Asupostaus: Mustat Timberlandit & alekoodi kenkäostoksille

Yhteistyössä: House of Brandon

Syksy on saapunut ja luonto vaihtaa väriä hurjalla vauhdilla. Ilmat ovat jo pitkään olleet minun asteikollani viileät ja ulos on pitänyt pukeutua lämpimästi. Trenssimallisen villakangastakin kaveriksi laitoin jalkaani House of Brandonilta lahjaksi saadut pikimustat klassikko-Timberlandit – tyylistä ei tarvitse tinkiä edes mukavuuden vuoksi.

Nahkaiset ja kumipohjaiset Timberlandit ovat melkein kuin jokasään-saappaat – ne pitävät varpaat kuivina myös sadesäällä ulkona kipitellessä. Syysvalikoimassa on rustiikkisen ruskean ja keltaisen lisäksi vaaleanharmaa, pikimusta sekä herkullinen ja näyttävä pinkki. Minulle musta on nyt ja aina kenkien ykkösväri, ne sulautuvat mustien housujen kanssa yhteen antaen minusta pitkäjalkaisemman vaikutelman. 🙂

Olen pitkään tehnyt yhteistyötä House of Brandonin kanssa ja tykkään siitä miten heillä ollaan aina valmiita kokeilemaan kaikenlaista uutta ja eletään ajan hermolla. Iloisena uutisena mainittakoon että heidän valikoimansa laajenee alkuvuodesta myös lastenvaatteiden puolelle. 🙂 Tästä tulette takuulla kuulemaan vielä uudelleen vuodenvaihteen tietämillä! Tänään ilonaiheena on House of Brandonin teille lukijoilleni tarjoama -15% alennus kaikista Timberlandin naisten ja miesten kengistä. Alennuksen saat koodilla TMBLND15. Alekoodi on voimassa sunnuntaihin 1.10.2017 asti.

⇒ houseofbrandon.com

Leppoisaa lauantaita kaikille!  

6 kommenttia “Asupostaus: Mustat Timberlandit & alekoodi kenkäostoksille

  1. Miten ne valkoiset Timberlandit ovat kestäneet käyttöä ? Muistathan siinä mielessä hyvät ei näy lika yms .

    1. Suomineito: Hyvin ovat pysyneet siistinä vaikka väri arka onkin. Käytönjälkiä näkyy kyllä kärjissä ja kantapäässä, mutta yleisilmeeltään ovat vielä siistit. Mustassa kengässä lika ei näy samaan tapaan, eikä niitä tarvitse huoltaa niin usein kuin vaaleita. 🙂

    1. Pilvi: Vaaleat Timberlandit olivat väriltään “valkoiset”, mutta sävy on hyvin samanlainen kuin tämän syksyn uusi vaaleanharmaa. Eivät ole siis vitivalkoiset vaikka väri valkoinen onkin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *