Saniaisia & Stockmannin alekoodi blogini lukijoille!

Valkoiset By Lassen Kubus -kulhot ovat jo vuosia kuuluneet kotini sisustukseen ja niiden täytteenä on nähty kaikenlaista – meikkejä, joulukoristeita, kelluvia kynttilöitä, herkkuja, salaattiakin… Parhaimmillaan ne ovat näyttävinä kukkaruukkuina, sekä pienessä että isossa koossaan. ♥ Peikonlehti-fiaskon jälkimainingeissa ostin eilen itselleni uuden rehottavan saniaisen, ne sentään meillä viihtyvät vaikka ovat maineeltaan arvaamattomia. 🙂 

Omakotivalkoinen_09072016_5220.jpg

Omakotivalkoinen_Stockmann_Alekoodi_0907

Omakotivalkoinen_09072016_5224.jpg

Omakotivalkoinen_09072016_5221.jpg

Omakotivalkoinen_09072016_5217.jpg

Omakotivalkoinen_01072016_781781.jpg

Jos siellä ruudun takana haaveillaan omasta Kubuksesta, BEdesignin peurahyllystä tai Muuramen Mup-tasosta, on Stockmannin verkkokaupan alekoodi voimassa vielä tänään ja huomenna sunnuntaina. Alennuskoodin ONNEAOKV5 voi hyödyntää kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin, laajan sisustusosaston lisäksi myös muodin, urheilun ja kauneuden tarjontaan sekä upeisiin syysuutuuksiin, joita on alkanut virtaamaan verkkokauppaan. Lisävinkkinä vielä että Stockmannin kanta-asiakkaat saavat aletuotteista 15% lisäalennuksen valitsemanaan lisäalepäivänä, extra-alekoodi: LCEXTRA15.

stcom959x430-1607-lisa-ale.gif_149835312

www.stockmann.com/onneaokv5

Nyt meidän perhe suuntaa nauttimaan aurinkoisesta ilmasta ja äidin grilliherkuista! Ihanaa & aurinkoista lauantaita kaikille! ♥

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Stockmann)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

12 kommenttia “Saniaisia & Stockmannin alekoodi blogini lukijoille!

 1. Kivat noi astiat missä tuuheat saniaiset on.<br />
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

 2. Ethän nyt heitä vielä sitä peikonlehteä pois. Anna peikolle mahdollisuus! 🙂 MInulla on peikonlehti vuodelta 1991.

  1. Whiter shade of pale: en heitä vielä, annan sille aikaa alkaa kukoistamaan ja toivon että niin käy. :)<br />
   <br />
   Oletko koskaan juurruttanut uusia peikkoja? Netissä on kahdenlaista tietoa katkaisukohdasta ja mietin mikä on oikea. 🙂

 3. Kubuksen kulhoihin voi mielestäni laittaa korkeintaa tekosaniaisia, jos niitäkään. Eivät ole järkeviä viherkasveille, kuolleet kasvit vuosi toisensa jälkeen luulisi antavan osviittaa. Tekokasveja myy mm. Ikea.

  1. fejka: Ikean tekokasvit on kivoja mutta itse suosin aitoja. 🙂 kyllä kubuksessakin kasvit viihtyvät kunhan kastelu ja valo on oikealla tasolla, ainakin siihen asti kunnes pitää vaihtaa suurempaan ruukkuun eli noin vuoden kaksi. 🙂

 4. Heippa Miia! Olen useasti juurruttanut peikkoja, esim. kun olen halunnut pienentää kukkaa. Olen katkaissut ns.kahden lehden yhtymäkohdan alapuolelta, siis semmoisen paksumman kohdan alapuoleta. Jos on jo ns.ilmajuuren alku, niin sen olen ottanut mukaan, siis sen alapuolelta. Vedessä olen kasvatellut juuria ja sitten multaan.

  1. Whiter shade of pale: Kiitokset vinkistäsi, nyt on ohjeiden mukaisesti katkaistu varsi ja laitettu veteen juurtumaan. 🙂

 5. Hei!<br />
  <br />
  Kysyit peikonlehden juurruttamisesta tuossa ylempänä. Jos et pahastu niin tässä oma kokemukseni asiasta :)<br />
  <br />
  Nappasin omasta, suunnilleen jättiläisen kokoisesta peikostani, yhden latvaverson juurtumaan kokeilumielessä vesimaljakkoon n. kuukausi sitten ja hyvin näyttää tuossa pärjäävän jo tuoltaan. Vedesä oleva imujuuri on kasvanut ja muuttanut värinsä valkoiseksi eli periaatteessa voisi jo laittaa multaan. <br />
  Idea on, että nappaa peikosta latvaoksan, jossa on väh. 3 lehteä mukana ja laittaa vesiastiaan. Tämmöisen ohjeen sain mukaani kasvia ostaessani. Jos kasvu on kovin vahvaa, niin peikon voi kuulema leikata ns. matalaksi ja siten hallita sen kasvutahtia. Kuulostaa melko rajulta toimenpiteeltä, mutta näemmä noista leikatuista latvoista alkaa jo uutta kasvua tulemaan.<br />
  Latvapistokkaassa oli jo valmiina imujuuria joten taivutin ne varovasti veteen myös. Leikkasin tuon latvan emokasvista siten, että siihen jäi 4 lehteä ja leukkauskohta on viimeisen lehtihangan alapuolelta n. 5 cm. Kokonaisuutena tuolla versolla on mittaa joku metrin verran, tästä ehkä hahmottaa emokasvin koon ;)<br />
  <br />
  Kasvaa mokoma niin että niitä latvapistokkaita olisi saanut enemmänkin, mutta laiton loput kompostiin. Tykkää näemmä olla itäikkunan luona makkarissa 😉 Huolehtii myös hyvin ilmankosteudesta, kun kastelun jälkeen pisaroi ihan kunnolla vettä lehdistään ;)<br />
  Peikonlehteni on vielä omassa ruukussaan, jossa se oli ostettaessakin. Ruukunsuojana on rottinkikori ja alla aluslautanen, nämä kun eivat kuulema tykkää olla seisovassa vedessä (epifyyttikasvi kuten esim. orkidea )<br />
  <br />
  <br />
  Toivottavasti saat peikon vielä virkoamaan :)<br />
  Ihanaa kesän jatkoa sinulle!<br />
  <br />
  – Katerina –

  1. Katerina: Kaunis kiitos neuvoistasi ja ohjeistasi, tulevat tarpeeseen! &hearts; &hearts; Uuteen multaan istutettu peikko ei ole piristynyt, muttei nuukahtanutkaan, joten vielä on vähän toivoa jäljellä. :)<br />
   <br />
   Ihanaa ja aurinkoista kesää sinulle myös! &hearts;

 6. Hei Mia ja kiitos kivasta blogistasi! Olen seuraillut blogiasi jo pidemmän aikaa, olet mielestäni hyvin lämminhenkinen ihminen, josta huokuu eräänlainen rauha.<br />
  <br />
  Olen useasti miettinyt millä ohjelmalla ja miten teet kuvakollaaseja eli yhdistelet esimerkiksi erilaisia tuotteita yhteen kuvaan? Kiitoksia jo etukäteen! 🙂

  1. Danja: Kaunis kiitos kivasta kommentistasi! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Teen kollaaseja pääasiassa Picasalla (ladattu koneelle) ja joskus harvemmin PicCollage Litellä. <br />
   <br />
   Kummallakin ohjelmalla saa kuvista reunat häivytettyä (poista kehykset ja varjot), jolloin valkoisella pohjalla oleva tuote kelluu kuvassa yksinään. Useita kuvia kun yhdistää tuolla tavalla, saa aikaan kivoja tuotekollaaseja. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *