House of Brandon – Suuri kosmetiikkakampanja & -20% alekoodi!

Yhteistyössä House of Brandon

Yhteistyökumppanini House of Brandon laajensi tuotevalikoimansa myös kosmetiikan puolelle ja pääsin tutustumaan mm. L´Oréalin ja Maybellinen keväisiin uutuustuotteisiin. Valtavan kosmetiikkavalikoiman lanseerauksen kunniaksi jaan teille -20% alennuskoodin, joka koskee kaikkia naisten ja miesten kosmetiikkatuotteita. 🙂

Omakotivalkoinen_04022027_0909.jpg

Omakotivalkoinen_04022017_0914.jpg

Sain testiin kolme mattaista ja kolme kiiltävää L´Oréalin Lip Paint -huulipunaa, joista kirkkaanpunainen Red Actually (sävy 204) ja luonnollisempi Darling Pink (sävy 102) ihastuttavat intensiivisellä sävyllään. Voimakkaasti pigmenttiä sisältävä nestemäinen koostumus imeytyy syvälle ja huulimeikki kestää haalistumattomana pitkään, jopa syödessä. Aplikaattorin avulla väri on helppo levittää huulille tarkasti ilman rajauskynääkin. Nämä ovat testaamistani tuotteista ehdottomasti lempparini! ♥︎

Omakotivalkoinen_04022017_2586_5.jpg

Tykkään todella luonnollisesta meikistä ja sen vuoksi panostan erityisesti ihonhoitoon ja hyvinvointiin ravinnon kautta. Meikkipohja saa olla ohut ja kasvojen piirteet luonnolliset – omassa meikissäni suosin kevyesti kasvojen sävyä tasoittavaa meikkituotetta, voidemaista tai puuteria, ja paikallisten pikkunäppyjen, tummien silmänalusten ja nenänpielien punertavuuden häivytystä. Kasvojen kehystämisen ja posken alle tulevat varjostukset teen pari astetta omaa ihonsävyäni tummemmalla aurinkopuuterilla, korostukset vaihtelevasti joko puuterimaisella tai voidemaisella tuotteella. Meikin teossa tavoitteeni on saada ihoni hehkumaan ja peilikuvani näyttämään mahdollisimman raikkaalta ja nuorekkaalta, lienee melko yleinen meikkitavoite ikään katsomatta. 🙂

Omakotivalkoinen_04022017_0917.jpg

Kuulas ja luonnollinen pohjameikki syntyi Maybellinen Master Strobing Liquid Illuminating Highlighter -hohtovoiteella, jota sipaisin poskipäille, otsaan ja leukaan kosteusvoiteen päälle. Nenänpielien punaisuuden ja silmänalusten tummuuden häivytin L´Oréalin Infaillible Total Cover -paletin kahdella vaaleimmalla sävyllä. Päälle kevyesti puuteria kiinnittämään ja voilá – kaunis, kuulas ja raikas lookki on syntynyt. 🙂

Omakotivalkoinen_04022017_0931.jpg

Luonnollisen huulimeikin tein kuvassa oikealla puolella olevan Maybellinen Color Drama Lip Contour Blushed Bombshell -paletin keskimmäisen rivin sävyillä. Huulimeikki pysyi hyvänä useamman tunnin ilman korjailua tai punan lisäämistä, tämä tuote jää ehdottomasti meikkipussiini. 🙂

Omakotivalkoinen_04022017_0936.jpg

Poskille sipaisin vasemalla puolella olevan L´Oréal Infaillible Blush Paint Ambers -poskipunapaletin koralliin vivahtavaa sävyä Miami Sunrise, joka toi eloa ja heleyttä kasvoille. Poskipunan avulla saa kätevästi häivytettyä väsymyksen merkkejä ja ihastuin tuohon naturelliin ja nuorekkaaseen sävyyn. Minulla on niin vaalea iho näin talvisin, että paletin tummemmat sävyt pääsevät testiin vasta keväämmällä auringon ruskettavan vaikutuksen jälkeen…

Omakotivalkoinen_04022017_0900.jpg

Silmämeikkiin intensiteettiä toi L´Oréalin Infaillible Gel Crayon -rajayskynä, mustaa ripsirajaan ja nudea silmän vesirajaan katsetta avartamaan. Kynän koostumus on todella pehmeä ja sen vuoksi hyvin miellyttävä käyttää. Vedenkestävyyden ansiosta rajaus pysyi siistinä jopa tuulen tuiverruksessa, jolla on taipumus saada silmäni aina vetistämään. Hintaansa parempi laatu, tykkään kovasti. 🙂

Omakotivalkoinen_04022017_0893.jpg

Omakotivalkoinen_04022017_0898_2.jpg

House of Brandonilta löytyy nyt jo yli 1000 kosmetiikkatuotetta ja valikoima tulee kasvamaan tuntuvasti vielä kevään aikana uusien tuotemerkkien ja edustusten myötä. Meikit, kynsilakat, ihonhoitotuotteet ja hiusvärit kätevästi samasta paikasta jopa vuorokauden toimitusajalla, ja nyt vielä -20% alennuksella kun näppäilet kassalla koodikenttään COSMETICS. Alennuskoodi voimassa 12.2.2017 asti, koskee kaikkia naisten ja miesten kauneus-osaston tuotteita!

www.houseofbrandon.com/kauneus

Leppoisaa sunnuntaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä House of Brandon)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

4 kommenttia “House of Brandon – Suuri kosmetiikkakampanja & -20% alekoodi!

 1. Hei! Minua kiinnostaisi kovasti tietää, jääkö nämä kaikki meikit tosiaan sinulle käyttöön? Minua kiinnostaa myös sinun elämäsi minimalistinen tyyli, ja olenkin lukenut vanhoja postauksiasi esimerkiksi meikkipussin sisällöstä ja kosmetiikan määrästä. Ekologisuus kuluttamisen vähyyden suhteen ja minimalismi ovat asioita jotka blogistasi huokuu aika ajoin, mutta tämä postaus tuo hieman ristiriitaa. Tässä kuitenkin on aika paljon meikkejä. Miksi lähdit kyseiseen yhteistyöhön, kun käsittääkseni olet tyytyväinen jo omistamiisi meikkituotteisiin etkä ainakaan aikaisemmin postauksiesi perusteella ole kaivannut enempää? Jätätkö nämä uudet käyttöösi vai laitatko eteenpäin? Jos laitat eteenpäin, niin minne?

  1. Ihmettelen: Kaikki meikit eivät jää käyttööni, osa on väärää sävyä (mm. toinen contour kiteistä ja kylmän sävyinen poskipunapaletti) ja hiusväreistä ei yksikään näy minun päässäni kun oma tukkani on niin tumma. Myöskään liila huulipuna ei ole minun juttuni vaikka se sävyltään kaunis onkin. :)<br />
   <br />
   Käyttöön jää ambers-poskipunapaletti, vaaleampi Color Drama -huulipunapaletti, pari lorealin huulipunaa, kulmakynä (tummin sävy, kaksi vaaleampaa ovat liian vaaleita minulle) ja highlighter. :)<br />
   <br />
   House of Brandon on pitkäaikainen yhteistyökumppanini ja halusin ehdottomasti olla mukana tuomassa esille heidän uutta ja toivottua kosmetiikkavalikoimaansakin. Lisäksi olen opiskellut meikkaaja-maskeeraajaksi, joten minulla on tietotaitoa kosmetiikkatuotteiden esittelyyn. Loppuviikosta on tulossa meikkipostaus, jossa näytän teille pari hyvinkin erilaista lookkia. 🙂

  2. kukka: Kysyn siskoiltani jos heitä kiinnostaisi jotkin meikkituotteet. 🙂 Mahdollisimman hygienisesti meikkejä yritin testailla, mutta koska en omista spaatteleita jneammattilaistarvikkeita enää, en esimerkiksi ripsiväriä anna kenellekään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *