Kirppisvinkki: Oliverin Kirppis & Olivian Pieni Putiikki

Kesän kirppiskierroksemme jatkuu Keravalla sijaitsevalle 190 paikkaiselle Oliverin Kirppikselle, jonka yhteydessä toimii myös sisustus- ja lahjatavaroihin keskittyvä Olivian Pieni Putiikki. Kirppiksen aittamainen hallirakennus ja suuret avoimet ovet houkuttelevat astumaan sisälle käytettyjen tavaroiden keitaaseen, josta löytyykin metrikaupalla myyntipöytiä ja tavaraa kirppisretkeilijän löydettäväksi…

Tanskalaistyylisiä sisustus- ja lahjatavaroita myyvä Olivian Pieni Putiikki on levittäytynyt kirppiksen tiloihin ja ihastelin kauniita esillelaittoja ja käsintehtyjä tuotteita. Tarjolla on pellavaa, puuvillaa, puuta ja betonia, valmiita sellofaaniin käärittyjä lahjasetteja, sekä kaikenlaista tarpeellista kodin siisteyden ylläpitoon – oma lempparini oli tiskiharja+pyyhe -setti… ♥

Oliverin itsepalvelukirppiksellä oli selvästi kirppisvuokralaisten vaihdos meneillään ja paikalla oli paljon kirppismyyjiä täyttelemässä pöytiään. Muutamista helmistä sain teille napsittua sentään kuvat, ja Tuusulan Femmatorin tapaan täältäkin löytyi paljon lastenvaatteita sekä kaikenlaista sisustustavaraa, kuten vanhoja lasipulloja, pellavaisia tekstiilejä, rautaisia kynttilänjalkoja, Gant Homen tuotteita, mustavalkoisia sisustusesineitä sekä iso hyllyllinen sisustuskirjoja. Myös vanhoja patinoituneita kalusteita löytyi Oliverin peränurkasta! 🙂

Kirppisanti ei ihan yltänyt Femmatorin tasolle, mutta päihittää silti kaikki tutut pääkaupunkiseudun kirppikset sekä hinnan että tarjonnan suhteen. Oliverin kirppis on kaikinpuolin tasokas kirpputori, jossa on mukava asioida ja tehdä löytöjä – elämyksemme kruunasi Olivian Pieni Putiikki ja tiskiharjasetti! ♥

Laittakaapa tämäkin kirppis talteen muistinne sopukoihin ja jos liikutte Kerava-Tuusula -akselilla niin piipahtakaa ihmeessä täälläkin! 🙂 Lisätietoa löydät osoitteesta oliverinkirppis.fi

Kivaa tiistain jatkoa kaikille & huomiseen!

 * * *

Lue myös: Kirppisvinkki – Femmatori Tuusulassa

4 kommenttia “Kirppisvinkki: Oliverin Kirppis & Olivian Pieni Putiikki

    1. Satu: Kiitokset vinkeistä, laitan ne talteen ja alan suunnittelemaan seuraavaa reissua. 🙂

  1. Karamelli-nimellä ei enää löydy kirppistä Oliverin läheltä vaan omistaja vaihtunut ja kruunukirppis taisi olla nykyinen nimi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *