Blogin uusi ulkoasu!

Kuten varmasti huomaattekin, blogillani on uusi lookki! 🙂

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-03-02+kohtee

Postaukset ja kommentointi tulevat ihan samalla tavoin kuin ennenkin. Ainoastaan oikealla ollut sivupalkki on muuttunut ja melko radikaalisti.
PÀivitetyillÀ selaimilla (Safari, Windows, Firefox, Chrome) oikealla nÀkyy kapea musta palkki, joka laajenee hiireÀ pÀÀllÀ liikuttamalla. SieltÀ löydÀt tuttuun tapaan lisÀtiedot, lukijat, tunnisteet ja blogiarkiston.
Facebook-nappi on siirtynyt blogitekstin loppuun (ja toistuu siis jokaisessa tekstissÀ).

Vanhemmissa pÀivittÀmÀttömissÀ selaimissa tuo musta sivupalkki ei nÀytÀ tietoja lainkaan (esim lukijat).

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-03-02+kohtee

PyydĂ€nkin nöyrĂ€sti teitĂ€ rakkaat lukijat pĂ€ivittĂ€mÀÀn vanhan selaimen, jos huomaatte ongelmia sivun kĂ€ytössĂ€. Myös palautetta otan mielellĂ€ni vastaan asian tiimoilta, joko kommenttiboksin kautta tai sĂ€hköpostitse miia(a)omakotivalkoinen.fi. 🙂

EDIT: Valitkaa tuosta ylÀpalkista kohta Classic, niin saatte sen mahdollisimman normaalin nÀkymÀn.
Nuo Flipcardit ja Magazine-mallit on tosi hankalalukuisia. 🙂

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-03-02+kohtee

30 kommenttia “Blogin uusi ulkoasu!

 1. Huomattu on ihan kÀytÀnnössÀ, nimittÀin tuo uusi sivupalkki hyppii koko ajan eteen, kun yrittÀÀ saada vierityspalkista kiinni ja sivun vierittÀminen vaikeutuu. Napsautin sitten classic-vaihtoehdon nÀkyviin ja sain siten vierityspalkin esille. Selain on kyllÀ pÀivitetty.Edelliseen postaukseen: Tuli tyylikkÀÀt niistÀ rasioista. TykkÀÀn!:)

  1. Valua Kuvasa: No höh. ItsellĂ€ni on kĂ€ytössĂ€ Chrome ja sivupalkki pysyy nĂ€tisti suljettuna, ellei vie hiirtĂ€ suoraan pÀÀlle. :(Harmi, jos ongelmia alkaa ilmetĂ€ enemmĂ€nin. Super HÖH! Classic-vaihtoehto on paras. Tavallisin nuista kaikista. Magazine olisi muuten kiva, mutta menee liian sekavaksi. SitĂ€ blogipohjaa en osaa lukea ja kuvat sinkoilee silmille. 😉

  2. Firefoxilla em. tavalla siis kÀvi, mutta classic-nÀkymÀssÀ nÀin ei tapahdu. Olen ladannut Chromenkin koneelle, mutta pidÀn Firefoxista enemmÀn kÀytössÀ.

  3. Valua Kuvasa: Chrome vaati oman aikansa, ennen kuin opin sitĂ€ kĂ€yttĂ€mÀÀn. 😉 Firefox ei toiminut mulla kovin hyvin, en pÀÀssyt esim nelosen Ruutu.fistĂ€ katsomaan Innoa.*hih* 😉

  1. Desiree: Ulkoasu on nyt selkeĂ€mpi. PieniĂ€ muutoksia on vielĂ€ tulossa kun saan data-juttuja osaavan kaverin kipaisemaan kylĂ€ssĂ€. 😉

 2. Hei kiva kun liityit lukijakseni ja minulta voit tilata sen princess naulakon, kun minÀ noita kutsuja ja tuotteita myyn ja jÀrkkÀÀn :)!! Otappa yhteyttÀ jos kiinnostuit asiasta pauliina.klasila@zbh.fi ..Mukavaa viikonloppua sinne! Ja hino on tÀmÀ uusi tyyli blogissasi vaikka hieman piti aluksi etsiÀ et miten tÀÀ sun blogisi nyt toimii :)!

  1. Mustikka: Hieman oli alussa itsellÀnikin hankalaa, kun oli niin tottunut siihen vanhaan tyyliin. =DTykkÀÀn kun tÀmÀ uusi on paljon selkeÀmpi. :)Laitan korvantaakse sen Princess-naulakon. Sellaisen voisin nimittÀin Avalle synttÀrilahjaksi hankkia. =D

 3. mĂ€ en yhtÀÀn tykkÀÀ tĂ€stĂ€. jaiks…mistĂ€ muuten lyödĂ€n sen blogilistan mitĂ€ itse seuraat. ymmĂ€rsitkö mitĂ€ tarkoitan? :)kiva tÀÀ sun blogi muuten on, mut tosiaan ulkoasu ei miellytĂ€, jotenkin hankala:(

  1. No höh! :Ž( Vie oman aikansa ennen kuin tottuu tÀhÀn uuteen tyyliin. Itsekin oli hankalaa aluksi kun niin kauan olin katsellut sitÀ vanhaa pohjaa. Kai sulla on muuten se Classic-nÀkymÀ? Tuosta ylÀpalkista se ensimmÀinen vaihtoehto? Ne muut Magazinet ja Flipcard-blogipohjat on mullekin ihan hepreaa. ;)Se "NÀitÀ seuraan"-lista on tulossa kun saan mun kaverin kylÀÀn. HÀn osaa tehdÀ HTML-koodeja ja luoda uusia juttuja. MÀ olen niin porppeukalo, etten tajua niistÀ jutuista mitÀÀn. =D Toivottavasti ei mene kauaa.Siihen asti mun lempparit löytyy klikkaamalla Miia- Oma Koti Valkoinen-nimeÀ (esim postauksen lopussa, se kohta kuka on postannut). SieltÀ löytyy aakkosjÀrjestyksessÀ kaikki seuraamani blogit. =D

  1. Kaverin iPadilla toimi normaalisti. TÀssÀ en osaa auttaa ollenkaan, kun itsellÀni ei ole mitÀÀn kokemusta iPadista. yritÀn selvittÀÀ asiaa vielÀ ja kysyn neuvoja. Ihan tyhmÀ juttu jos puolella lukijoista blogi ei enÀÀ toimi :Ž( *sydÀn itkee verta*.

  2. Ainakin Safari-selaimen kanssa on ollut kuulemma ongelmia iPadilla. Onko sulla Safari siinĂ€? Jos on, niin voisiko sen vaihtaa toiseen selaimeen? 🙂

  3. Minulla toimii iPadissa, hieman takkuillen, mutta toimii. En tehnyt mitÀÀn muutoksia ja nÀyttÀÀ Classic nÀkymÀÀ. Safari on oletusselain, en tiedÀ, onko muita saatavilla.

  1. Mickey: Itse tykkÀÀn kans! Ihanan selkeĂ€… Hain hieman samaa fiilistĂ€ kuin meillĂ€ sisustuksessakin, valkoista harmaata ja tilavaa. *hih* 😉

 4. ÄÄÄÄÄÄ!!!! MĂ€kin haluuun tĂ€llĂ€isen!!! Miten tÀÀ on tehty…?? 😀 Tulkaa mullekkin tekee, ihanan rauhallinen. Mulla on safari ja hyvin pelittÀÀ.

  1. Image: meet ulkoasuunn ja sieltĂ€ muotoile ja sit valitset dynaamiset nĂ€kymĂ€t. :)VĂ€rejĂ€ voi muokata mutta thatÂŽs it. Muu menee koodauksen puolelle. Ja siis tĂ€mĂ€ kaikki sama kuin mulla tulee automaattisesti. 🙂

  2. Ooo, mitĂ€köhĂ€n kĂ€y jos menen nĂ€pelöimÀÀn blogiani… 😉 No, joku kaunis yö, kun on tylsÀÀ (ja rakkaat lukijani ovat nukkumassa) kĂ€yn kokeilemassa. Ja jos koko Pa#ka kaatuu, niin sitten on aamuun asti pelivaraa korjata blogia. :DIhana tÀÀ kyl on! 🙂

  3. Image: MinĂ€ vaihdoin ulkoasua keskellĂ€ pĂ€ivÀÀ lennosta ja vielĂ€ uuden postauksen jĂ€lkeen. Ei ollut ongelmia, joten testiin vaan! :)Se vanha ulkoasu kaikkine gadgettteineen sĂ€ilyy muistissa ja sen voi halutessaan palauttaa!NYT VAAN HOMMIIN!- ULKOASU- MALLIN SUUNNITTELUTYÖKALU- DYNAAMINEN NÄKYMÄ VAIHTOEHTO YKSIVÄREJÄ VOI VAIHTAA TAUSTAVÄRIVALIKOSTA JA LINKKIEN VÄREJÄ LISÄASETUKSISTA!:)

  4. Ei hitto, menin sinne hieman koklailemaan, mutta kaikista mun aijemmista postauksista tekstit pomppasi kuvan viereen (sivuun), ei kiva. RĂ€mplĂ€ilin leveyksiĂ€kin, ei mtn tapahtunut!! Perhana, tĂ€mĂ€ on kiva. Mutta jos tarttee kaikki muut kikkailla koodailulla, niin siinĂ€hĂ€n menee mun pallerot (MUN RAKKAAT FB/PINTEREST yms PALLEROISET!)… Ja ei, mĂ€ en osaa mitÀÀ HTMLSYFUCK koodailuja. Ja just sain kaikki mun upeat mainoksetkin viritettyĂ€, huh!! ÄÄÄÄÄÄÄ, mĂ€ haluun silti tĂ€llĂ€isen!!! PitÀÀki laittaa varmaan postaus aiheesta ja kysellĂ€ mulle koodaajia kylÀÀn. 😉

 5. Apua osaankohan kÀyttÀÀ tÀtÀ ;D Vaatii totuttelua! Veikkaan ettÀ puhelimellani en pÀÀse tÀnne.. Muuten kyllÀ nÀyttÀÀ kivalta <3!!

  1. Minna: Totuttelua vaatii kun on niin tottunut tuohon perus blogipohjaan. Mutta sitten kun tottuu niin on tosi helppo navigoida. :)Esim ylhÀÀllĂ€ oikealla on search- josta saa hakusanalla etsittyĂ€ juttuja. Vaikkapa olohuone. Se on tosi kĂ€tsy. 🙂

 6. Tosi hieno uusi ulkoasu ja kaikki toimii mulla loistavasti:)(Google Chromea kÀytÀn). Hieno aikaansaannos!

  1. sari: Kiitoksia! <3 <3 <3 TÀmÀ on ihan valmis pohja, en ole mitÀÀn muutoksia tehnyt. Paitsi vÀrit vaihdoin. :)Vaihdoin vaan simple mallin dynaamiseksi. Nyt vaan tÀytyy koodaaja-kaverin tulla visiitille, ettÀ saa luotua omia juttuja blogiin. Haluan esim sen oman lemppariblogi-listan takaisin sivupalkkiini. :)Mulla kans Chrome ja uhan hyvin toimii!

 7. Hieno ja tyylikÀs:)Vietin koko eilisen illan katselemalla sitÀ uutta Google + systeemiÀ. SiinÀ on tÀmÀ dynaaminen nÀkymÀ. MielestÀni blogger menee kokonaan siihen.Hieman tuntuu oudolta, ettÀ blogilistat ja lukijat tÀytyy lisÀillÀ HTML-koodeilla.Blogiluettelo on siitÀ mukava, ettÀ se tuo uusista blogeista lukijoita. MinÀ ainakin pompin usein luetteloista eteenpÀin:)

 8. No nyt huomasin, ettÀ lukijathan on tuossa sivupompsahduksessa:)TÀhÀn saa kauniisti isoja kuvia, kun koko tila on kÀytössÀ.Mukavaa viikonloppua!

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *