Kirjoja hyllyn täydeltä…

BEdesignin veikeä peuranpään muotoinen Deer-hylly on ihastuttanut seinällä kohta kaksi vuotta, enkä enää osaisi kuvitella olohuonetta ilman sitä. Hyllyssä on nähty monenlaisia täytteitä ja tällä kertaa kokeilin miten paljon kirjoja se jaksaa syödä… 🙂

Omakotivalkoinen_02032017_1492.jpg

Omakotivalkoinen_02032017_81278.jpg

Omakotivalkoinen_02032017_1488.jpg

Omakotivalkoinen_02032017_1493_3.jpg

Silmämääräisesti näytti alussa siltä ettei kaikki kirjani hyllyyn mahtuisi, mutta väärässä olin. Vain kolme syvyydeltään liian suurta kirjaa jätin pois, kaikki muut sain nätisti aseteltua paikoilleen. Hyllyyn jäi runsaasti tilaa, jonka täytin kynttilöillä ja pienillä bokseilla. Parisenkymmentä keskikokoista kirjaa tai pokkaria hyllyyn saisi vielä mahdutettua. Varsinainen tilaihme, joka näyttää kivalta niin tyhjänä kuin täysinäisenäkin.

Täällä jatketaan flunssan potemista, joka vaikuttaisi hieman helpottavan. Kipeä olen edelleen, mutta kuume on laskenut ja särkylääkkeen avulla olo on hetkittäin ihan hyvä. Jos hyvin käy, olen sunnuntaihin mennessä tervehtynyt sen verran että uskallan lähteä jäähallille luistelemaan… Mitenkä flunssa iskeekin aina silloin kun on löytänyt uuden liinkuntamuodon tai ylipäätään innostunut liikkumaan enemmän?!? Vesittyy hyvin alkanut treeni, kun joutuu istumaan nessupaketin kanssa kotona päivätolkulla. 🙂

Kivaa päivää kaikille sinne ruudun toiselle puolen!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

8 kommenttia “Kirjoja hyllyn täydeltä…

 1. Tuo hylly on kyllä todella ihana &hearts; Olen miettinyt pitkään sen hankintaa, mutta kun vain keksisi paikan sille!<br />
  <br />
  Pikaista paranemista 🙂 <br />
  <br />
  -Jenna / Ensimmäinen talo

  1. Jenna: Deer on ihana, ja parasta siinä on se että hylly näyttää hyvältä myös tyhjänä, mikä on harvinaista. :)<br />
   <br />
   Nyt vaan paikkaa mallailemaan, vaatii minusta tilaa ympärilleen joten ihan pienelle seinälle sitä on haastava saada, mutta oikean kohdan kun löytää niin hylly on upea katseenvangitsija vuosiksi eteenpäin. &hearts;

 2. Hyvältä näyttää noinkin, kotoisalta. Kirjat vielä kun sppelin värisiä, niin eivät hypi ns. silmille 🙂 Paranemista sinne!

  1. Päivi S: tosi kivasti uppoaa kirjatkin hyllyyn, näyttää hyvältä näinkin täysinäisenä. :)<br />
   <br />
   Kiitokset, paranemaan päin ollaan! &hearts;

 3. Hei, olin näkevinäni facessa että tigeristä ostamasi ruukku olisi menny halki! Onko tosiaan näin, ettei sitä kannata sitten hankkia?

  1. Hilima: juup, näin kurjasti kävi. 🙁 Muovipussi päästi pikkuisen vettä läpi maljakkoa täyttäessäni ja betonimaljakko räksähti rikki pari minsaa myöhemmin. 🙁 Se ei kestä vettä pisaraakaan, joten ei kannata ostaa ainakaan eläville kukille tätä.

 4. Kirjahyllysi on kyllä vinhan näköinen, mutta omaan silmääni se on näyttänyt paremmalta tyhjänä. Täytenä hyllyn muoto jotenkin hukkuu ja tulee sekalainen vaikutelma. Vaikka hyllyn tavarat ovatkin hillityn värisiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *