että yllätyit tosiaan siitä etten laitakaan omiani kiertoon vaan ostin uutta arvottavaksi. <br />
   <br />
   Edelleenkin kannattaa miettiä omaa suhtautumista blogiini ja miksi on niin voimakas tarve olettaa asioita ja aloittaa kritisointi ilman tietoa niiden perusteista. Tämäkin keskustelunpätkä on turhaa ajanhukkaa ja kulutimme molemmat nyt aikaamme jonnin joutavuuksiin. :)<br />
   <br />
   Aurinkoa viikkoosi, toivottavasti se näyttäytyy surkeasta sääennusteesta huolimatta. 🙂

  4. Ruukku ainakin näyttää olevan jo käytössä. Alelaarista ostettu kirja ei varmaankaan ole ollut kuin koristeena.

  5. TK: Minusta on hyvä mainita selkeästi jos käytettyä tavaraa arpoo. 🙂 Terästarjotin tai Lily-minikulho eivät käytössä huonone, mutta esim vesipullo alkaa olemaan jo vähän sellainen tavara että sen soisi olevan uunituore. 🙂

  6. Hanna: Voi härregud sentään. 🙂 Ruukussa on kasvi koska se on minun omani, yksi neljästä ihan ikiomasta. Arvontapalkinto on viides ruukku, käyttämätön sellainen. Olisi ollut himppasen typerän näköistä kertoa että palkintokuvassa oleva pieni purkki on sitten ruukku – se kun voisi olla vaikka teekuppi kokonsa puolesta. Paremmin saa tavaroista selvän kun näkee ne käytössä, siksi kuvassa on oma vesipulloni eikä teipatusta myyntipakkauksesta avattu arvottava pullo. <br />
   <br />
   Kirja on tosiaan alelaarista, maksoi 3€. Oma kirjani on yöpöydällä ja siitä pulitin pari euroa enemmän. Saisiko vielä olla jotakin muuta keskusteltavaa arvontapalkintoon liittyen? Vai jokohan annetaan aiheen olla? 🙂

 3. Voi ihanan kesäiset kuvat! 🙂 <br />
  <br />
  Painiskelen tässä tuolin maalisävyvalinnan kanssa ja ajattelin, että josko oisaisit jelppiä minua 🙂 Minulla on siis Artekin tuoli 66 valkoisena (muistelisin, että tilasit sen myös tyttärellesi?) ja nyt pitäisi maalata toinen tuoli suunnilleen samaan sävyyn tuon Artekin kanssa. Nyt siis pohdin, mikä maalisävy olisi sopiva, ettei toinen tuoli näyttäisi keltaiselta tmv. Ajattelin, että jos kokeilisin valkoista helmi-kalustemaalia suoraan kaupan hyllyltä. Maalasitko sillä Hay-tuolin? Jos maalasit, niin onko siinä eroa Artekin valkoiseen? Puuh, tuntuu ettei mistään saa kaivettua tuon Artekin värisävyä!

  1. Jenni: tytöllä on tuo ihanainen 66-tuoli, ostin sen hänelle synttärilahjaksi. :)<br />
   <br />
   Helmi-kalustemaalin sävystä en osaa sanoa, mutta Clas Ohlsonin 40 kiiltoasteen kalustemaali pure white on hyvin lähellä artekin valkoista. Näin arvokkaan kalusteen tuunauksessa suosittelen kysymään apua maalikaupan myyjiltä, voisit kysyä esim K-Raudasta josko saisit pienen tilkan maalia mukaasi testattavaksi. Voit myös kysyä Artekilta tuolin virallista värikoodia, se auttaisi varmasti ongelmassa. 🙂

  2. En siis ole maalaamassa Artekia vaan vanhaa puunväristä pinnatuolia. Haluan vain että pinnatuoli ja valkoinen Artek olisivat sävyltään suunnilleen samat 🙂 Kysyin Artekilta asiasta ja toivottavasti tulisi jokin vastaus. Täytyy tutustua noihin Clas Ohlsonin maaleihin. Kiitos ja mukavaa kesänjatkoa 🙂

  3. Jenni: Aaa, ymmärsin aivan väärin. 🙂 Kannattaa laittaa sähköpostia Artekille ja kysyä mikä heidän valkoisen sävyn värikoodi on. 🙂 Tuon tiedon perusteella maalikaupan myyjä löytää vastaavan sävyn, jolla kalustemaalin voi sävyttää identtiseksi. 🙂

 4. Ihana asuinympäristö 🙂 Ja niin suloinen pikkutyttö 🙂 Saako tossa altaassa muuten räpiköidä? Edes koirat? <br />
  Huh, olen iloinen siitä, että jollain on hyvät fiilikset. <br />
  Mulla on kyllä ollut niin surkea päivä ettei tosikaan. Niin kuin lähes joka päivä… Jos tapahtuisi edes joskus jotain hyvää, niin kestäis paremmin nämä joka päiväiset p*skat jutut.<br />
  Aamu alkoi herätyksellä, että koira oli ripuloinut matolle. Huoh, aivan keskelle isoa olkkarikokoa olevalle matolle. Meillä on kämpässä enää tasan kaksi mattoa lattialla, ja sen piti tälle isolle matolle sitten ripuloida?! Ei kun putsailemaan. Sitten laitat tyttären kahden viikon matkalle(eli siinä meni apu koiranulkoilutukseen yms. mutta olen iloinen, että tytär edes pääsee matkoille :)), ja lähet itse sateessa polkemaan passikuvaan. Passikuvat nyt epäonnistuu kyllä muutenkin, joten kaipa tuo on sama, vaikka sateesta suoraan kuvaan meneekin :D<br />
  Oikeasti, mulla on useamman vuoden ollut päivät yhtä kurjia, eri jutuilla höystettynä vain. Ennen jaksoin ilahtua pienistäkin asioista, nyt enää harvemmin. Mutta kyllä minä sentään vielä toisten onnesta pystyn olemaan iloinen 🙂 <br />
  Luojan kiitos, että minusta ei kuitenkaan saa katkeraa ja kateellista tekemälläkään 😀

  1. Minna: En tiedä saako altaaseen mennä, itse olen kieltänyt tyttöä menemästä vaikka siellä hellepäivinä paljon lapsia ja koiria olikin tallustelemassa. :)<br />
   <br />
   Koiran mattoripulit on ärtymyksen huippuja, niiden siivoaminen kun ei hetkessä sujukaan ja jos on iso matto vielä, niin aika pulassa on. Tuosta syystä meillä eleltiin monet vuodet ilman mattoja ja ainoa aidosti helppohoitoinen matto on muovimatto. Omalla lattialla on jo monta vuotta ollut pelkästään Pappelinan muovipunosmattoja, tuostakin syystä johtuen.<br />
   <br />
   Tuollaiset pienet inhottavat asiat on pahimpia, niistä kun ei saisi normien mukaan kiukuta. Tarpeeksi monta pikkuisen pieleen mennyttä juttua kun on samassa vuorokaudessa, olen itsekin ollut pahalla päällä. Ei tännekään aurinko aina paista ja juuri sen vuoksi olen opetellut poimimaan ilonaiheita pienistä asioista. Tänään hyvää mieltä on tullut tytön halauksesta, koiran paremmasta voinnista, tuoreen fetasalaatin rapsakkuudesta, lasillisesta jääkylmää vettä (oli kauhea vesijano ja olin euforiassa saadessani vesilasin huulilleni). 😀 Mönkäänkin meni pari asiaa, inhottavin taitaa tälle päivälle olla jalan kalauttaminen tuolin reunaan ja sitä seurannut varvaskipu, kivun asteikosta ja tykytyksestä päätelleen varvas saattaa olla murtunut. Onneksi sentään vain pikkuvarvas, ne ovat ennenkin minulla murtuneet ja hoidoksi ei onneksi tarvita lastaa. Parin euron feikki-Crocseilla pitää kulkea huomenna jos ei mikään muu kenkä sovi jalkaan. 😀 Nyt tuolle jaksaa vähän nauraa mutta alkuillasta vollotin täällä ihan huolella kun tuntui että koko maailma on maanantain kunniaksi minua vastaan. :D<br />
   <br />
   Halaus sinulle Minna! &hearts; &hearts; Purraan hammasta ja nauretaan läpi kiukutuksen ja kipujen! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *