Olohuoneen kevätfreesaus

Nyt on koti taas ihanan freesinä eilisen pyörityksen jälkeen… Lisäiloa tuottaa tuo kovasti kaivattu taivaalla hehkuva aurinko, joka paistoi jo seiskan aikaan aamulla niin kirkkaasti että hymyilytti. 🙂 

Omakotivalkoinen_06032017_3396.jpg

Omakotivalkoinen_06032017_3395.jpg

Omakotivalkoinen_06032017_3397.jpg

Omakotivalkoinen_06032017_3398.jpg

IKEA Kivik -moduulisohvat ovat osoittautuneet olevan kultaakin kalliimmat, niitä kun voi asetella melkein miten päin tahansa fiiliksen ja tarpeen mukaan. Liikuteltava Flos-seinävalaisinkin elää muun sisustuksen mukana ja tälläisinä hetkinä sitä kiittää hiljaa mielessä itseään hyvin tehdyistä valinnoista. 🙂

Ihanaa ja aurinkoista alkanutta viikkoa!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

4 kommenttia “Olohuoneen kevätfreesaus

  1. Ompa ihanan raikasta. Kyllä tuo kevään aurinko antaa virkeyttä. kevät on ihanaa aikaa. Löysitkö mademoiselle-nojatuolille hyvän paikan?

    1. pitju: Aurinko tekee ihmeitä kaikelle! 🙂 Mademoiselle tuolille ei löytynyt hyvää paikkaa, se ei enää mahtunut "omalle paikalleen" tuohon peurahyllyn eteen joten jouduin laittamaan sen tytön huoneeseen ikkunanurkkaan tilapäisesti. 🙂 Loppui luovuus kesken. 😀

    2. No, mutta sepä onkin hyvä paikka, tytöllä on hyvä istua siinä lukemassa kirjaa. Minä itse tykkään istuskella kyseisessä tuolissa ja lueskella lehteä tai vaikka vain katsella vieressä olevaa takkaa ja sen liekkejä. Tuoli on hyvä rentoutumiseen. ☺️Minun tyttäreni tykkää myös tuolista todella paljon.

    3. Pitju: Mademoiselle on paras tuoli jossa olen ikinä istunut (jos ei messuilla testattua hierontatuolia lasketa :D). Selkä asettuu tuoliin juuri oikeassa asennossa ja istuinkorkeus on minulle tosi hyvä, jalat ylettää maahan. 🙂 Meillä neiti käyttää tuolia enimmäkseen leikeissä, osana majanrakennusta tai ponileikeissä Nighmare Moon-ponin palatsina. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *