Balmuir Lucca & 15% alennus Stockmann.comiin

Olen syksystä asti etsinyt uutta torkkupeittoa / vilttiä, joka lämmittäisi sohvaperunaa pakkasen paukkuessa, ja sellainen on viimein löytänyt tiensä kotiin. 🙂 Balmuir Lucca -huopa täytti kaikki kriteerini ja enemmänkin, sillä torkkupeittoa voi käyttää shaalin tapaan myös pukeutumisessa… ja päälleni se pääseekin jo heti huomenna kun suuntaan vieraaksi erään sisustuskaupan joulutapahtumaan.

Omakotivalkoinen_04122016_9505_2.jpg

Balmuir_Lucca_Black.jpg

Omakotivalkoinen_04122016_95076.jpg

Balmuirin pikimusta Lucca-huopa on kooltaan 130x170cm. Todella kevyt ja kauniisti laskeutuva alpakasta valmistettu Lucca tuntuu ihoa vasten pehmeämmältä kuin pumpuli, todellista ylellisyyttä sekä kodin sisustukseen että pukeutumiseen. ♥︎ 

Omakotivalkoinen_04122016_9494.jpg

Omakotivalkoinen_04122016_9506.jpg

Olen pyrkinyt panostamaan laatuun ja mahdollisimman ajattomiin sekä pitkäikäisiin tuotteisiin, ja Lucca täyttää jokaisen kriteerini. Katselin ja vertailin muitakin huopia ja rakastuin mm. Lapuan Kankureiden villaiseen vilttiin, Casa Stockmannin palmikkopeittoon, Finnmarin valikoimasta löytyvään vaaleanharmaaseen puuvillapeitteeseen, Hemtexin pörröiseen tekoturkishuopaan ja kotimaisen 1×2 -merkin graafiseen mustavalkoiseen vilttiin… Balmuirin Lucca oli kuitenkin ainut, jota voi käyttää myös vaatteena ja jonka kanssa ei mieleen noussut pienintäkään epäilystä pitkäikäisyydestä. 🙂

Omakotivalkoinen_04122016_167167.jpg

Suosikkikauppani Stockmann tarjosi jälleen sen mitä etsinkin. ♥︎ Stockmannin verkkosivujen uudistumisen myötä nettikaupan valikoima on kasvanut ja tuotetiedoista löytyy nyt myös myymäläkohtaiset saatavuustiedot. Joulun alla saadaan nauttia mm. maksuttomasta postitoimituksesta ja kanta-asiakkaille suunnatuista erikoiseduista – esimerkiksi TÄNÄÄN kantislaiset saavat 15% ALENNUSTA kaikista verkkokaupan tuotteista!  Hyödynnä etu ja hanki joulun lahjat nyt – itselle ja rakkaille! ♥︎

www.stockmann.com

Tunnelmallista 2. adventtia!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: Stockmann.com / valmistajat. Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

6 kommenttia “Balmuir Lucca & 15% alennus Stockmann.comiin

 1. Mihin takka ja joulutavarat katosi? Kallis pikkujoulusisustus, jos tavarat olivat vain postauksen verran esillä.

  1. Emma: Joulutavarat ovat esillä vaikka eivät tässä postauksessa näykään. 🙂 Kuusikin jo löytyy ja on koristeita vaille valmiina vastaanottamaan joulun. Odottelen parhaillaan Flos-valaisimen saapumista ja sitä että pääsen asentamaan sen paikoilleen. Sen jälkeen sitten nähdään mihin takka asettuu jouluksi, olohuoneeseen vai muualle. 🙂

 2. Moi Miia!<br />
  Olen blogisi vakilukijoita. Olet aivan huipusti ajan hermolla ja juttujasi on niin mukava lukea ja mikä parasta saan niistä niin paljon vinkkejä itellekkin. Toi siivouskalenteri on varsin jees. Mukavaa joulunalusaikaa sinulle ja ihanaa Itsenäisyyspäivää.

  1. Sari: Kiitokset kivasta kommentistasi! &hearts; Mukavaa itsenäisyyspäivän aattoa ja ihanaa joulun odotusta! &hearts;

 3. Hei missä takka on nykyisin ? Entä kaikki joulukoristeet joita sinulla oli aiemmassa postauksessa, tontut, lyhty, adventtikynttelikkö, tyynyt??

  1. Joulutonttu: Lyhty on parvekkeella, tonttu tytön huoneessa, kynttilät olohuoneessa ja keittiössä, punaraidalliset tyynyt makuuhuoneessa. Odottelen Flos-valaisinta saapuvaksi ja kun sen saan viriteltyä olohuoneeseen niin näen laitanko takan jouluksi olohuoneeseen omalle paikalleen vai muualle. 🙂 Oli jalo ajatus yrittää odottaa Flosin paikoilleenasennusta uuteen vuoteen, mutten malta millään. 😀 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *