Pieniä suuria asioita & ilta-auringon kultaisia säteitä

Päivä vierähti tytön kanssa Lastenklinikalla neidin kauhean kuuloista yskää, keuhkojen pihinää ja satunnaisia hengenahdistuskohtauksia selvitellen. Mitään vakavaa ei onneksi löydetty eikä nyt auta muu kuin sinnitellä kotona levossa ja lievittää tytön oloa parhaalla mahdollisella tavalla – höyryhengityksellä, hunajalla, Vicks Vaporub -voiteella ja kuumetta alentavalla särkylääkkeellä. Itsekin olen aivan sippi ja niin yliväsynyt viime yön valvomisesta, ettei järkikään kulje kunnolla. Päivän suurin ilon hetki oli tulla rättiväsyneenä kotiin ja katsoa kuinka olohuone ja makuuhuone kylpee kultaisessa ilta-auringossa… iloa silmille, sydämelle ja sielulle. ♥︎

Omakotivalkoinen_21042017_4277.jpg

Omakotivalkoinen_21042017_2517.jpg

Omakotivalkoinen_21042017_4278.jpg

Nyt käperryn sänkyyn tytön viereen huilimaan ja katselemaan Disney-elokuvia. Ihanaa perjantai-iltaa kaikille ja huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

6 kommenttia “Pieniä suuria asioita & ilta-auringon kultaisia säteitä

 1. Ei ole mitään sen surullisempaa, kun oma lapsi on kipee. Meillä viimeviikolla kuopus oli kovassa kuumeessa. Hänellä on tapana kouristella kun kuume nousee korkealle lyhyessä ajassa. 😢 Viikko ennen sitä keskimmäinen lapseni oli mahataudissa. 😢Ei oo tämä äitinä oleminen aina niin helppoa. Kun meillä lapsi on kipee niin minä en pysty ollenkaan nukkumaan.sitten kun lapset on taas terveitä niin elämä voittaa.👍🏻☺️ paranemisia tyttärellesi, kyllä me äidit ollaan vahvoja. ☺️

  1. pitju: Lapsen sairastelu on aina kauheaa, niin mielellään ottaisi aina kaikki kivut ja kurjat olot itselleen jos ne voisi siirtää. 🙁 Kuumekouristukset on hurjia, todella pelottavia sekä lapselle että vanhemmalle. Itsekään en pysty nukkumaan vaan valvon tytön vieressä ja luen kirjoja, katselen netflixiä jne jotta pysyn sopivassa vireystilassa. Kauhein yö oli toissa yönä, tyttö sai pahoja hengityskatkoksia ja jouduin kymmenen minuutin välein puhaltelemaan kasvoille jotta sain hengityksen taas kulkemaan. Keuhkoputkissa edes takaisin kulkeva lima sai aikaan tuon, karmea limayskä. 🙁 Viime yö meni vähän paremmin, uskon että Vicks Vaporubista oli eniten apua. Nyt kuume on laskenut lämmöksi ja tällä hetkellä tilanne on yskää lukuunottamatta hyvä. Maanantaina olisi eskarissa tärkeä päivä kouluun tutustumisreissuineen ja pyrkimys on että huominen olisi terveempi tai jopa terve päivä. :)<br />
   <br />
   Ihania kevätpäiviä teidän perheelle! &hearts;

  2. Tulin kyselemään tyttäresi vointia. Pääsikö hän tutustumaan kouluun? Muistan vuosi sitten, kun oma tyttäreni kävi koulussa tutustumassa, hän oli onnellinen koko sen illan ja kertoi mitä koulussa oli nähnyt ☺️

  3. Pitju: Tyttö parani nopeasti sitten kun paraneminen alkoi. 🙂 Pääsi maanantaina tutustumaan kouluun ja nyt on yskäkin jo kadonnut kokonaan, vaikka lääkäri sanoikin että lapsille usein jää köhää pitkäksikin aikaa vaikka tervehtynyt oliskin. 🙂 Itse sen sijaan olen saanut nyt saman pöpön ja eilispäivä meni yskiessä. Taisinpa kuumeessakin olla, kun illalla otin pienet tirsat ja heräsin tunnin päästä ihan hiestä märkänä ja viluisena. Nyt tänään olo on vähän niin ja näin, joko vointi alkaa paranemaan tai huonontumaan… sen näkee mitä ilta tuo tullessaan. <br />
   <br />
   Koulussa oli tosi kivaa, tyttö tykkäsi kovasti ja odottaa jo innolla ekaluokan alkua. 🙂 Nykyiset ekaluokkalaiset olivat tutustuttaneet eskareita koulun tiloihin ja auttaneet koulutehtävien tekemisessä. Oma neiti on jo niin reipas ja täysin valmis hyppäämään pulpettiin, Ava osaa lukea, kirjoittaa ja laskea tosi hienosti ja toivon että uusi opintosuunnitelma antaa tukea tytön oppimiselle ja tiedonjanolle. Osaamistaidon perusteella tyttö voisi mennä suoraan tokalle, mutta lapsuus on muutenkin niin lyhyt että minusta on mukavampi että saa käydä koulut oman ikäryhmänsä kanssa. Mihin nämä kaikki vuodet ovat viuhahtaneet, apua. 😀 😀 Äsken neiti oli pieni pippurinen äkäpussi 3v uhmansa kanssa ja nyt mennään kohta jo kouluun, kylläpä sitä tuntee itsensä vanhaksi. 😀

 2. Tuo hengenahdistus on niin inhottava,kun se tulee lapselle.On hyvä hengitellä höyryä ja levätä.Kannattaa sängyn päätyä nostaa vaikka kirjalla parilla ylöspäin.

  1. Aikku: Niin on, todella pelottava. 🙁 Tyttö on koko päivän huilinut sängyssä ja kuume on poissa (koputan puuta ettei se palaa enää). Yskä vaivaa edelleen, mutta se todennäköisesti tulee kiusaamaan vielä viikkoja vaikkei sairautta itsessään enää olisikaan riesana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *