Hankintalistalla!

Sisustuksemme ei ole koskaan valmis. Aina tulee uusia ideoita ja inspiraatiota saankin erityisesti sisustusblogeista ja bloggaajien upeista kodeista. Kun törmään yllättäen kauniiseen esineeseen, näen heti sieluni silmin kuinka se löytäisi kotoamme arvoisensa paikan. Joskus kauniit huonekalut oikein huutavat nimeäni ”osta minut mukaasi”…

Sisustusunelmia ja hankintalista

Kyllä, myönnän suoraan että olen ajoittain todella materialistinen, mutten pidä sitä negatiivisena juttuna. Pidän kauniista asioista ympärilläni ja jaan näitä ajatuksia myös läheisimpien ystävieni kanssa. Mieheni harrastaa hifistelyä ja satsaa sähkövempaimiin. Laatu on ykköskriteeri, mutta kyllä laitteen ulkonäöllä on hänellekin suuri merkitys. Kompromisseiltä ei voi välttyä tässä tapauksessa.

Kotiteatterimme toimii 5.1 kaiutinjärjestelmällä ja usean testikuuntelun jälkeen kaiuttimiksemme valikoitui pallonmuotoiset Anthony Gallon A Diva Ti -kauittimet. Nämä saa pöytä-, jalka-, seinä- sekä kattotelineeseen. Pähkäilimme rosterisen ja valkoisen välillä ja valitsimme valkoiset, jotka saapuvat muutaman viikon päästä. Äänenlaatu on suorastaan hämmästyttävän hyvä tässä kokoluokassa.

Palatakseni kuitenkin alkuperäiseen aiheeseen, alla lista hankintalistallani olevia ihanuuksia:

  • 2kpl läpinäkyviä Kartell Jolly Chrystal -pöytiä makuuhuoneeseen yöpöydiksi.
  • Hopeinen Kartell Cindy pöytävalaisin olohuoneeseen. Valaisimen metallinen hohto on yksinkertaisesti upea.
  • Metallinhohtovalkoiset Pappelina Svea muovipunosmatot, jotka sopivat mainiosti koiratalouteenkin.
  • Eero Aarnion Tupla Kupla lattiavalaisin koossa XL

Tässä tärkeimmät tämän hetkisistä unelmistani! Meiltä löytyy jo Aarion M-kokoinen Tupla Kupla -pöytävalaisin ja jaksan ihastella sitä päivittäin. Siihen ei sitten kyllästy koskaan. Tämä on lamppuna sellainen joka herättää paljolti keskustelua. Sitä joko rakastaa tai vihaa. Minä RAKASTAN ja siksi haluan myös tuon näyttävimmän ja suurimman lattiavalaisimen omakseni.

Ostoslistaa löytyisi loputtomiin kun kerran vauhtiin pääsee. Tässä kuitenkin ne pitkäaikaisimmat sisustusunelmat, jotka toivottavasti joskus löytävät tiensä kotiin… 😀

Huomiseen!

Tuotekuvat: Pappelina, Anthony Gallo, Kartell, Eero Aarnio Design


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *