Moderni joulupuu

Kävin ostamassa Plantagenilta 80cm korkean ruukkuun istutetun jalokuusen, joka tänä vuonna toimittaa meillä joulukuusen virkaa. Joulun jälkeen siirrän sen sisältä parvekkeelle ja vaihdan joulupallot valosarjaan, ja näin saan joulupuusta paljon enemmän iloa irti. En tiedä miten hyvin kaukaasianpihta-lajiketta oleva kuusi viihtyy ulkona ruukussa, mutta maahan omaan pihaan istutettuna se eläisi p i t k ä ä n. 🙂 

Omakotivalkoinen_01122016_9431.jpg

Omakotivalkoinen_01122016_9462.jpg

Omakotivalkoinen_01122016_9456.jpg

Omakotivalkoinen_01122016_9460.jpg

Omakotivalkoinen_01122016_9442.jpg

Omakotivalkoinen_01122016_9447_2.jpg

Jouluvalmistelut ovat hyvällä mallilla nyt kun lahjat on melkolailla ostettuna ja joulukuusikin valmiina olohuoneessa odottaa. 🙂 Joulusiivouskalenterin siivousaskareissa jäin vähän jälkeen, mutta sain kirittyä ne kiinni ja huomenna onkin tulossa hieman isompi joulusiivouspostaus kolmen viikon sisältöineen. 🙂

Ihanaa joulukuun ensimmäistä päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

22 kommenttia “Moderni joulupuu

 1. Onpa kertakaikkisen ihana!! ♥ Mä odotan jo myös joulukuusen tuloa, mutta se saapuu vasta aattoviikolla. 🙂

  1. Heidi: Minä päätin tänä vuonna repäistä ja ostaa sellaisen kuusen jonka voi koristella jo nyt ja joka kestää joulun yli. 🙂 Jouluviikonloppu on niin lyhyt aika että pakko on fiilistellä joulua jo ennakkoon niin paljon kuin pystyy. ♥ Joutuu odottelemaan sitten taas vuodenpäivät ennen kuin seuraavan kerran saa tunnelmoida maksimaalisessa joulufanaattisuudessa. 😀

 2. Onko olohuoneessa nyt se "vanha" järjestys, eli sohva seinää vasten? Mihin olet sijoittanut takan? Lastenhuoneesta olisi kiva nähdä postauksia.

  1. Uusia tuulia: Pyörittelin olohuonetta pariin otteeseen ja päädyin laittamaan sohvan sittenkin vanhalla tavalla… Flosin seinälamppu kun saapuu jo ennen joulua enkä malta odotella sen asentamisen kanssa varttia pidempään. 😀 Tytön huoneesta tulee varmaankin postaus vielä ennen joulua. 🙂

  2. Uusia tuulia: En ole vielä ehtinyt, mutta sinne se sopisi kyllä tosi kauniisti. ♥ Pitäisi vaan taikoa vaatekaapisto pois takan tieltä ensin ja se onkin sitten taas oma hommansa se… 😀 Yhden tavaran kun siirtää, saa siirrellä loputkin. 😀

  3. Takka: En valitettavasti ehdi vastaamaan kommentteihin niiden saapumishetkellä ja joskus voi tulla vuorokaudenkin viive. Vastaan kyllä jokaiselle ja luulen että vuorokausi ei ole liian pitkä aika odottaa vastausta tuollaiseen kysymykseen. 🙂

 3. Ihana, harmi kun paikkakunnallani ei ole kyseistä kauppaa, olen nyt muutaman päivän yrittänyt etsiä mistä saisi pienehkön pihtakuusen tilattua, mutta en ole löytänyt.

  1. -t tuisku: Plantagenilla on kotiinkuljetusmahdollisuus 25€:lla, mutten tiedä miten pitkiä matkoja toimittavat. Voisitkohan soittaa heille (lähimpään myymälään) ja kysyä onnistuisiko heidän tuoda sinulle tuollainen 80cm kokoinen pihtakuusi kotiin asti?!? 🙂

  1. Kaunis: Valkoisia pikkupalloja ei ole missään tänä vuonna. 🙁 Olen kolunnut läpi aikalailla kaikki kaupat Hongkongia ja rautakauppojen sisustusosastoja myöten mutta noup, ei ole. Hopeisia en halua ja muut värit eivät sovi.

 4. Ihanan näköinen kuusi &hearts;<br />
  <br />
  Muistan kun kehuit Casa Stockmanin perkaalipuuvillaisia lakanoita, ajateltiin miehen kanssa ostaa yhteiseksi joululahjaksi uudet tyynyt ja pussilakanat tyynyliinat. Onko siis todella tuon pussilakanan (150×210) hinta vain 34,90? 😮 vai katsoinko oikeaa tuotetta?

  1. Noora: &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Pussilakanan hinta on todellakin vain 34,90€. 🙂 Ja tyynyliinan koosta riippuen 7,90 ja 9,90€. 🙂

  2. Hei ihan mahtavaa! Kiitos vastauksesta ja vinkistä, tällaiset hinta-lastusuhteeltaan hyvät löydöt on parhautta! &hearts;

 5. Nuo pikkukuuset ovat niin suloisia! Mihin olet muuten sijoittanut Muuramen kaapin, joka oli olohuoneessa? Ilmeisesti jouduit siirtämään sen takan edestä pois 🙂 Se oli todella kaunis ja sopivan kokoinen, harkitsen sitä samaista kaappia meille lastenhuoneeseen. Kiinnostaa myös, miten ruokapöydän pinta on kestänyt käyttöä? Onko maalipinta pysynyt hyvänä vai onko siihen tullut jälkiä? Itse maalaisin olohuoneen pöydän vuosi sitten ja se kaipaisi jo kovasi uutta maalipintaa 🙁

  1. Ebe: Niin ovat. &hearts;<br />
   <br />
   Muuramen kaappi on tytön huoneessa ja teimme siitä hänelle vaatekaapin. 🙂 Ihan mahtavasti toimii lasten huoneessa ja tarkoituksena on tehdä kaapista ja sen sisällöstä postaus teille vielä ennen joulua. :)<br />
   <br />
   Clasun maali on pysynyt todella hyvin ja pöydän pinta on vieläkin todella hyväkuntoinen. Vain yksi hentoinen naarmu on pöydän pintaan syntynyt kun raesokeria oli jäänyt pöydälle tietokoneen alle ja vedin epähuomiossa konetta pöytää pitkin. Naarmu on niin haalea ettei sitä huomaa jos ei tiedä sen olemassa olosta. 🙂

 6. Yleensä olen koristellut kodin joulukuntoon jo ensimmäisenä adventtina. Jostain syystä tänä vuonna ei ole ollut ollenkaan jouluinen olo enkä ole sen vuoksi vielä edes aloittanut koristelua. Jännä miten fiilikset voivat vaihdella vuodesta toiseen.<br />
  Pienet kuuset ovat ihania! Itse ajattelin jälleen kerran hyödyntää jo useampi vuosi sitten ostamaani huonekuusta. Perinteistä joulukuusta ei voi oikein ajatella kun mennään joulunpyhiksi muualle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *