Miehen asupostaus & -20% alekoodi House of Brandon!

Yhteistyössä House of Brandon

Sain houkuteltua miehen kameran eteen asupostausta varten, kuvatakseni House of Brandonilta hankitut uudet kenkäparit “in action”. Kuten kuvasta huomaa, on miehen tyyli yhtä mustanpuhuva kuin omanikin, tosin hänen kaapistaan löytyy myös muutama värikkäämpi villi kortti. 🙂

Omakotivalkoinen_22012017_0405_3.jpg

Omakotivalkoinen_22012017_7671627.jpg

Omakotivalkoinen_22012017_0362.jpg

Omakotivalkoinen_22012017_0366.jpg

Selected Hommen aidosta nahasta valmistetut kumipohjaiset David-tennarit ovat täydelliset kevät- ja kesäkengät, niin lahkeista kääräistyjen farkkujen kuin shortsienkin parina. Lesti on leveähkö ja miehen kommentti olikin että kenkä tuntuu todella mukavalta jalassa – varpailla on hyvin tilaa kärjessä ja kantapää on tukevan tuntuinen. Nämä menomonot löytyivät alelaarista ja nyt niistä saa kaiken kukkuraksi vielä -20% lisäalennustakin. 🙂

Omakotivalkoinen_22012017_0371_2.jpg

Omakotivalkoinen_22012017_0380.jpg

Omakotivalkoinen_22012016_0355.jpg

omakotivalkoinen_22012017_0359.jpg

Miehen toinen kenkäostos on kotimaisen Makian Trail Bootsit, urbaanin ulkoilijan kävelykenkä syys- ja talvikauden rientoihin. Makian kengät ovat nahkaa sekä sisältä että ulkoa ja mukautuvat käytössä jalan muotoihin kuten nahkakengillä on tapana. Musta kenkälankki saa kengät hohtamaan tyylikkäänä, mutta tälle mallille sopii elämän ja käytön jättämä rouheuskin – kumpi sitten kantajansa tyyliin paremmin sopiikaan. 🙂

Omakotivalkoinen_22012017_0372.jpg

Omakotivalkoinen_22012017_0375_2.jpg

House of Brandon pitää asiakkaistaan hyvää huolta – palvelu on ystävällistä ja ripeää, valikoima kasvaa säännöllisesti ja uudistuu nopealla tahdilla, paketit saapuvat Matkahuollon kautta jopa vuorokaudessa ja palautus/vaihto toimii erittäin jouhevasti. Nämä ovat syitä miksi sekä mies että minä tykkäämme tehdä vaateostoksia HOB:lla. Kenkien lisäksi myös miehen jalassa olevat Tiger of Swedenin Evolve Black -farkut löytyvät HOB:sta… kuten myös takin alla oleva t-paita sekä neule. 🙂 On ollut mahtava saada tehdä heidän kanssaan yhteistyötä ja nähdä miten toiminta on kasvanut ja kehittynyt vuosien varrella. ♥︎ Tästä onkin hyvä jatkaa kohti kevättä ja uusia tuulia. 🙂

OMAKOTIVALKOINEN_22012017_67236781_2.jpg

House of Brandonin loppualessa rytisee kunnolla – hyvässä alennuksessa jo olevista tuotteista saa nyt -20% lisäalennusta merkistä riippumatta! 🙂 Lisäalennuksen saat koodilla JNSLS, voimassa 30.1.2017 asti! Nyt kipin kapin tekemään löytöjä ja päivittämään vaatekaappi kuntoon – yksin tai yhdessä miehen kanssa! 🙂

www.houseofbrandon/ale

Kivaa iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä House of Brandon)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

8 kommenttia “Miehen asupostaus & -20% alekoodi House of Brandon!

 1. Hei! Ensimmäistä kertaa kommentoin ja nytkin asian sivusta:D Miehestä puheenollen, voitko raottaa tätä teidän asumiskuviota, en tiedä oletko kenties joskus kertonutkin ja multa vain on mennyt ohi?

  1. Aisa: Päätimme vuoden 2015 syksyllä ottaa pienen aikalisän ja mies muutti sen seurauksena omaan tupaansa. Pieni hajurako oli erittäin kaivattu ja sen myötä huomasimme että rakkaus ei ollutkaan kadonnut vaan ainoastaan hautautunut kaiken kiireisestä arjesta ja erilaisista rytmistä johtuvan stressin alle. Nyt asumme erillämme ja menemme päivä kerrallaan eteenpäin, turhia stressinaiheita ottamatta. 🙂 Tämä ratkaisu sopii meille todella hyvin, vaikka ken tietää jos jonain päivänä vielä yhdistämme lusikkamme saman katon alle. 🙂

  2. Aha, kiitos vastauksesta! Tuohan oliskin kätevää, välillä tekisi mieli lennättää omakin mies kuuhun, mutta täällä maalla se ei niin vaan onnistu. Työpaikat ja ihan kaikki on tässä samassa -ja enkä mä sitte kuitenkaa…

  3. Aisa: Meillä tämä järjestely on optimaalinen, välimatkat ovat lyhyet, erilainen työrytmi ei häiritse toisen elämää ja yhdessä vietetty aika tulee käytettyä "laadukkaammin" hyväksi. 🙂 Riitoja on 90% vähemmän kuin ennen, ja toinen tuntuu rakkaammalta kuin vuosikausiin. ♥

 2. Heippa.<br />
  miehestä puheen ollen tuli mullakin mieleen tämä kerran oli puhetta että postaat miehen kodin keittiön pienestä pintaremontista,kiinnostais nähä millainen siitä tuli☺

  1. sande: Projekti jäi hautumaan ja vaihtui myöhemmin saneerauslevyyn, lasilta näyttävään pleksiin, jolla välitilan voi päällystää saumattomasti. Mies ei oikein tykkää että hänen kotia esitellään blogissa ja olen jättänyt asian sikseen, en viitsi painostaa ja maanitella. 🙂

  2. Sande: dc-fix tuunailut ovat ihan parhaita! 🙂 Itse olen kylpyhuoneen tason pariin otteeseen muovittanut ja pari huonekalua uudistanut, välitilassa dc-fix olisi ollut varmasti hienon näköinen mutta asennuksen kannalta tuollainen saneerauslevy on kymmenen kertaa nopeampi asentaa ja kestävämpi ratkaisu kun ei tarvitse murehtia kosteudesta tai kuuman höyryn aiheuttamasta lämpenemisestä lieden kohdalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *