Herkkää tunnelmaa & Liukuvärjätty Eightmood -maljakko

Huomisen blogipostaus tarjoilee teille keväistä inspiraatiota ja pirteää tunnelmaa yhteistyössä Stockmannin kanssa… Ennakkomaistiaisena haluan jakaa teille muutaman kuvan kuvauslainassa olevasta Eightmoodin Vibeka -maljakosta, joka vei sydämeni! Katsokaa nyt miten suloinen ja herkkä se on, ehdottomasti ikioman postauksen arvoinen! ♥︎

Omakotivalkoinen_10022017_1000.jpg131437713_1.jpgOmakotivalkoinen_10022017_1017.jpg

Kauniisti liukuvärjätty Vibeka-maljakko on hempeilevä, olematta kuitenkaan koristeellinen tai romanttiseksi luokiteltavissa. Maljakko on korkeudeltaan 20cm ja sen halkaisija on 17cm. Täydellinen kumppani näyttäville kukille, kuten liljoille ja pioneille. ♥︎

Tällä teemalla jatketaan heti huomenna, luvassa ihania värejä kodin täydeltä! Kivaa perjantaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuote kuvauslainassa, sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

8 kommenttia “Herkkää tunnelmaa & Liukuvärjätty Eightmood -maljakko

 1. Onpa ihana! Tuo vihreä tuo justiin sopivasti jujua ja raikkautta ulkonäköön, kokonaan kirkkaana ei säväyttäisi yhtään yhtä paljon. Vihreä, lasi ja valkoinen vaan on niin kauniita yhdessä. Eikä hintakaan kirpaise. 🙂

  1. Lasipeikko: täysin kirkkaana maljakko ei olisi lainkaan näin kaunis, tuo liukuvärjäys on ihanan näköinen ja hintakin on edullinen. Juuri mietin että pitäisiköhän ostaa tuo omaksi, näyttää nimittäin saarekkeenkin päällä keittiössä todella hyvältä. 🙂

 2. No nyt! En yleensä innostu maljakoista (koska lapset rikkovat ja en koskaan osta kukkia ja jos saan kukkia, en muista vaihtaa vettä…) mutta tämä. On kyllä kertakaikkisen kaunis.

  1. Milla: Minäkin olen aika ronkeli maljakoiden suhteen, vain harvasta maljakosta olen innostunut niin paljon että näen ne omassa kodissani. 🙂 Eightmoodin liukuvärjätty maljakko on aivan ihana, ja sen verran edullinenkin että saatanpa ostaa tämän ikiomaksi. 🙂

 3. Minäpä olen käyttänyt keittiön välitilalasissa tuontyyppisellä vihreää. Riittää tuomaan vihreän kotiini 😉 Itse en liukuvärjätystä innostu, kun kukkien ei eri vihreä tulee sinne sisään ja näyttää sitten omaan silmään jo sekavalta.

  1. Vihreä…: Tuo maljakko on omasta mielestäni kauneimmillaan parin kukan kanssa, esim kaksi linjaa näyttävät varsineen todella hyvältä. 🙂 Isoa kimppua en maljakkoon laittaisi, tykkään siitä että tuo liukuvärjäys tulee selkeästi esille ja jos varsia on maljakossa paljon, ei se näy niin hyvin. 🙂

 4. Kaunis maljakko! Olisi kiva nähdä kuva makuuhuoneesta kokonaisuudessaan. Ymmärrän että maljakko on pääosassa postauksessa, mutta yleensä asiat näyttää parhaalta kun näkee kokonaisuuden. Monesti jonkun esineen postauksissa häiritsee, kun ei ole kuvan kuvaa kokonaisuudesta, vaan lähietäisyydeltä useita kuvia tietystä esineestä. En tiedä miksi se jää jotenkin vaivaamaan 😀 Olen kai kokonaisuukaien ihminen (:

  1. Sari: Maljakkopostaus sisälsi tarkoituksella vain pari lähikuvaa, sillä varsinainen postaus (johon maljakkokin kuuluu) julkaistui ihan juuri. 🙂 Tuoreimmasta postauksesta näet miltä maljakko näyttää isommassa kokonaisuudessa… ja miten kivalta värien lisääminen valkoisen joukkoon näyttää! Linkki videonkin sisältävään postaukseen alla:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2017/02/energisoiva-kevaisen-raikas-koti-hyvinvointiteema-osana-sisustusta&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2017/02/energisoiva-kevaisen-raikas-koti-hyvinvointiteema-osana-sisustusta</a&gt;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *