Videopostaus – Kodin tunnelmaa!

Päätin kirjoittelun sijaan tehdä teille videopostauksen, jossa näette miltä meillä tällä hetkellä näyttää… Kuusi muutti etana-episodin seurauksena parvekkeelle ja valaistuna se näyttää todella kauniilta, kuten myös kuusen kaverina asustava Finnmarin lyhty. Lasimaljassa olevat hyasintit, huonekuuset ja olohuoneen pöydälle ostamani jouluinen kimppu ovat valoverhojen ja kynttilöiden kanssa sopiva määrä joulua tälle vuodelle – kotonakaan kun emme ehdi olemaan kun vasta tapanina. 🙂

Omakotivalkoinen_21122016_7827819.jpg

Ihanaa ja tunnelmallista keskiviikkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

18 kommenttia “Videopostaus – Kodin tunnelmaa!

 1. Moi Miia! Olen katsellut youtubesta minimalismi-videoitasi. Onko niitä enempää, kuin nuo 1-4? Olisi kiva nähdä lisää minimalismiin liittyviä videoita sinulta. Esimerkiksi vaate-osio olisi ihana. Hyvää joulua!

  1. Hanna: Videoita ei ole toistaiseksi enempää mutta sarja jatkuu ensi vuonna mm. sisustusaiheella ja voin tuon vaateosionkin kuvata omana videonaan. 🙂

 2. Moikka,<br />
  <br />
  Missä on ne neulomasi vihreäsävyiset tyynynpäälliset tai seinähyllyn valosarja?<br />
  <br />
  Oliko teillä siis kuusessa etanoita…? Vai mistä ongelmasta kirjoitat? Itse rakastan kuusen tuoksua, joka pipareiden kanssa tuo joulutunnelmaa joulunalusviikolla ennen aattoa.

  1. Kadonnut: vihreät tyynyt ovat hetkellisesti pois esillä, ne sopivat enemmän kevääseen. Blogin Facebook-sivuilta näet päivityksen etana-episodiin liittyen. Kuusesta tipahti etana parketille jonka seurauksena siirsin kuusen parvekkeelle. Ajatus etanoista sisätiloissa ei ole miellyttävä, hyi sentään. 🙂 Peurahyllyn valosarja on kuusen ympärillä (kts. Video), en halunnut lasisia koristepalloja laittaa ulos pakkaseen ja tuuleen ja jotain piti koristeeksi kuitenkin saada. :)<br />
   <br />
   Mukavaa joulunodotusta ja tunnelmallista joulun aikaa! &hearts;

 3. Olen ihastellut useamman kerran Hayn tray-pöytää. Se näyttää selkeälinjaiselta, yksinkertaiselta ja tyylikkäältä. Lauantaina kiertelin Stockmannilla, ja eteeni tupsahtivat kyseiset pöydät. Liekö johtunut flunssaisesta olostani, mutta livenä tuo pöytä näytti jotenkin &quot;ihan väärältä&quot;. Hassua. Täytyy mennä uudelleen katsomaan pöytää kauppaan. Jos se ei vieläkään &quot;näytä hyvältä&quot; livenä, niin täytyy tyytyä muiden ottamiin tunnelmallisiin kuviin, joissa on Hay tray-pöytä.

  1. AnLe: Keskustan Stockmannin Hay Tray-pöydät ovat muistaakseni haalean harmaat, eli valkoista ei taida olla ollenkaan nyt esillä. Ne eivät ole yhtään niin hohtavat ja kauniit kuin vitivalkoiset pöydät. &hearts;

 4. Hei! Missä koiruus? Yritän sitä aina pongailla kuvistasi mutta liian harvoin näkee 😕 Itselläni on vähän samannäköinen karvaturri, Espanjasta kotiutunut &quot;rescue&quot;. Lukisin mielelläni enemmänkin juttuja koirastasi.

  1. Heli: Koiruli ei ole aikoihin esiintynyt blogissa, olisikohan viimeksi syyskuussa vilahtanut jossakin postauksessa… 🙂 Blogini Facebook-sivulla koira vilahtelee useammin, siellä on tuoreimpana lenkkivideo ja jouluntoivotuskuva. 🙂

 5. Kaunis on koti nytkin.<br />
  <br />
  Hämmästyin kun ne punaiset joulujutut oli pois ja peurahyllyn valot pois ja takka…<br />
  Pohdin niitä (takka, punaist jutut) postauksia lukiessani, oho jotain tosi uutta.<br />
  <br />
  Ihania joululahjoja olet hommannut.

  1. mari: Lahjoitin takan eteenpäin ja sen myötä joulutonttu-lyhty ja punaharmaat raitatyynyt menivät jemma nimiseen paikkaan piiloon (laatikosto olohuoneessa). 🙂 Peurahyllyn ympärillä olevan valosarjan siirsin kuusen ympärille kun kuusi (joka sisälsi inhottavan etanan) siirtyi parvekkeelle. En tahtonut kauniita lasipallojani laittaa parvekkeelle sään ja tuulen armoille ja kuusi ilman mitään koristusta näytti surulliselta. 🙂

  1. Saparo: Lahjoitin sen eteenpäin eräälle henkilölle jonka kanssa kävin pitkän keskustelun kyseisestä takasta. Uudessa kodissa takka on tuo sata kertaa enemmän iloa omistajilleen kuin meillä, enkä ole katunut vaikka takka olikin aivan ihana ja moderni. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *