Sisustustrendien ykkönen – Viherkasvit!

Oi ihanuus, miten kauniisti aurinko onkaan tänään paistanut… Aurinkokylvystä pääsi nauttimaan myös viherkasvini, jotka näyttivät piristyvän silmissä. 🙂 Sisustustrendien ehdoton ykkönen on tänä keväänä vihreä väri ja viherkasvit – tositrendikäs sisustaja valitsee kotiinsa tuttujen huonekasvien lisäksi myös vähintään yhden statement-kasvin, esimerkiksi chilipuun tai flamingokukan, joka eroaa muusta massasta värinsä, muotonsa tai erikoisen olemuksensa muodossa. Kasvit saavatkin sisustuksessa rehottaa nyt villisti ja vallattomasti koko kodin mitalta. 🙂

Omakotivalkoinen_24012017_0453_2.jpg

Omakotivalkoinen_24012017_0446_2.jpg

Minulla statement-kasvina toimii huonearalia, joka ilostuttaa makuuhuoneessa kirjapinon päällä. 🙂 Oksiaan kurotteleva kasvi on sopivan villi tapaus ja vaikka se ei olekaan värikäs taikka erikoinen, pomppaa se selvästi esiin jo huoneen ovelle astuttuessa. 

Omakotivalkoinen_24012017_0444.jpg

Omakotivalkoinen_24012017_0449.jpg

Omakotivalkoinen_24012017_0451.jpg

Makuuhuoneessa asustavat kultaköynnökset ja suloinen pieni mehikasvi tuovat tilaan kivan fiiliksen. Ilman kasveja huone olisi puolivalmiin näköinen ja jäisi selvästi kaipaamaan jotakin joka eheyttäisi huoneen hengen. Parin euron viherkasvi voi olla isommassa mittakaavassa joskus miljoonien arvoinen. 🙂

Omakotivalkoinen_24012017_0457.jpg

Aurinkoista päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

8 kommenttia “Sisustustrendien ykkönen – Viherkasvit!

 1. Ah, etenkin keväisin (nythän on jo kevät heh) rakastan blogiasi! Tuleehan paljon järkkäily ja karsimispostauksia? Ja kaikkia ihania raikkaita kevätjuttuja? Jos mulla ei olisi kahta pientä lasta niin järkkäilisin vaan kokoajan kotiani ja karsisin tavaraa! 😀 Ja hei, mites se sinun itse tekemä taulu?

  1. Jenni: Kiitokset kivasta kommentistasi! 🙂 Yritän kehitellä järjestelypostauksia, karsimista valitettavasti ei omassa kodissa enää ole mutta enköhän tuohonkin aiheeseen silti vielä palaa moneen kertaan. 🙂 Katsotaan mitä keksitään! 🙂 <br />
   <br />
   Diy-taulusta postasinkin tänään, se on pahasti vaiheessa mutta otin sen nyt prioriteettilistalle ja yritän päästä maalauspuuhaan viimeistään viikon sisään. 🙂

 2. Menestyvätkö kasvit noin kaukana ikkunoista? Itselläni tuntuvat pärjäävän vain juuri ikkunan edessä.

  1. Kukkanen: valoisana päivänä valo riittää koko huoneeseen ja ainakin kultaköynnös on viihtynyt todella hyvin makuuhuoneen nurkassa hyllyllä, on kasvanutkin melkoisesti. 🙂 Ilta-aurinko paahtaa kesäisin tuolta olohuoneen ja makuuhuoneen länsipuolelta niin pahasti että ikkunapaikka on liian kuuma ja aurinkoinen. Keittiön itäikkunat ovat kesäaikaan optimaaliset, siellä kasvit viihtyvät ja kukoistavat parhaiten. 🙂

  1. Päivi: Ei ole enää, nappasin ruukut pois. 🙂 Tilalle on tulossa 150x150cm kokoinen itse tehty taulu, josta postasin tänään. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *