Piikikäs purkki

Jotex lähetti minulle kevätinspiraatiota pienen lahjan muodossa ja paketista paljastui piikikäs valkoinen Yava-koristepurkki. Purkki oli hauskasti naamioitu kuplamuovin ja kukkakimpun joukkoon ja hetken kesti tajuta että mikä se on. 🙂

Tuotetiedot kertovat materiaalin olevan polyresiiniä, vaikkakin se näyttää ja tuntuu käsissä ihan oikealta kalkkikiveltä. Hetken sitä katsellessani totesin että piikkipurkkihan on oikeastaan hyvin hauskannäköinen sisustusesine, varsin persoonallinenkin, ja totisesti herättää huomion. 🙂

Pienen viherkasvin siihen ajattelin myöhemmin istuttaa, näyttäisi varmasti jännältä esim sirovuoripalmun kanssa…

Ihanaa perjantai-iltaa kaikille!

*purkki saatu Jotexilta

6 kommenttia “Piikikäs purkki

    1. Hippu-76: No on. 😀 Ensin olin ihan ihmeissäni että mikä piikkijuttu tuo oikein on, kunnes tajusin sen olevan purkki. 😀 Ihan mahtava ja niin erikoinen etten olisi koskaan itse sellaista uskaltautunut ostamaan. 😀

  1. Sehän on durian-purkki! Googlaapa hedelmä nimeltä durian (tai durio). Äärettömän pahanhajuinen ja hieman oudon makuinen hedelmä, joka kasvaa tuolla Aasian suunnilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *