Muistoja laatikossa…

Ostin Finnmarin Pop Up Shopista kannellisen puulaatikon muistolaatikoksi vanhan repaloituneen kenkälootan tilalle ja sain melkein kaikki omat maalliset muistoni siihen mahtumaan…

Omakotivalkoinen_09112016_9042_2.jpg

Omakotivalkoinen_09112016_9044.jpg

Suurin osa laatikon sisällöstä on valokuvia ja minua koskevia lehtileikkeitä, joista kaikista löytyy skannattu varakappale tietokoneen kätköistä. Kuvien lisäksi olen säästänyt iPhone-pakkauksen verran pientä sälää sekä tanssikisoista saamani mitalit ja palkintopystit. Isompi kultapokaali ei mahtunut laatikkoon pituuden puolesta ja vähän harmittelen etten ostanut yhtä kokoa isompaa puulaatikkoa. Melkein tekisi mieli irroittaa nuo palkintolaatat ja pistää pystit kiertoon jonnekin, vaikkapa lapsille leikkejä varten tms.

Omakotivalkoinen_09112016_9040.jpg

Omakotivalkoinen_09112016_9048.jpg

Omakotivalkoinen_09112016_9051.jpg

Muistolaatikko muistojen laatikossa. ♥︎ Kaikki tärkeimmät asiat ovat edelleen tallessa, vaikka paljon olen aikuisiällä laittanut tilpehööriä ja tavaraa kiertoon. Muutamista kiertoon laittamistani muistotavaroista olen ottanut kuvat talteen, jotta voin muistella niitä myös tulevaisuudessa. Tytöllä on oma “hieman isompi” muistolaatikkonsa, jossa on kortteja, valokuvia, vauva-ajan vaatteita ja muutamia muita juttuja, sekä pari haitarikansiollista askarteluja ja piirustuksia. 🙂 

Huomenna olisi luvassa joulusiivouskalenteria ja liesituulettimen putsausta, kivaa iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *