Hankintalistalla!

Sisustuksemme ei ole koskaan “valmis”. Aina tulee uusia ideoita ja inspiraatiota saankin erityisesti ihanilta bloggaajilta ja heidän upeista kodeistaan. Törmään yllättäen kauniiseen esineeseen ja näen sieluni silmin kuinka se löytäisi kotoamme arvoisensa paikan. Joskus kauniit huonekalut oikein huutavat nimeäni “osta minut mukaasi”.

Kyllä, olen ajoittain todella materialistinen mutten pidä sitä negatiivisena juttuna. Pidän kauniista asioista ympärilläni ja jaan näitä ajatuksia myös läheisimpien ystävieni kanssa. Mieheni “Uramies” harrastaa hifistelyä ja satsaa “sähkövempaimiin”. Laatu on kriteeri nro 1 mutta kyllä laitteen ulkonäöllä on hänellekin suuri merkitys. Kompromisseiltä ei voi välttyä tässä tapauksessa.
Kotiteatterimme toimii 5.1 kaiutinjärjestelmällä ja usean testikuuntelun jälkeen kaiuttimiksemme valikoitui nämä söpöläiset:

A_gallo_white.jpg
Anthony Gallo – A Diva Ti

Nämä saa pöytä-, jalka-, seinä- sekä kattotelineeseen. Pähkäilimme rosterisen ja valkoisen välillä ja valitsimme sitten valkoiset. Äänenlaatu on suorastaan hämmästyttävän hyvä tässä kokoluokassa.

Palatakseni kuitenkin alkuperäiseen aiheeseen, alla hankintalistallani olevia ihanuuksia:

images?q=tbn:ANd9GcQV84wJcFnghlX4mMasIog

Kartell Jolly pöytä Chrystal

Näitä 2 kpl makuuhuoneeseemme yöpöydiksi. Pöydän päälle ajattelin laittaa Pentikin hopeisen Rondo-lampunjalan valkoisella varjostimella. Ne meiltä jo löytyykin…

kartell_cindy_color.jpg
Kartell Cindy pöytävalaisin hopea

Cindy on ollut ostoslistallani jo kauan aikaa. Valaisimen metallinen hohto on yksinkertaisesti U-P-E-A.

images?q=tbn:ANd9GcTGt3F0m7hGDqWpz_iSsQu

Pappelina Svea matto valkoinen

Tämän ottaisin hyvin mielelläni eteiseemme. Metallinhohto valkoinen olisi tietysti valitsemani väri, yllääkö ketään? 😀 Matto on muovipunosta joten sopisi mainiosti materiaalinsa puolesta koiratalouteenkin.

images?q=tbn:ANd9GcQPjM-znQxvcD0vT1Z1tPI
Eero Aarnio – TuplaKupla lattiavalaisin XL

Oih ja voih, minun unelmani! Meiltä löytyy jo tuplakuplan pöytävalaisin kokoa M ja jaksan ihastella sitä päivittäin. Siihen ei sitten kyllästy koskaan. Tämä on lamppuna sellainen joka herättää paljolti keskustelua. Sitä joko rakastaa tai vihaa. Minä RAKASTAN!

Ostoslistaa löytyisi loputtomiin kun kerran vauhtiin pääsee. Tässä kuitenkin ne pitkäaikaisimmat unelmat jotka toivottavasti joskus löytävät tiensä kotiin… 😀

Huomiseen!

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *