Avan paratiisi – kuvia 2-v tytön huoneesta

Aika loppui kesken tuon sisustamisen suhteen, mutta haitanneeko tuo?? 😉 

En jaksanut hifistellä ja tiedän että, pikkutavarat löytävät varmasti paikkansa jossakin vaiheessa. Seilatkoon sillä välin hyllyillä. 🙂
Varoitus, että kuvia on hirveä määrä ja pläjäytän ne kaikki nyt tänne blogin puolelle ilman kriittistä karsintaa. 🙂
P1012705.JPG

P1012706.JPG

P1012698.JPG

P1012700.JPG

P1012701.JPG

P1012704.JPG

P1012710.JPG

P1012712.JPG

P1012716.JPG

P1012717.JPG

P1012718.JPG

Viimeinen kuva on otettu ilman kattovalaistusta ja on värisävyiltään lähimpänä oikeaa. 🙂

P1012719.JPG
Kauniita unia teille kaikille! <3 <3

11 kommenttia “Avan paratiisi – kuvia 2-v tytön huoneesta

 1. Ihanaa..voi kun saisin buustia näistä kuvista laittaa itekkin tuon lastenhuoneen kondikseen…

  1. Outi: Muksujen huone on aina hankala, kun se on vartin kuluttua taas kuin pommin jäljiltä. 🙂 Mutta kerkesimpäs räpsimään muutaman kuvan ennen kuin oli taas lelut pitkin lattioita. 🙂 JOOOO, tahtoo lisää teidän lastenhuonejuttuja lukea joten kannatan sun ideaa ja löyhäyttelen täältä inspiraatiopuuskan sinne teille. =D

  1. -I-: Ihan ok tuo on. 🙂 Ja järkisyistä jätin keskilattian vaille mitään, jotta mahtuu neiti pikkuystävineen sinne touhuamaan. Huomenna huone pääseekin kovaan testiin, kun siellä kolme pikkuprinsessaa laittaa leikit pystyyn. 🙂

 2. Voi Miia! Mie tiesin että sie saat tuosta Avan huoneesta aivan upean ja ossaat laittaa parhaan järjestyksen!!Ihana huone nyt ja keskellä leikkitillaaki mikä tärkeintä &amp;lt;3 Kaikki loksahti paikalleen ja näyttää aivan mahtavalta nyt tuo huone kaikkine väreineen ja kalusteineen ja leluineen!! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 Mie tiesin sen 🙂 Asuisin! 😀 jos oisin pikkutyttö enkä lähtis tuolta ikinä mihinkään :DAurinkoista Juhannusta 🙂

 3. Kyllä on Prinsessalla ihana huone 🙂 Mietin, kun sanoit, että käännätte Avan sängyn aina seinää vasten yöksi, että oletko kokeillut sänkyyn sellaista puoli-turvalaitaa, joka estää pyörimiset, mutta antaa sopivan raon neitin itse tulla sängystä? Olipas hankalasti kirjoitettu 🙂

 4. Avan huone on kyllä todella hieno 🙂 Mitähän maalia olet seinään käyttäny? Itsellä on kahden tytön huoneen suunnittelu edessä 🙂

  1. Birre: Kiitoksia. :)<br />
   <br />
   Huoneen seinät on maalattu Tikkurilan sävyllä K488, joka on sellainen pehmeä harmaa, joka vivahtaa hieman lilaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *