Hyasintit & valkoinen koristerae!

Istutin seitsemän valkoista hyasinttia posliiniseen kulhoon ja koristelin pintamullan edullisella Mican koristerakeella. Kastelin hyasintteja nähdäkseni lähteekö valkoisen rakeen väri liukenemaan, mutta eipä lähtenyt. Rakeet saakin hyvin pelastettua mullan joukosta tiiviin siivilän avulla kun hyasinteista aikanaan joutuu luopumaan. 🙂

Omakotivalkoinen_25112016_9326_2.jpg

Omakotivalkoinen_25112016_9333.jpg

Omakotivalkoinen_25112016_9323.jpg

Omakotivalkoinen_25112016_9324.jpg

Omakotivalkoinen_25112016_9327.jpg

Huomenna jatketaan jouluteeman parissa Xmas Garageen ja TRE Christmas Marketiin tutustuen… Kivaa illanjatkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

15 kommenttia “Hyasintit & valkoinen koristerae!

 1. Hei! Kiitos blogistasi. Olen lukenut sitä nyt kesästä asti. Minua on alkanut nyt ihmetyttää jatkuva Stockmannin mainostaminen blogisi postauksissa. Onko sinulla Stockmannin kanssa yhteistyösopimus vai miksi kaikki linkkaamasi ja esittelemäsi tuotteet ovat usein sieltä? Itse asun kaukana keskustasta ja erittäin harvoin ostan mitään sieltä, kun saman tavaran saan muualtakin. Ihanaa joulun odotusta ja anteeksi, kun tällaista kysyn. Asia on vaan pyörinyt mielessäni, kun maailmassa on niin paljon muitakin kauppoja.

  1. Tindeliina: Kiitokset kommentistasi! :)<br />
   <br />
   Stockmann on ollut lempikauppani jo ihan teini-ikäisestä tytön heitukasta asti, jolloin kavereiden kanssa viikottain kävimme lukemassa kokeisiin 6.krs:n ravintolamaailmassa yms. Olen postaillut Stockmannista blogini alkumetreiltä asti ja minulla on ollut suuri kunnia saada tehdä heidän kanssaan myös yhteistyötä mm. blogini 5-vuotissynttäreiden merkeissä. Maailma on täynnä ihania kauppoja, mutta Stockmann on paljon muutakin, se tarjoaa Suomen parhaan valikoiman tuotteita jotka minua kiinnostavat, sieltä saa kuukausittain elämyksiä mm. muotinäytösten ja maailman keittiöiden tapahtumista. Yhden katon alta löydän lähes kaiken mitä toivoa saattaa, ruokaa, vaatetta, kosmetiikkaa, sisustusta (yksi suosikkimerkeistäni on Stockmannin oma Casa Stockmann), viherkasveja, työkaluja, leluja, elektroniikkaa, kodin pienkoneita… :)<br />
   <br />
   Tässä heinäkuussa 2011 kirjoittamani postaus sisustusostoksilla käymisestä, koko blogihistoriani viides postaus, jolloin olin aivan noviisi enkä edes tiennyt yhteistyömahdollisuuksista saati -tavoista. :)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2011/07/sisustusostoksilla&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2011/07/sisustusostoksilla</a&gt;

  2. Stockmann on myös minun lempikauppani,kautta aikojen.Olen helsinkiläinen,mutta asunut jo 10v muualla.Vanhempieni luona käydessä,tai muuten Helsingissä käydessä,piipahdan aina stockalla.Sieltä löydän kaiken tarvitsemani ja kaupassa on ihana tunnelma.Lapsuuteeni kuului aina stockmannin jouluikkuna,nuorena treffit oli aina stockan kellon alla,ja kahville mentiin stockalle.Onneksi on nettikauppa,vaikkei tavaratalon satumaista tunnelmaa korvaakkaan.Viikon päästä tulen Helsinkiin ja piipahdan jouluostoksilla tietenkin Stockmannilla!:)

 2. Kivan näköinen asetelma. Tuommoista voisi kokeilla itsekin joulun lähellä. 😀 Kiitos vinkistä. ☺️❤️

  1. vieras: Merisuola sopii tälläisiin istutuksiin joissa ei tarvitse juurikaan kastella kukkia. Itse onnistuin aikoinaan kuolettamaan pari mehikasvia, kun koristeena käyttämäni merisuola liukeni veden mukana multaan. Onko sinulla käynyt koskaan noin?

 3. Ihana asetelma! &hearts; Raesokeria olen muuten joskus käyttänyt hiekan puutteessa… 🙂 Täällä on tänään oltu myös istutuspuuhissa, kävin hakemassa vähän juurikin valkoisia hyasintteja ja amarylliksen. Joulukukista saa ihanaa tunnelmaa kotiin! &hearts;

  1. Heidi: Amaryllis! &hearts; &hearts; &hearts; Joulukukilla saa luotua ihanan tunnelman, nekin jo melkein riittävät jouluisen kodin sisustukseksi. &hearts;

 4. Hyasintit ovat ihanimpia joulukukkia! &hearts;<br />
  <br />
  Tuli muuten mieleen tuosta istutuksesta se peikonlehti, jonka istutit umpiaiseen pallomaljakkoon. Virkosiko se vai kuoliko, niin kuin epäiltiin umpinaisessa astiassa käyvän?<br />
  <br />
  Nuo hyasintithan ovat helppoja, kun ne eivät tarvitse multaa eivätkä juuri vettäkään. Kannattaa kiikuttaa tuo astia yöksi parvekkeelle viileään, niin saat moninkertaistettua niiden kestoajan.<br />
  <br />
  Itse otan hyasintit usein kokonaan mullasta pois ja laitan hyasinttilasiin. Se on omasta mielestäni kaunein vaihtoehto.

  1. Maria: Niin ovat! &hearts;<br />
   <br />
   Se kuoli. 🙁 Ensin näytti siltä että kasvi alkaa virkoamaan mutta lopulta värit haalistuivat ja lehti muuttui keltaiseksi ja se kuukahti pois. <br />
   <br />
   Kiitos vinkistä, täytyykin laittaa ensi yöksi hyasintit parvekkeelle. 🙂 Hyasintti ilman multaa on kaunis. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *