Kylässä – Heidin tanskalaishenkinen kesämökki

Suomalaiset ovat todistetusti mökkikansaa ja minäkin olen haaveillut ikiomasta kesämökistä vuosikaudet. Tänään mökkeillään virtuaalisesti ja vieraillaan blogiystäväni Heidin kesämökillä, jonne loihdittiin uusi upea tanskalaistyylinen ilme sekä sisä- että ulkotiloihin, tulkaahan mukaan inspiroitumaan! 🙂

HeidinMokki_Teknos_30062017_4.jpg

HeidinMokki_Teknos_30062017_5.jpg

Heidin_Mokki_03072017_82367.jpg

Heidin kesäkoti koostuu päärakennuksesta, aitasta ja pikkumökistä, jotka saivat kevään ja alkukesän aikana uuden tunnelmallisen tanskalaistyylisen lookin. Hirsimökkien haalistuneet ulkokuoret eivät sisustusmuutoksen jälkeen istuneet pihapiirin ja mökkien sisätilojen tunnelmaan, joten Heidi pisti pensselit heilumaan Teknoksen ja talkooporukan avittamana. Mökit saivat upean mustan maalipinnan, johon tanskalaistyyliset valkoiset ikkunankarmit tuovat viimeisteltyä tyylikkyyttä. 🙂

HeidinMokki_Teknos_30062017_3.jpg

Na%CC%88ytto%CC%88kuva%202017-06-30%20ke

Olen aivan rakastunut näihin Teknoksen Visa-peittosuojalla mustiksi käsiteltyihin mökkeihin ja Heidin remppausprojektin seuraaminen sai aikaan hirmuisen mökkikuumeen. 🙂 Mustan ja valkoisen yhdistelmä todella toimii myös mökkimiljöössä. 🙂

HeidinMokki_Teknos_30062017.jpg

Heidin_Mokki_03072017_78237.jpg

Heidin blogista löydät roppakaupalla lisäinfoa kesämökin (tai talonkin) tuunaukseen, sisustukseen ja kunnostukseen. Tutustu, ihastu ja inspiroidu!

www.checklist.casablogit.fi

Haaveilevin terveisin,

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

4 kommenttia “Kylässä – Heidin tanskalaishenkinen kesämökki

  1. Olet vuosikausia haaveillut omasta mökistä..? Jotain nyt on taas ristiriidassa. Olet tuonut julki, ettet välitä mökkeilystä.

    1. Mökkeily: Juu, postauksia löytyy joka kesältä tuosta mökkihaaveesta. 🙂 Omakotitalossa sen sijaan en halua asua, koen sen ylläpitämisen ja huoltamisen olevan liian työlästä. Kaksi eri asiaa siis, mökkeily ehdottomasti kyllä, omakotitaloasuminen ehdottomasti ei. oman puutarhan haluaisin, mutten taloa… mökillä tuokin unelma toteutuisi. 🙂

    1. Päivi: No todellakin! ♥ ♥ Tuo Heidin pihapiiri tummine mökkeineen on kuin suoraan unelmistani, idyllinen ja tunnelmallinen kesäpaikka! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *