Eteinen & BEdesign LUME-uutuudet! ♥︎

Kirjoittelin viime vuoden puolella BEdesigin uusista LUME-malliston henkareista ja asustekoukuista, jotka ennakkotilasin jo ennen niiden ilmestymistä kauppoihin. Odotus oli pitkä, mutta kannattava – mielenkiintoisen muotoinen henkari näyttää nimittäin upealta ja kannattelee takkeja ja puseroita yhtä tukevasti ja tasaisesti kuin perinteisemmätkin henkarit. Hieno kotimainen taidonnäyte, joka kruunaa eteisen! ♥︎

Omakotivalkoinen_03012017_0033.jpg

Omakotivalkoinen_03012017_0022.jpg

Omakotivalkoinen_03012017_6726734.jpg

Omakotivalkoinen_03012017_0025.jpg

Omakotivalkoinen_03012017_0031.jpg

Suomessa suunnitellut ja valmistetut LUME-tuotteet ovat vahvaa metallia ja kestävät läpi elämän. Ne ovat pelkistettyjä, rehtejä ja jykeviä, aivan kuin me suomalaisetkin. 🙂 LUME-henkareita ja –koukkuja on saatavana mustana ja valkoisena, ne ovat ilo silmälle erityisesti avoimissa eteisnaulakoissa ja säilytysratkaisuissa. Swedesen leikkisä Tree-naulakko ja BEdesign taidokas Lume-sarja ovat kuin tehtyjä toisilleen. ♥︎ 

Mukavaa tiistaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: BEdesign, sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

10 kommenttia “Eteinen & BEdesign LUME-uutuudet! ♥︎

 1. Kaunis kokonaisuus😊 saako kysyä, miten olet ratkaissut perheesi vaatesäilytyksen? Oma naulakko pursuaa takkia, kenkiä ja asusteita.

  1. Maissu: Meillä on eteisessä esillä vain sellaiset vaatteet joita käytämme aktiivisesti, eli tytöltä toppatakki ja -housut, säästä riippuen joskus myös sadetakki, minulta toppatakki ja tarvittaessa sadetakki. Asusteet sujautan takin hihaan (pipot, tumput) ja kaulahuivini roikkuu puun oksalla. Kenkiä pyrin pitämään esillä vain kahdet per asukas, jotta eteinen pysyisi siistinä. Kaikki tennarit, ballerinat ja välikausikengät ovat makuuhuoneissa kaapeissa siihen asti kunnes talvikelit on ohi, jolloin teemme vaihdon (talvikengät säilöön ja toiset tilalle eteiseen). :)<br />
   <br />
   Oma vinkkini onkin karsiminen, eli kaikki mitä ei vähintään kerta viikossa tarvita viedään pois eteisestä. Lapsillekin riittää yksi pipo per pää ja käsineitä maksimissaan kahdet per lapsi. Aikuisille riittää yksi per asuste. Kenkiäkin kannattaa valikoida säiden mukaan ja kaikki pakkasille epäsopivat viedä esim makuuhuoneen vaatekaappiin, eteisen erilliseen kaappiin jtai vaatehuoneeseen jos sellainen löytyy. 🙂

  2. Kun meillä lapsi ulkoilee koulupäivän jälkeen voi jo siinä vaiheessa olla hanskojen lisäksi märkänä lumesta hattu ja muutkin vaatteet. Vaikka on ns. vedenpitävät niin pienen kotitauon jälkeen on kyllä kivempi vaihtaa täysin kuiva setti päälle. Kurakeleillä esim. housut voivat olla siinä kunnossa, että illalla on ihmisten ilmoille äidin mielestä ainakin vaihdettava siistimpi asu. Hanskoja ja hattuja meillä on lisäksi niin aikuiselle kuin lapselle hiukan eripaksuisia, kun talvikelit vaihtelevat aikalailla 😉 Olen siis itse kokenut käytännöllisemmäksi useamman kuin yhden vaatekerran.

  3. Aina ei riitä: Meillä märät ja lumiset vaatteet riisutaan kylppärissä jonne ne saavat jäädä kuivumaan. Tytön siistimmät talvivaatteet ja trenssit säilytän kaapissa eteisen sijaan sillä tarvitsemme niitä harvemmin kuin joka viikko. Koti on onneksi sen verran pieni, ettei haittaa vaikka joutuu välillä hakemaan siistimmän takin tytön huoneesta. :)<br />
   <br />
   Jokaisella perheellä on omat tavat ja tarpeet ja niiden mukaan ehdottomasti mennään. 🙂 Eteinen pysyy kohtuullisen siistinä kun turhat raivaa sieltä pois ja on aika ehdotonkin ulkovaatteiden ja kenkien läpikäymisen kanssa. Monesti itsekin joskus ajattelin että kyllähän kenkiä pitää olla eteisessä valmiina kaiken varalta useammat parit, mutta loppupeleissä niistä suurin osa oli siellä vain pölyyntymässä. Sama käsineillä ja huiveilla joita joskus säilöin eteisessä laatikkokaupalla, vaikka tartuinkin kuitenkin vain niihin suosikkeihini.

 2. Miltäs tuo näyttäisi pienemmässä kaula-aukossa? Tuon idea on varmaan se, että vaatteen toinen puoli näyttäisi leijuvan ilmassa.

  1. kuvatoive: Hyvältä näyttää ohuemmankin vaatteen kanssa. 🙂 Minulla on henkareita vain kaksi ja ne ovat eteisessä käytössä. Harkinnassa on josko ostaisin niitä lisää ja vaihtaisin makuuhuoneen henkarit LUME-henkareihin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *