Innostuin Beståilemaan miehen avustuksella :)

Tein tuossa äsken suunnitelman Bestå-suunnitteluohjelmalla miehen toiveiden mukaisesti. Hän on kanssani samaa mieltä, että nykyinen matala kombo on huono ja saa meidän olkkarin näyttämään kääpiöiden asuttamalta. Hih, mikä vertauskuva. 🙂 Mutta mies on ihan oikeassa, huonekorkeutta kun löytyy 285cm ja kun kaikki kalusteet on matalia, niin se näyttää hassulta. Tällainen oli miehen visio tulevasta kokonaisuudesta:

Ikea Bestå suunnitteluohjelma ja olohuoneen sisustusideat Omakotivalkoinen

Tv-kaappi jäisi tuohon keskelle, joten katselumukavuus olisi hyvä. Ja erinomainen ehdotus mieheltä oli, että ostaisimme 2 kpl 180cm leveää ja 64cm korkeaa kaappia, joten ne saisi tuohon päälle asennettua ilman seinään kiinnitystä ja porailua, koska lepäisivät puolikorkeiden alakaappien päällä. Nerokasta ja käytännöllistä tällaiselle muunteluhaluiselle kuin minä. 🙂

Mies ihan mittasi, että tuplakuplan M-kokoinen lamppukin mahtuu yhteen tuollaiseen tyhjään koloseen. Ihanan huolellinen. Tuonne kaapin päälle olisi tulossa vielä led-valonauhaa, sitä samaa jota löytyy meidän sängyn päädystä. Sillä saisi ihanan epäsuoran tunnelmavalon aikaan, ilman että se heijastaisi telkkariin.

Itse lämpenin tälle ehdotukselle. Mitä mieltä te olette? 🙂


Comments are closed.