Ostoksia & lahjoja Balmuirilta

Balmuir Brand Store Helsinki -liikkeen viime viikkoisen ennakkoavajaisen yhteydessä tein pari ihanaa ostosta upouuden Como Matte Black -tuoksukynttilän sekä A-tyynynpäällisen muodossa…

Kauniiseen satiinipintaiseen lasipurkkiin valettu kevyesti maskuliininen Matte Black -kynttilä on täydellinen kumppani pimeneviin syysiltoihin ja jos myrskyä lupailevat säätiedot pitävät paikkansa, korkkaan kynttilän käyttöön jo huomenna. Ikkunoiden rakosista ujeltava tuuli, sateen ropina ja kynttilän leimuava liekki kuuluvat yhteen kuin punainen nenänpää kirpeään pakkasaamuun. 🙂

Balmuirin B-tyynyni sai kaverin A-aakkostyynynpäällisestä, jonka sisään sujautin 40x40cm kokoisen sisätyynyn. Pienelle hempeilylle on aina tilaa ja tuo herkkä kaunofontti tulee kivasti esiin pelkistetyn sisustuksen keskeltä.

Lisäksi minut yllätettiin jälkikäteen tällä St. Vincent Scarf -huivilla, josta kerroin teille Balmuir Brand Store Helsinki -postauksessani TÄÄLLÄ. Myymälän väki oli ilahtunut blogipostauksestani niin kovasti, että halusivat kiittää minua lahjoittamalla tämän kauniin hopeanhohtoisen unelmahuivini minulle… ♥  Nyt saa syksy minun puolestani jo tulla, sillä en malta odottaa että pääsen kietomaan tämän kaunokaisen kaulani ympärille…

Ihanaa perjantai-illan jatkoa kaikille ja heipat huomiseen, jolloin luvassa on makuuhuonestailaus syksyn kauneimmassa suosikkisävyssä! 🙂

 

4 kommenttia “Ostoksia & lahjoja Balmuirilta

  1. Joo, on tosi uskottavaa tuollainen. Balmuir on aika hyvin menestynyt firma, kyllä he markkinoinnin osaavat. Sinut on kutsuttu sinne ja luvattu jo etukäteen joku valitsemasi tuote. Miksi et voi asiaa kirjoittaa niin? Pidätkö lukijoita ihan tyhminä?

    1. muumi: Tottakai Balmuir kuitsui meidät medioiden edustajat uuden liikkeensä avajaisiin markkinointisyistä, paikalla oli useita toimittajia, bloggaajia sekä mediavaikuttajia. Etukäteen minulle ei kuitenkaan mitään luvattu ja vasta postausta seuraavana päivänä he minulle ilmoittivat että haluavat kiittää minua yllärin muodossa. 🙂 En myöskään tiennyt mikä tämä yllätys on ja vasta kotona lahjapaketin avattuani selvisi että siellä on kyseinen huivi josta blogispostauksessani olin maininnut. <3 Minua ei myöskään pyydetty kertomaan tästä lahjasta missään. Ikävää että kiukustuit lahjastani näin paljon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *