Ostoksia Ikeasta – Bambua, rottinkia ja saarnia

Käväisin siskon kanssa Ikeassa ostoksilla ja löysin kaikenlaista kivaa ja tarpeellista, kuten leikkuulaudan, vesihyasinttiruukkuja ja edullisia aloe vera -kasveja…

Bambulattialleni olisi löytynyt paljon bambuisia kavereita, olin ihan yllättynyt miten monenlaisia bambutuotteita Ikeassa on tarjolla jopa kalusteista alkaen. Oli työpöytää pariakin eri mallia, ruokapöytä, tuoleja, kokonainen hyllymoduulisarja, kylpyhuonetuotteita sekä tietysti keittiövälineistöä.

Ehlén Johanssonin suunnittelemasta bambuisesta Rimforsa-sarjasta ostin kirja-/iPad -telineen sekä lasipurkkisetin. Myös bambuinen Blanda Matt -tarjoilukulho tarttui mukaan ja siihen saan kauniisti esille avokadot ja muut hedelmät. Lämplig-leikkuulaudasta (ja muistakin keittiötuotteista) ja Fridfull-vesihyasinttiruukuista postailen teille erikseen loppuviikosta, huippulöytöjä nekin! ♥

Tytölle ostin kaksi valkoista Variera-säilytyslaatikkoa, jonka sisäpinta on tismalleen samaa vihreänsävyä kuin Marimekon Bottna-kankaassa.

Pisteenä iin päällä on tämä Stockholm 2017 -malliston saarnirunkoinen rottinkipenkki, joka huokuu japanilaisia sisustusviboja. 🙂 Postailin teille Ikea Stockholm 2017 -tuoteuutuuksista viime vuoden alussa (postaus TÄÄLLÄ) ja kyseinen penkki vilahteli ihanissa kuvissa. Silloinpa en vielä tiennyt että loppuvuodesta lattiani vaihtuu tummuneesta tammesta heleään bambuun… 🙂

Leppoisaa illanjatkoa kaikille & huomiseen!

20 kommenttia “Ostoksia Ikeasta – Bambua, rottinkia ja saarnia

 1. En ihan pysy perässä. Ymmärsin, että tarkoituksenasi oli pitää sisustus hyvin pelkistettynä. (En uskalla käyttää sanaa minimimalisti…Se kun herättää täällä niin paljon tunteita). Remontin yhteydessä karsitkin paljon tavaroitasi ja nyt olet taas hyvää vauhtia täyttämässä asuntoasi kaiken maailman ostoksilla.

  1. Anna: Leikkuulauta korvasi vanhan huonokuntoisen, kaikki muu oli extraa. 🙂 Osa heräteostoksia, joista penkin jo palautin koska se ei kestänyt istumista (ja paljastui olevan pöytä, jossa max 10kg painoraja). 😀 😀

 2. Kivoja löytöjä teit Ikeasta. Minä olen miettinyt, että mistähän saisi telineen iPadille, kun monesti kädet tulevat kipeäksi, kun makuultaan pitää padia kädessä ja se helposti tuntuu myös hartioissa. Nytkin kirjoittaessani tätä, pidän Padia kädessäni ja nyt jo tuntuu pahalta. 😢 Tuommoinen teline olisi todella kysyttyä tavaraa. 👍🏻☺️

  1. Pitju: Ikealla on paljon eri malleja, tytöllä on valkoinen Isberget-alusta jota voi käyttää sekä padille että puhelimelle. 🙂

 3. Vesihyasintti on nättiä. Jyskistä saa samaisesta matskusta punottuja kuution muotoisia säilytyskoreja, malli tais olla björn.

 4. Niin ja tietty aiheeseen sopien pitää hehkuttaa ikean bambuista ps 2012 klaffipöytää! Itselläni on kyseinen ompelupöytänä.

  1. T: Tuo klaffipöytä on ihana, ehdotin sellaista aikoinaan ystävällenikin kun hänellä ei tilaa ollut isommalle pöydälle. 🙂

 5. Olen aikaisemminkin toivonut yleiskuvaa kodistasi. On niin kovasti tullut muutoksia asuntoon, joten olisi ihana nähdä muitakin kun rajattuja kuvia pieneltä alueelta. Pieni toive🙂

  1. Anski: Kokonaiskuvia on tullut vähän harvemmin nyt kun kodin sisustus etenee niin hissukseen eikä muutoksia juurikaan tapahdu. Makuuhuone onneksi on hyvässä vauhdissa ja melkolailla valmis, olohuone sen sijaan on edelleen keskeneräinen sillä odottelen Libri-hyllyn saapumista kolmisen viikkoa ja vasta sen jälkeen pääsen laittelemaan kaiken oikeille paikoilleen. 😀

 6. Aikamoisia heräteostoksia kaikki! Lyön vetoa että tuo penkki ei teidän kampässä kauaa kummittele. En sano pahalla, tulee sitä itsekin välillä sorruttua.

  1. S: Heräteostoksia osa oli, myönnän sen täysin. 🙂 Tuo penkki ei kuitenkaan ollut sellainen, tosin nyt vasta tajusin että se ei ole penkki vaan pöytä, joka kestää painoa maksimissaan 10kg. 😀 😀 Palautin sen reklamaationa takaisin Ikeaan kun rottinkipunos ratkeili ja luojan kiitos en ottanut vaihdokkina uutta samanlaista tilalle – se kun ei todellakaan ole tehty istumista varten. 😀 Kääks, opinpahan ainakin että kaikki mikä näyttää joltakin ei välttämättä kuitenkaan ole totta… ja sen että pienet präntit pitää AINA lukea, sillä olisin helposti selvittänyt että kyseessä on pöytä eikä penkki. Mm. Norråker-penkki oli myymälässä tämän rottinkipöydän vieressä ja erheellisesti ajattelin että ovat laittaneet penkkikokoelman esille, enkä edes ollut ainut joka istui tuossa ronttinkipöydän päällä. 😀

  1. Nanna: Älä hae!!! 🙂 Tämä tosiaan on pöytä, eikä suinkaan penkki kuten luulin. 😀

  1. KastehelmiB: Penkki on todella kaunis ja kivan kokoinenkin, mutta kohtasin sen kanssa probleeman – rottinkipunos on niin kuivaa että se narisee ja paikoitellen menee poikki kun penkille istuu. Ihmettelin kun lattialla penkin alla oli sellaisia punospätkiä että mistä ovat tulleet, kunnes tajusin että ne kohdat mistä punos on niitattu pohjarimaan kiinni eivät kestä istumisesta tulevaa painoa ja istuinkohdan joustoa. Lieneekö muillakin tapahtunut vastaavaa, sitä en tiedä. Myymälässä esillä oleva penkki oli kokenut aika kovia kieltämättä, mutta luulin että se johtuu vain siitä että myymäläkalusteet useinkin kokevat kovia kun ihmiset niitä testaavat ja kolhivat. 🙁

    1. Ninnu: Näin juurikin, pöytähän tuo vaikkakin hieman kummallinen ollakseen pöytä. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *