Joulu on saapunut kotiin!

Järkkään tulevana lauantaina pienet pikkujoulut ja pistin kaasun pohjaan joulujärjestelyjen kanssa. Takka on tällä hetkellä meidän kodin sydän ja sen vuoksi joulutunnelma painottuu olohuoneeseen. Perinteiset jouluvärit ja klassiset elementit (oksat, marjat, tontut) tekevät kotiin ihanan tunnelman – tästä on hyvä jatkaa. 🙂

Omakotivalkoinen_15112016_9110.jpg

Omakotivalkoinen_15112016_9124.jpg

Omakotivalkoinen_15112016_9133.jpg

Omakotivalkoinen_15112016_9119.jpg

Omakotivalkoinen_15112016_9103.jpg

Omakotivalkoinen_15112016_9115.jpg

Omakotivalkoinen_15112016_9123.jpg

Omakotivalkoinen_15112016_9116.jpg

Omakotivalkoinen_15112016_9114.jpg

Omakotivalkoinen_15112016_9122.jpg

Omakotivalkoinen_15112016_9106.jpg

Omakotivalkoinen_15112016_9112.jpg

Ihanaa illanjatkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

21 kommenttia “Joulu on saapunut kotiin!

 1. Hillitty joulutunnelma😊 Mikä kynttilä tuosss valkoisessa lyhdyssä? Etsin juuri tuommosta omiin kynttiläjalkoihini, missä näyttää kuin koko kynttilässä olisi valo päällä myös sisällä.

  1. PaJa: Hillitty ja sopivalla tavalla koristeellinen. 🙂 Lyhdyssä oleva kynttilä on Finnmarin peruskynttilä suurimmassa koossa. Niitä löytää luultavasti kaikista kaupoista joissa Finnmarin tuotteita myynnissä (mm. Prisma jne.). 🙂 Ihanasti hehkuu kynttilän valo puolivälissä asti. ♥

 2. Oi miten ihanalle näyttää, mistä olet hankkinut tuon upean suuren valkoisen lyhdyn? Entä käpyhavukoristeen adventtikynttilöiden edessä?

  1. T: Sekä lyhty että havukoristeet ovat Finnmarin Pop Up Shopista ostettuja ja kuuluuvat Finnmarin tämän vuoden jouluvalikoimaan. :)<br />
   <br />
   Finnmarin omat myyntipisteet löydät heidän sivuiltaan, rullaa sivua alas päin ja saat paikkakuntakohtaiset myymälätiedot. :)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.finnmari.fi/&quot; target="_blank">http://www.finnmari.fi/</a&gt;

 3. Hienolta näyttää! Kiva tunnelma.=) Ajattelin, että kun sinulla on se valkoinen Artecin Kanto-teline niin sehän sopisi siihen takan viereen nyt hyvin ja voisihan siihen muutaman puunkin laittaa tunnelmaa luomaan.

  1. Artec Kanto: Niinpä onkin, olin unohtanut sen ihan kokonaan kun on tytön lehtitelineenä ollut viimeiset pari kuukautta. 🙂 Täytyisi vain klapeja ostaa siihen täytteeksi. 🙂 Kiitokset ideasta! &hearts;

 4. Siis, niin kauniilta näyttää uudet joulukoristeet. Tunnelma on ihana. Kyllä tuolla kelpaa pikkujouluja viettää.

  1. Minna: Kiitos! 🙂 Lyhtyyn ihastuin heti kun sen näin, sille löytyy varmasti monta eri käyttötapaa ja -paikkaa ja olen jo suunnitellut laittavani keväällä sen sisälle muratin, joka saa roikkua luukusta ulkona. 🙂 Korkeamman lyhdyn näkee parvekkeeltakin paremmin sisälle. 🙂

 5. Oih! Näyttää kyllä todella hyvältä &hearts; Ja tuo iso lyhty on upea! Itsetehty tyynynpäällinenkin sieltä jo paistattelee, olet ollut ahkera (ja nopea!) 🙂

 6. Meidän joulu on skaalalla valko-harmaa-kimallus (<a rel="external nofollow" href="http://www.festivus.fi/2016/11/joulukoristeideoita-ja-inspiraatiota.html)," target="_blank">http://www.festivus.fi/2016/11/joulukoristeideoita-ja-inspiraatiota.html),</a> haluaisin kyllä ujuttaa tuota perinteistä joulutunnelmaa punaisen ja havujen muodossa joukkoon! Aiemmassa postauksessa kaipailtua lumispraytä muuten on saatavilla, itse spreijasin sillä käpyjä kranssiin ja hyvältä näytti! Taisi olla sinellistä ostettua.

  1. Suvi: Sinelliin siis! 🙂 Lumisprayllä saa kivasti muutettua havujen ja joulupuiden sävyä vaaleammaksi ja hienojakoinen hopeinen glitter siihen päälle niin sopii hyvin teidän joulusisustukseen! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *