Säilytysvinkki koruille – Edullinen korukaappi Glitteristä!

Nomess Copenhagenin akryylimuovista valmistetut läpinäkyvät koru- ja säilytysrasiat ovat postauksieni välityksellä tulleet monille teille tutuiksi vuosien varrella. Kyseisissä rasioissa parasta on muovin täysin kirkas sävy, joka ei sinerrä, viherrä tai kellerrä kuten esimerkiksi Tigerin tai Palaset-merkin tuotteissa. Nyt hintavan Nomessin rinnalle on ilmestynyt uusi vaihtoehto, Glitterin edullinen korukaappi, joka ulkonäön ja näppituntuman perusteella vaikuttaisi olevan materiaaliltaan täysin identtinen Nomess Copenhagenin akryylituotteiden kanssa.

Omakotivalkoinen_19122016_9827.jpg

Omakotivalkoinen_19122016_9832.jpg

Ulosvedettävä sisäosa liukuu kevyesti kehikon sisällä ja sen saa tarvittaessa kokonaan ulos kuorestaan. Näin perimmäisiinkin koruihin pääsee hyvin käsiksi. Kaulakoruille tarkoitettu ylin ripustusorsi on hieman eri kohdassa kuin alempana olevat, jolloin kaulakorut eivät roiku tiellä tai sotkeennu muiden korujen kanssa. Kaula- ja rannekorujen lisäksi orsille voi ripustaa myös korvakoruja, yhdelle orrelle mahtuu kuusi paria. Glitterin korukaappi näyttää hyvältä ja mahdollistaa rakkaimpien korujen säilytyksen näkösällä, ilman että pöly pääsee niihin käsiksi. ♥

Omakotivalkoinen_19122016_9833.jpg

Omakotivalkoinen_19122016_9826.jpg

Omakotivalkoinen_19122016_9835_1.jpg

Tämän korukaapin ostin tytölle joululahjaksi, ja koska se on mielestäni loistava lahjaidea, halusin kirjoittaa siitä teille hetipiannyt. 🙂 Glitterillä on myymälöitä laajasti ympäri Suomen, liikkeiden tarkat sijainnit ja osoitteet löydät Glitterin sivuilta TÄÄLTÄ. 🙂

Enää viisi päivää jouluun, ihanaa! 🙂 

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

8 kommenttia “Säilytysvinkki koruille – Edullinen korukaappi Glitteristä!

 1. Täytyy todeta, että tuo on ruma turhake. Itse pidän Mujin akryylilaatikostoista. Ne ovat kauniita ja niitä voi hyvin koota toistensa pälle. Erilaisia mallejakin löytyy paljon. Ethän loukkaannu, tuo oli vain minun mielipiteeni. 🙂

  1. Minna: Mikä tuossa on sinusta turhempaa kuin Mujin versiossa? Samanlaisia bokseja ja telineitä pyöreine vetoaukkoineen on Mujillakin ja minusta se on mieltymyskysymys haluaako säilyttää korut laatikossa lappeeltaan vai roikkuen tämän Glitteristä ostetun tytön joululahjan kaltaisessa pystytelineessä. :)<br />
   <br />
   Pystyteline on minusta kiva ja tytön kaulakoruille parempi vaihtoehto kuin laatikkomallinen boksi, ei mene korut solmuun. 🙂

 2. Ostin viikonloppuna Tigerin halvan akryylijärjestelijän, ja se sopi minun tarpeisiini riittävän hyvin, sain näppärästi kylppärin vetolaatikon siistimmäksi. Nomess Copenhagenin tuotteet ovat sen verran hintavia, etten viitsi niihin satsata. Näitä edullisempia versioita on ilmeisesti muitakin, olin ymmärtävinäni. Mitäköhän nämä muut merkit ovat ja mistä niitä saa, voisin tsekata, millaista tarjontaa on kaappien järjestelyyn tarjolla. Sinulla varmaan on asia hallussa.

  1. Tuuli: Tigerin akryylimuoviset säilyttimen on kivan kokoisia ja hintaisia, mutta hieman vivahtaa muovi saumojen kohdalta siniseen. Ei se mitenkään silmille pomppaa ja häipyy lähes huomaamattomiin meikkien alle. 🙂 Itsekin olen sellaisia ostanut tytölle ja sukulaisneitosille. :)<br />
   <br />
   Glitterin bokseja löytyy Glitteristä, Palaset-sarjaa mm. Suomalaisesta Kirjakaupasta. Lisäksi on Habitat jolla myös oma vastaavanlainen säilytyssarjansa. Muutamia Habitatin akryylimuovibokseja löytyy heidän verkkokaupastaan. Siskoni on Wish.fi sivustolta bongaillut monia samannäköisiä tuotteita muutamien eurojen hintaan, mutta niissä laatu on erittäin vaihtelevaa ja reklamaatiot / palauttaminen haastavampaa.

 3. Voi, mä haluaisin itselleni tuon! Voi olla, että tytärkin tarvitsisi. Paljon tuo maksoi? Jos sanois, että ostaa kun koulusta tulee. Kampissa on muistaakseni Glitter.

  1. Minna: Kampissakin on Glitter. 🙂 Maksoi 24,95€, tosin heillä taitaa olla clubilaisille jokin tarjous joulukuun ajan jolla saa alennusta yhdestä valitsemastaan tuotteesta. 🙂

  1. Aikku: On kyllä, yhtä paksua muovia ja samalla tavoin kaikki saumat ja reunatkin siloitettu kuin Normann Copenhagenilla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *