Blogin uusi ulkoasu!

Kuten varmasti huomaattekin, blogillani on uusi lookki! Postausten lukeminen ja kommentointi toimivat ihan samalla tavoin kuin ennenkin. Ainoastaan oikealla ollut sivupalkki on muuttunut ja melko radikaalisti.

Blogin uusi ulkoasu - Omakotivalkoinen

Päivitetyillä selaimilla (Safari, Windows, Firefox, Chrome) oikealla näkyy kapea musta palkki, joka laajenee hiirtä sen päällä liikuttamalla. Sieltä löydät tuttuun tapaan lisätiedot, lukijat, tunnisteet ja blogiarkiston. Facebook-nappi on siirtynyt blogitekstin loppuun (ja toistuu siis jokaisessa tekstissä).

Blogin uusi ulkoasu - Omakotivalkoinen

Vanhemmissa päivittämättömissä selaimissa tuo musta sivupalkki ei näytä tietoja lainkaan. Pyydänkin nöyrästi teitä rakkaat lukijat päivittämään vanhan selaimen, jos huomaatte ongelmia sivun käytössä. Myös palautetta otan mielelläni vastaan asian tiimoilta kommenttiboksin kautta tai sähköpostitse miia(a)omakotivalkoinen.fi.

Blogin uusi ulkoasu - Omakotivalkoinen

EDIT: Valitkaa tuosta yläpalkista kohta Classic, niin saatte mahdollisimman normaalin näkymän. Nuo Flipcardit ja Magazine-mallit on tosi hankalalukuisia ja niitä en suosittele!


Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Comments are closed.