Sunnuntain Tehtävälista

1. Siirrä ja järjestä loput tavarat, jotka ovat vielä purettavassa vaatekaapissa

2. Pura vanha sänky osiin ja siirrä pois makkarista

3. Pura vaatekaappi osiin ja siirrä pois makuuhuoneesta (eteisen kautta uudelle omistajalle)

4. Irrota Lack-hyllyt seinästä

5. Siivoa tyhjä huone lattiasta kattoon

6. Käy rautakaupassa ja osta ainakin seuraavat asiat:

– Kipsilevyä

– Puurimoja

– Ruuveja ja tuppeja (koko 6)
– Kulmakiinnikkeitä

– Kittiä (paljon)

– Kattomaalia

– Pohjamaalia seinään

– Pintamaalia seinään
– Maalausvehkeet (telat, kaukalot, maalarinteippiä, rajain, pari pensseliä)
Hammer.jpeg

tools-axes-renovation-instrument_3225043

Maanantaina alamme sitten kotelonrakennus- ja maalaushommiin! 🙂
Miia / Oma Koti Valkoinen - -

8 kommenttia “Sunnuntain Tehtävälista

  1. Huhhuh, teillä hommoo pukkaa. Tsemiä koitoksiin. Mulla odottais seinänpätkä pelkkää liitutaulumaalia ja en saa edes sitä aikaiseksi.

    1. Outi: No joo, ja minuu väsyttää ihan hirmuisesti. Pakko on vaan nyt ottaa itseä niskasta kiinni ja alkaa hommiin. 🙂 Kaapit tullaan hakemaan klo 16 ja onneksi siskon tyttö tulee avuksi pitämään Avalle seuraa, niin saadaan miehen kanssa kaapit purettua. :)Oletko koskaan törmännyt valkoiseen liitutaulumaaliin? Tahtoisin sellaista Avan huoneeseen yhteen kohtaan. Saisi sitten luvan kanssa piirtää siihen värillisillä liiduilla. 🙂

    1. Marita: Kiitoksia! Tsemppiä tarviikiin, olen nimittäin ihan kuitti ja väsy. :)Tuo reikä tuolla seinässä on aivan älytön juttu, sille ei ole edes mitään tarkoitusta. Todennäköisesti on käynyt niin, että sähkömies on laittanut johtovetoja ja kipsilevyyn on jäänyt koko. Sitten on rappausmiehet tulleet suihkuttamaan ainetta seiniin ja kattoon ja nehän ei mitään ihmettele. Ne tekevät oman hommansa, oli sitten johtoja edessä tai ei. Nyt kaikki johdot on kovettuneet, ihan kuin betonia olisi sivelty niihin. Niitä ei saa siis työnnettyä enää takaisin sinne reikään, minne ne mahtuisivat vallan hyvin, jos johdot ei olisi kivikovat ja taipumattomat. 🙁 Mitähän muuta ihanaa yllätystä vielä löytyy matkan varrelta….

  2. Tsemppiä remppaan -teidän makkarista tulee varmasti tosi hieno! Jos joskus myytte asuntonne, joku saa siitä aivan ihanan kodin <3Ikäviä nuo yllärit, mitä aina voi tulla vastaan 🙁 Meidänkin piti pari vuotta sitten ottaa keittiön kaapistojen päältä sokkelit pois, että tila ois tullut vähän raikkaammaksi ja modernimmaksi, mutta ylläri, ettei kattoja oltu tehty kunnolla loppuun sokkelin takaa :/ Ei lähdetty siihen hommaan itsekään, sokkelit vaan takas.

  3. Rapatessa roiskuu – niinhän se sanonta kuuluu… Koettakaahan jaksaa, hieno lopputulos palkitsee sitten teidät ruhtinaallisesti!Voimahaleja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *