Meikkipostaus & viisi lookkia – HOB Alekoodilla kosmetiikkatuotteet -20%

Yhteistyössä House of Brandon

House of Brandonin kosmetiikkakampanjan innostamana loihdin heiltä saamillani testituotteilla (postaus täällä) kasvoilleni viisi erilaista lookkia pisamaisesta kesämeikistä sähäkkään smokey eye -meikkiin… 🙂

Omakotivalkoinen_12022017_HOB_98278_2.jp

Marjainen arkimeikki on kevyt ja kukoistava. Luomilla Maybellinen The 24 Karat Nudes Eyeshadow -paletin tummanharmaata ja ruusuisia sävyjä. Poskilla L´Oréalin Infallible Blush Paint 02 Amber -paletin raikasta Miami Summeria ja hehkeää Coral Bayta miksattuna keskenään. Huulilla L´Oréalin Infallible Lip Paint huulipunaa sävyssä Pink Lady (nro 102). 

* * *

Omakotivalkoinen_12022017_HOB_17872_2.jp

Audrey Hepburnin inspiroima klassinen meikki syntyi samaisen poskipunapaletin Miami Summer ja Peach Fling -suosikkisävyilläni. Silmämeikki on hyvin luonnollinen, vain ohut musta rajaus ripsien tyvessä ja naturelleja luomivärejä luonnollisia varjoja luomassa. Huulilla sekoitus kahta L´Oréal Infallible Lip Paint -huulipunaa, persikkaista Gone with the Nudea (nro 101) ja räiskyvää Apocalypse Rediä (nro 205). 

* * *

Omakotivalkoinen_12022017_HOB_781627_2.j

Peppi Pitkätossumainen ja pisamainen kesämeikki on eniten oman tyyliseni. Raikas meikki painottuu persikkaisiin poskiin, joihin taiteilin lisäpisamia Maybelline Brow Precise Micro Pencil Blonde -kulmakynällä. Huulilla pelkkää nudea (sävy Gone with the Nude nro 101) ja poskilla Miami Summeria ja kesäistä Indian Cruisea.

* * *

Omakotivalkoinen_12022017_HOB_1728672_2.

Näyttävässä smokey eye -lookissa sähäkkä silmämeikki on ykkösjuttu. Ruskean ja luumuisen lilan luomivärin sekoitus toimii upeasti vihreissä silmissä, häivytykseen käytin paletin nudesävyä. poskilla Miami Summerin lisäksi sipaisu heleää Amber Love -sävyä. Huulilla sekoitus kahta L´Oréalin huulipunaa, tuttua nudea ja upeaa Wuthering Purple (nro 207) -violettia.

* * *

Omakotivalkoinen_12022017_HOB_17862_2.jp

Viimeinen variaationi on juhlava arkimeikki, joka on sävyltään aavistuksen tummempi kuin normaali arkimeikkini. Luomilla on nudesävyjä, joita ryhdistää silmän nurkkanurkkaan sipaistu ruskea. Huulilla kahden punaisen sekoitusta, joka osoittautui täydelliseksi sävyksi. Jos arvot näiden kahden L´Oréalin Infallible Lip Paint -huulipunan välillä, suosittelen ostamaan molemmat ihan vain tämän miksauksen takia! ♥︎ Erinomainen pysyvyys ja huulia kosteuttava koostumus! 

* * *

OMAKOTIVALKOINEN_12022017_1827827_HOUSEO

House of Brandonilta löytyy jo yli 1000 kosmetiikkatuotetta ja valikoima tulee kasvamaan tuntuvasti vielä kevään aikana uusien tuotemerkkien ja edustusten myötä. Meikit, kynsilakat, ihonhoitotuotteet ja hiusvärit kätevästi samasta paikasta jopa vuorokauden toimitusajalla, ja nyt vielä -20% alennuksella kun näppäilet kassalla koodikenttään COSMETICS. Alennuskoodi voimassa vain tänään 12.2.2017, joten äkkiä tutustumaan House of Brandonin kosmetiikkatuotteisiin! Alennus koskee kaikkia naisten ja miesten kauneus-osaston tuotteita!

www.houseofbrandon.com/kauneus

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä House of Brandon)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

9 kommenttia “Meikkipostaus & viisi lookkia – HOB Alekoodilla kosmetiikkatuotteet -20%

 1. Molemmat arkimeikit minusta tosi kivoja. Mukava kontrasti vaalean meikkipohjan ja punaisten huulten välillä. Nudemeikki näyttää vähän tunkkaiselta. Mut makuasioitahan nämä on 😊. Kiva otsis näissä kuvissa sulla!

  1. Anu: Minulla on aika vaalea iho ja kun hiukset ja kulmat ovat luonnostaankin tummat, voin aika huoletta käyttää tummia huulipunia. Arkisin en paljoa punaa huulia, ainoastaan jos minulla on jokin meno ja haluan näyttää normaalia huolitellummalta. 🙂

 2. Yritin katsoa kuvaa klikkaamalla miten teit pisamat ja miten paljon pigmenttiä luomiväreistä jää iholle, mutta menikin suoraan House of Brandonin sivuille. Ei nuo merkit minua kiinnosta, mutta olisin vain katsonut lähemmin tekemiäsi meikkejä. Toki netti on täynnä meikkiblogeja mistä hakea inspiraatiota, vinkkejä ja lähikuvia.

  1. B: Meillä ei täällä Casassa saa klikattua kuvia suuremmaksi, ainakaan toistaiseksi. <br />
   <br />
   Tuo kulmakynä on todella pehmoinen ja sillä oli helppo tehdä pisamia. Painoin kynän kevyesti iholle ja pyöräytin irroittaessani kynän kärjen iholta. Näin saa aikaan luonnollisia pieniä pisteitä joissa vaihtelua muodossa. 🙂 Kynää kannattaa terottaa jos tuntuu että pisamasta tulee liian suuri. Itse teroitin kerran tuossa tekemisen lomassa. :)<br />
   <br />
   En ole meikkibloggaaja ja postauksen idea oli näyttää millaisia meikkejä uusilla testituotteillani saa aikaan. Olisin voinut tehdä todella erikoisiakin meikkejä, mutta halusin kuvata teille ns. aitoja lookkeja, eli sellaisia joita itse oikeasti käytän ja jollaisella voisin mennä ulos tuntematta oloani epävarmaksi tai kummalliseksi. 🙂 <br />
   <br />
   En lue meikkiblogeja kovinkaan aktiivisesti, mutta yksi on silti ylitse muiden – Nella Törnroosin blogi ja erityisesti videoblogi. 🙂 Kannattaa käydä kurkkaamassa jos ei ole jo ennestään tuttu. <br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.elle.fi/nellatornroos/&quot; target="_blank">http://www.elle.fi/nellatornroos/</a&gt;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *