Mitä ihmettä – Herkun hullarituotteita nettikaupassa…

Minulta oli mennyt ihan ohi että Herkun Hullut Päivät -tarjoustuotteita voi tilata myös nettikaupasta??? Vasta äsken huomasin että nettikaupan yläpalkista löytyy Herkku-osasto ja pistin tilaukseen pari pakettia mustapapuspagettia (taivaallisen hyvää, kannattaa kokeilla), kotimaisista mustikoista valmistettua Berrie-villimustikkavälipalajuomaa, cashewpähkinöitä ja Kaffa Roasteryn Stockmann-kahvia…

Haamumunkkeja ei harmikseni nettikaupasta saa, joten niitä pitää mennä erikseen hakemaan. Hirveässä ryysiksessä takki päällä paahtuminen ei vaan houkuttelisi yhtään ja sen vuoksi nettikauppa on minulle ykkösvaihtoehto. Jos sinäkin missasit Herkku-tuotteet, kipaise katsomassa jäljellä oleva valikoima ja loppuviikon tuotteet täältä:

⇒ hullutpaivat.com/herkku

Kivaa torstaita kaikille!

*Kuvat: Stockmann / hullutpaivat.com, sisältää kaupallisen linkin

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *