Jasmiinin unelma & shampanjan sävyjä

Lempikukkakauppaani oli ilmestynyt myyntiin Heart & Home:n suloisia tuoksukynttilöitä ja pakkohan se oli hemmotella itseään rankan koulunaloitusviikon jälkeen shampanjan sävyisillä ruusuilla ja Jasminin Unelmalta tuoksuvalla kynttilällä…

Soijavahasta valmistetut Heart & Home -kynttilät ovat mukava uusi tuttavuus kynttilöiden maailmassa ja ihastuin niiden luonnollisiin ja kevyisiin tuoksuihin. Kynttilöillä on tuoksun lisäksi vielä niin kauniit ja houkuttelevat nimet ja kuvauksetkin, kuten esim Ikuisesti Sinun, Välimeren Viikuna, Villiruusu, Tuoksuherne, Pehmeä Puuvilla ja Sininen Uni. Näitä täytyy ehdottomasti hamstrata muutama lisää syksyksi. Miten ihana olisikaan nukahtaa Sinisen Unen tuoksuun… ♥

Pitäkää silmänne siis auki kun asioitte kukkakaupassa seuraavan kerran… sieltä saattaa löytyä nimittäin tälläisiäkin aarteita. Suomalaisista jälleenmyyjistä en valitettavasti osaa teille kertoa, mutta itse kynttilöistä löydätte lisätietoa Heart & Homen omilta nettisivuilta TÄÄLTÄ.

Kivaa alkanutta uutta viikkoa kaikille & huomiseen!

 

10 kommenttia “Jasmiinin unelma & shampanjan sävyjä

    1. Katja: tuo on oikeasti karahvi, mutta sopii myös maljakoksi, joksi sen ostinkin. 🙂 Ihanan simppeli muoto ja sopiva koko pienemmille kukkakimpuille. <3

    1. Johanna: Selfish-kirja on Kim Kardashianin ja no, näyttää kivalta päälle päin mutta sisältö on aika nopeasti tiirailtu läpi. 😀 Kirjaa löytyy alelaareista aika laajalti, ainakin Suomalaisessa ja Adlibriksessä olen näitä nähnyt. 🙂

    1. Hippu-76: ilta oli ihan kelvollinen, vaikkakin tunnit tuntui loppuneen loppupäivästä kesken. 🙂 Viimein kun sain pääni tyynyyn niin nukahdin kuin tukki, eikä mitään muistikuvaa ollut aamulla että olinko laittanut edes kelloa soimaan… onneksi olin ja siihen heräsin vaikka puhelin oli jäänyt olohuoneeseen. 😀

    1. Pampula: minä en ole mutta tytön koulunaloituksen kanssa on ollut niin paljon säätämistä että tuntuu kuin se olisin minä joka koulun on aloittanut. 😀 Kiitos uuden järjestelmän ja opintosuunnitelman, jonka vuoksi tytölläni ei ollut koulupaikkaa, opettajaa saati luokkaa kuin vasta eilen.

    1. KastehelmiB: tuo on niin ihanan tuoksuinen ja todella luonnollinen. Myös sininen uni (tai tms niminen) on aivan uskomattoman hyvä, tykkäisit varmasti siitäkin! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *