& Other Stories -avajaistunnelmaa & vaateostoksia

Ruotsalainen & Other Stories -muotiketju avasi ensimmäisen Suomen myymälänsä Helsingin Aleksanterinkadulle viime perjantaina ja minulla oli ilo päästä kutsuvieraspippaloiden merkeissä tutustumaan myymälän valikoimaan jo ennen virallisia avajaisia. Entisen H&M:n tiloihin muuttanut 850m2 kokoinen muotimyymälä tuotevalikoimineen on erittäin kova kilpailija mm. klassiseen pukeutumiseen panostavalle Zaralle, joka on vuosikaudet ollut suosikkikauppani edullisemman hintatason vaatteille… ja kyllähän siinä niin sitten kävikin, että tyhjin käsin en myymälästä tosissaankaan poistunut. 😀 Nyt vuorossa onkin iso satsi kuvia & Other Stories -myymälästä, heidän ihanista tuotteista, kivoista ja inspiroivista somistuksista… ja tietysti myös ostoksistani! 🙂

Omakotivalkoinen_Otherstories_07022017_2

Omakotivalkoinen_otherstories_07022017_7

Omakotivalkoinen_Otherstories_07022017_2

Omakotivalkoinen_otherstories_07022017_1

H&M:n omistama klassisempaan ja ajattomampaan pukeutumiseen keskittynyt sisarketju & Other Stories on maailmalla erittäin tunnettu ja kovassa suosiossa niin nuorten kuin varttuneempienkin naisten keskuudessa. Itse näin kolmenkympin ylittäneenä olen pitkään kaipaillut tämän kaltaista liikettä Suomeen, josta saisi kauniita kestotrendikkäitä vaatekappaleita kohtuulliseen hintaan. Myymälää kierrellessäni tein monta potentiaalista löytöä omaan garderoobiini ja tuotevalikoimaa vertaillessani tulin siihen tulokseen, että & Other Stories tarjoaa minun kaltaiselle peruspukeutujalle huomattavasti laajemman repertuaarin silmääni miellyttäviä vaihtoehtoja kuin esimerkiksi Zara. 

Omakotivalkoinen_otherstories_07022017_3

Omakotivalkoinen_otherstories_07022017_1

Kutsuvierastilaisuuteen  olin pukeutunut mustaan pitkähihaiseen mekkoon, jonka spesiaalina yksityiskohtana toimi selässä ja hihoissa olevat hopeiset vetoketjut. Sopivan simppeliä pienellä jujulla varustettuna. 🙂

Omakotivalkoinen_otherstories_07022017_2

Omakotivalkoinen_otherstories_07022017_2

& Other Storiesin valikoima on erittäin laaja – vaatteita, takkeja, huiveja, hattuja, koruja, aurinkolaseja, laukkuja, alusvaatteita, sukkia, sekä kenkiä. Rakastuin pariin aidosta nahasta valmistettuun laukkuun, josta ylemmän kollaasikuvan oikean ylänurkan laukku jäi kaivelemaan mieleen… Laukkuvalikoima kannattaa ehdottomasti siis katsastaa myymälävierailun yhteydessä. 

Omakotivalkoinen_otherstories_07022017_4

Omakotivalkoinen_Otherstories_07022017_2

Omakotivalkoinen_otherstories_07022017_3

Omakotivalkoinen_otherstories_07022017_2

Omakotivalkoinen_Otherstories_07022017_7

Vaatteiden, asusteiden ja kenkien lisäksi & Other Storiesilta löytyy oma iso osastonsa kosmetiikalle – ihonhoitotuotteita kasvoille ja vartalolle, tuoksuja, meikkejä, meikkivälineitä… ja tuoksukynttilöitä! ♥︎ Myymälän konsepti on kivasti rakennettu ja kosmetiikkaosastolta löytyy testerit aivan jokaisesta tuotteesta kuorintavoiteita myöten. Osastolla voi tutustua tuotteisiin kaikessa rauhassa, tehdä vertailuja ja tarvittaessa apuna on tuotteisiin erikoistunut myyjä… myös käsienpesupaikka peileineen löytyy, joten tuotteita todella kannattaakin testailla, jottei tule tehneeksi hutiostoksia. 🙂

Omakotivalkoinen_Otherstories_07022017_2

Omakotivalkoinen_Otherstories_07022017_2

Lähdin liikenteeseen sillä periaatteella että ostaa saa jos jotakin mieleistä löytyy. Järki pysyi mukana menossa, vaikka innostuin sovittelemaan kaikenlaista ylleni. Kassalle matkasi kolme paitaa, jotka ovat sekä nättejä että tarpeellisia. 🙂

Omakotivalkoinen_otherstories_07022017_2

Omakotivalkoinen_otherstories_07022017_6

Ohut ja pehmoinen merinovillaneule on täydellinen arkipaita farkkuihin ja suoriin housuihin yhdistettynä. Myös nahkaisen kynähameen kanssa se sopii yhteen ja asukokonaisuus on trendikkäästi hyggemäinen, eli rento, mukava, naisellinen ja siisti. 🙂

Omakotivalkoinen_otherstories_07022017_2

Minulla on hirmuinen raitapaitamania, joka ei näytä väistyvän millään. 🙂 Selästä avonainen trikoopusero on rento ja suloinen, ja kuten merinovillainen neulekin, sopii se kaikkiin olemassa oleviin alaosiini. 🙂

Omakotivalkoinen_otherstories_07022017_3

Omakotivalkoinen_otherstories_07022017_2

Ostin toisenkin merinovillaisen neuleen, joka on vieläkin ohuempi kuin edeltäjänsä. Neule näyttää kivalta alustopin päällä ja suurehkon kaula-aukon ansiosta sen alle voi pukea myös paitapuseron. 🙂

Omakotivalkoinen_Otherstories_07022017_2

Jos liikutte Helsingin keskustan suunnalla, käykäähän vierailemassa Galleria Esplanadin yhteydessä osoitteessa Aleksanterinkatu 42 sijaitsevassa & Other Stories -myymälässä! Ette takuulla pety, sen lupaan! 🙂 

Ihanaa myöhäisiltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

6 kommenttia “& Other Stories -avajaistunnelmaa & vaateostoksia

 1. Onks tämä kauppa siinä Kampissa? Minkähän hintaisia nuo laukut ovat? Näyttävät ihan olevan mun makuun, ja mulla oli tarkoitus palkita itseni laukulla useista hirveistä koettelemuksista, ja suurista saavutuksista.

  1. Minna: &amp; Other Stories sijaitsee Aleksilla, vanhan H&amp;M:n myymälän tiloissa. 🙂 Eli Stockalta kävelet kohti Kluuvia, sisäänkäynti suoraan kadulta liikkeen tiloihin. :)<br />
   <br />
   Aitonahkaiset laukut olivat melko edullisia, hintahaitari 70-200€ väliltä laukun koosta riippuen.

  2. En mä tiedä Hesan keskustasta mitään, mutta Stockan tiedän. Sen avulla löytää muutkin 🙂 No ei ole pahan hintaisia, aivan hyvin voisin tuon hintahaitarin mukaan maksaa kuvan laukuista, koska käyttäisin sitä loppuelämäni kuitenkin. Pitää vissiin käydä kurkkaamassa seuraavalla Hesan reissulla. Kiitti vinkistä!

  3. Minna: Aleksanterinkatu on se katu, jossa Stockan pääovet ja kuuluisa kello, joten helppo löytää. Aleksentarinkatua vaan kävelet eteenpäin niin &amp; Other Stories tulee vastaan samalla puolella katua kuin Stockmannkin. 🙂

 2. Näyttää asialliselta! Tuolla voisi pistäytyä… Tosin ei varmaan kannata odottaa paljoa vaatteiden valmistusmaiden ja eettisyyden suhteen – jos tietoa on edes annettu, taitavat olla jossain orjatyövoiman maissa tehtyjä, jos kerran kyseessä on H&amp;M:n omistama ketju? 🙁

  1. Varpuslintu: Kannattaa käydä kurkkaamassa valikoima. :)<br />
   <br />
   H&amp;M:n on parantanut todella paljon vaatevalmistuksensa eettisyyttä ja kaikissa tuotteissahan lukee valmistusmaa nykyisin. Joitakin vaatteita valmistetaan euroopankin alueella, mm Bulgariassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *