Säänkestävät pallovalot pihalle, parvekkeelle & puutarhaan

Le Case de Cousin Paulin pallovalosarjoja saa nykyisin myös ulkokäyttöön sopivassa IP44-luokituksessa ja mikä olisikaan upeampi tapa tuoda tunnelmaa pihalle, parvekkeelle ja puutarhaan kuin tämä joka kodin vakiovarusteeksi vuosien varrella kasvanut sisustusvalosarja. ♥︎ Omalle parvekkeelleni tälläinen ihanuus virittäytyy uuden kesäkeittiöni postitoimituksen yhteydessä ensiviikon alussa ja olen niin innoissani sekä tulevista sääennusteista että parvekkeen finalisoinnista grillipisteineen, valaistuksineen ja kesäkukkineen… 🙂

LeCousindePaul_ulkovalot_u23yu.jpg

LeCousinDePaul_BallStringsLights_617271.

Le Case de Cousin Paul LED -valosarjassa on 24 polyesteristä punottua valopalloa, joiden kiinnitys tapahtuu patentoiduilla nipistimillä helposti ja nopeasti. Ulkokäyttöön soveltuvana ne kestävät sadetta sekä UV-valoa, pysyen haalistumattomana kesästä toiseen. Pallojen halkaisija on 7cm ja niitä on 22cm:n välein, jolloin ensimmäisen ja viimeisen valopallon etäisyys toisistaan on 5 metriä. Oman parvekkeeni pituus on noin nelisen metriä ja valosarja on oikean mittainen ylettääkseen kulkemaan parvekkeella kaarevasti vasemmasta takakulmasta oikeaan yläkulmaan, joissa sijaitsee sadevesiputket ja niiden kannakkeet. Näin ollen en tarvitse huoltomiestä auttamaan kattoreikien poraamisessa (minulla korkeanpaikan kammo, enkä koskaan voisi kuvitella nousevani tikkaille lasitetulla parvekkeella tai ikkunan läheisyydessä), vaan selviän valosarjan paikoilleen virittämisestä omin voimin. 🙂

AMBIENTATAPAUL_2_3.jpg128357895_1.jpgmojito-guirlande-pour-l-exterieur.jpg

Haaveilevin tunnelmin,

Miia_signerina2015.jpg

(Kuvat: Le Case de Cousin Paul, sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

4 kommenttia “Säänkestävät pallovalot pihalle, parvekkeelle & puutarhaan

    1. Kati: Nyt on minullakin, jei! 🙂 Virittelin ne parvekkeelle hetki sitten ja innolla odotan miltä ne auringon laskettua näyttävät. 🙂

    1. Marjo: Ovat hintavat mutta jos ovat yhtään sisävalojensa kaltaiset, niin ovat huomattavasti kestävämmät ja laadukkaamat kuin edullisempien merkkien (esim happy lights) versiot. 🙂 Ja ledit ovat kyllä näissä niin hyvin tiivistetyt että kestävät takuulla myös taivas alla sateen armoillakin. ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *