Paljettien kimalteessa

Aurinko paistaa tänäänkin… <3

Viskasin H&M:n paljettiset koristetyynyt aamulla sängylle ja aivan häikäistyin. Aurinko paistoi suoraan ikkunasta sisälle ja tyynyihin sillä seurauksella että, valohippuset heijastuivat seinille ja kattoon. <3

Nämä ovat näitä “äkkiä heti kamera nyt kouraan”-hetkiä. Katsokaa vaikka! 🙂

505d8ea4c98c7e0a6400000c.jpg

505d8ea3c98c7ece75000020.jpg

505d8ea3c98c7e3870000023.jpg

505d8ea2c98c7e387000001e.jpg

505d8ea2c98c7ece7500001b.jpg

505d8ea4c98c7e866d00001c.jpg

Kaiken tämän blingin ja kimalteen keskellä minut valtasi kamala joulu-kuume. 🙂 Olen tehnyt joulusisustuksen suunnitelmankin jo valmiiksi ja väreinä tulee olemaan tänä vuonna vain valkoista ja hopeaa. Odotan Stockmannin jouluosaston aukeamista kuin kuuta nousevaa, jotta pääsen taas hipelöimään joulupallojen valikoimaa. Ostoslistallani on tapani mukaan yksi iso ja erikoinen pallukka ja muutamia pienempiä joulupalloja. <3 Tämä on jo neljäs vuosi, kun keräilen näitä Stockmannin joulupalloja. Valkoinen muovikuusi on myös ostoslistalla, vaatimuksena valkoisen värin lisäksi vähintään 185cm korkeus ja muhevaiset oksat. Rimpulaista ja harvaoksaista muovikuusta en hyväksy, niistä kun kokemusta jo on ja koristelun vaikeus on ylitsepääsemätön… 🙂

Löytyykö sieltä ruudun takaa muita, jotka ovat jo joulufiiliksissä??? 🙂

Mukavaa lauantaita kaikille! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

37 kommenttia “Paljettien kimalteessa

 1. Täällä yksi 🙂 Minäkin yritin kysellä mieheltä josko tällä kertaa laitettaisiin valkoinen tekokuusi, mutta kuulemma oikea pitää olla. Ja onhan siinä aidossa oma tunnelmansa. Sitten mietin että laittaisin monta isoa paperitähteä ikkunoihin, kun meillä menee takapihalle seitsemän ikkunaa, mutta taitaa tulla ongelmia johtojen ja pistorasioiden/jatkojohtojen kanssa.

  1. Jonsku: meillä mies myöskin tykkää enempi aidosta kuusesta, mutta sitä siivoamista ei jaksa. HIH 🙂 Siksi hän ihan hyvillä mielin suostuu tekokuusen hankintaan. 🙂 Itse mietin hetken, että olisi hankkinut vihreän tekokuusen ja laittanut lumispraylla valkoista lumimössöä latvaan ja ylimpiin oksiin… Sen siivoaminen vaan on niin vaikeaa, että hylkäsin tuon ajatuksen lähes heti. Mistähän löytyisi tuuhea valkoinen tekokuusi… toivottavasti jostakin ennen joulun tuloa. 🙂

 2. Kaunista! Mulle tuli tällä viikolla tosi jouluinen fiilis, kun poltin ekaa kertaa kesätauon jälkeen kynttilöitä 🙂 Meiltäkin löytyy Stockan joulupalloja, valkoisia ja vanhan roosan sävyisiä. Meillä ei ole jouluisin kuusta, mutta ostan aina olohuoneen kaapin päälle pienen katajan, johon, laitan sisäjouluvalot ja palloja 🙂 <br />
  <br />
  Ihanaa viikonloppua teidän perheelle!

  1. -I-: Katajat ja pikku-tuijat ovat jouluisin kyllä oivia kuusen korvikkeita. &hearts; Stockmannin jouluosasto aiheuttaa minussa aina hirveän ostosmanian, kantaisin niin mielelläni puolet myytävistä tuotteista kotiini. HIh 🙂 Oma jouluni alkaa aina siitä, kun STC:lle tulee joulujutut myyntiin. 🙂

 3. Oi OI!! Stoccan jouluosasto on niiiiiiiin ihana!!! Siellä mielen valtaa melkein joulupallohulluus 😀 Taisin viimeksi ostaa kuusipalloa ja pari jotain muuta juttua. Mieheni kommentti oli että &quot;ensi jouluna tarvitaan varmaan kaksi kuusta&quot;. No saattaapi pitää paikkansa 😀 Vaikka sittenhän voin vähentää sieltä vanhemmasta päästä niitä &quot;ei niin kivoja&quot;. Meillä on vihreä tekokuusi vaikka tykkään enemmän oikeasta. En vain viitsi ottaa riskiä että jos se kuusi allergia vaikka tänä vuonna taas tulee… Ja mieheni mielestä on sulaa hulluutta maksaa 100e kuusesta. Minä kun en mitä tahansa puuta kelpuuta :D<br />
  Kiitos joulufiilistelystä! 🙂

  1. Päivi: Hiiihhiii, mun mies sanoi samaa viime jouluna, kun hamstrasin ostoskoriini joulupalloja. 🙂 Aitojen kuusien hinta on kyllä pompsahtanut ihan pilviin, ei meinaa raaskia hetken huvista maksaa yli sataa euroa. 😉 Tekokuusille moni naureskelee, mutta minusta hyvännäköinen, tuuhea ja laadukas tekokuusi ajaa kyllä asiansa. Eikä allergisoi jouluvieraitakaan (joilla siis pahat allergiat ja myös kuusi aiheuttaa oireilua). 🙂

 4. Mulle iskee se jouluhulluus heti kun H&amp;M home ja Ikea julkaisee joulusesonkituotteensa. Stockaa ei oo lähettyvillä, joten siihen hulluuteen mua ei oo oikein imaistukaan 😀 Ehkä hyvä niin, saa ne rahat kuluun noihin kahteen edellämainittuunkin. Meillä on sen verran iso talo, että ostin viime vuonna ClasOhlsonilta kaksi valkoista tekokuusta ja asettelin ne molempiin oleskelutiloihin. Tykkään kyllä niistä kovasti vaikka tosi feikin näkösiä ovat.

  1. Henna: H&amp;M home on kanssa aika hyvä joulufiiliksen herättäjä. 🙂 Stockmannilla on oma jouluosastonsa myös nettikaupan puolella ja tänä vuonna sielläkin on varmasti melko laaja valikoima. 🙂 Pitäisi minun varmaan alkaa jo säästämään rahaa sitä varten, hih :)<br />
   <br />
   Löysin muuten Clas Ohlsonilta aivan ihanat isot hopeiset joulupallot ja olin niitä tilaamassa jo. Onneksi maltoin vielä mieleni. 🙂

 5. Täällä kans alkoi joulufiilistelyt juurikin tänään kun ekaa kertaa tuli pitkästä aikaa laitettua lauantaifiilistelyn kunniaks kynttilät palamaan &hearts; Ja voi no tyynyt, kauan himoitsin niitä kans mut sit jäi jostai kumman syystä tilaamatta ja nyt niitä ei enää saa :S Niin ihanat! 🙂

  1. Darde: Tuota iso paljettista tyynyä löytyy joka aamu noin 8 aikaan nettikaupasta. 🙂 Tulleet palautuksina takaisin ja ne myydään aina loppuun ennen puolta päivää. Eilen aamulla oli vielä, kun unenpöpperössä join aamukahvia ja seikkalin H&amp;M:n sivuilla. 😉

 6. Oi, mikä disco!! :)<br />
  <br />
  Täälläkin odotetaan jo joulua, tai no, ainakin mietitään kovasti joulujuttuja! <br />
  <br />
  Mukavaa viikonloppua &hearts;

  1. Blanco: Niin on! &hearts; Ihan hämmennyin kun viskasin tyynyt sängylle ja ne melkein häikäisi mut kumoon. HIH 🙂 JOulua odottelen kovasti jo minäkin. 🙂

 7. Ihana Bling. Itekkin tilasin juuri paljettipäällisen hempalta, pitäskin vaihdella tyynyt soffalle. Itsellä on ollut pari joulua valkoinen kuusi, odottelen aina malttamattomana millon sen saa kaivaa esille 🙂

  1. Outi: Meillä oli tosi surkea ja harva valkoinen kuusi muutama vuosi takaperin, mutta se tiputti lopulta viimeisetkin muovihavunsa ja jouti roskikseen. 🙂 Nyt olisi hakusessa muhkea valkoinen ja mahdollisimman laadukas kuusi, joka kestäisi käyttöä vuosikaudet. :)<br />
   Mistä teidän kuusi on hankittu??? 🙂

  2. Sorry kun vastaus kestää, mutta tää on ihan persiistä kun ei tule sähköpostiin ilmoa jos joku mun kommentteihin vastaa :(<br />
   Eli meikän kuusi on ihan NetAnttilasta. On vain 150 cm korkea mutta täydellinen meille kun on matalat huoneet.

 8. Stockmannin jouluosasto on joka vuosi yhtä uljas ja ihana, aina sinne on vaan mentävä ja kassien kanssa ulos käveltävä, vaikkei yhtä ainuttakaan palloa tai koristetta enää tarvis 🙂 Meilläkin tulee jouluksi valkoinen ja hopea (punaista vielä mietin). Ja juu, joulua odotellaan, joka vuosi vaan aiemmin ja aiemmin 🙂 <br />
  <br />
  Teidän makkari on kyllä ihana ja noi paljettityynyt unelmat.

  1. Johanna: Niin on! &hearts; Varaan aina useamman tunnin aikaa jouluosaston kiertämiseen ja siellä ihanuuksien joukossa meinaa tulla hulluksi. 🙂 Meilläkin noita palloja jo on ihan riittävästi, eikä periaattessa tarvitse yhtään enempää niitä halia. Mutta silti meinaan käydä shoppaamassa ainakin muutaman uuden säihkyvän pallukan. &hearts; Viime vuonna odotin joulua lolkkuussa ja se oli mielestäni toooosi aikaisin, nyt olen ihan joulufiilareissa jo syyskuun puolella. HIH 🙂 Ensi vuonna varmaan koristelen kuusen elokuussa…. =D

 9. Kävin tänään stockmannilla ja mietin jo siellä että koskakohan kaikki ihanat joulu jutut tulee myyntiin :)<br />
  <br />
  unelmia-unelmia.blogspot.com

  1. Unelmia: Tulispa ne pian. 🙂 Mä kävin jo torstaina katsomassa stockmannin nettikaupas sisustusosaston läpi, josko sinne olisi parit pallukat jo tulleet myyntiin. Ei ollut vielä, mutta toivottavasti kohta puoliin. 🙂 Ei malttaisi millään odotella…. =D

  1. enne: Juu, joulufiilikset nostaa päätään pikkuhiljaa. 🙂 Minulta taitaa syksyn fiilistely jäädä tänä vuonna välistä, kun näin syyskuussa hyppäsin jo joulun odotukseen. 😉 Odottavan aika on niin piiiiiiiiiiitkä. 🙂

 10. Näitä kuvia katsellessä ei muuten heti uskois että on syksy. Sen verran mukavasti auringon valo tulvii sisään &hearts;<br />
  Kyllähän täälläkin on jo vähän joulua mietitty. Olen mm. ostanut jo joulukorttien askartelumateriaalit, väreinä musta ja valkoinen 🙂

  1. Jonanna: No ei kyl olisi aamulla uskonut. 🙂 Aurinko paistoi niin kirkkaana että melkein aurinkolasit olisi voinut kaivaa kaapista. Mie ajattelin tänä vuonna askarrella Avan kanssa joulukortit ja antaa neidin päättää ulkoasun itse. 🙂 Ihanaa päästä tekemään tälläisiä juttuja, kun aikaisemmin en saanut aikaiseksi väsäillä niitä. 🙂

 11. Ihana tunnelma! 🙂 Ja kyllä, joulua odotetaan kuin kuuta nousevaa. Vanhin poikani juhlii aina marraskuun alussa synttäreitä, joten ne kun on juhlittu, alkaa kodin valmistaminen jouluun. Itse en ole kertaakaan vielä Stockalla joulun alla käynyt, pitääpä tänä vuonna käydä. Viime vuonna olimme New Yorkissa marraskuun lopulla ja voi siellä meinasi seota kaikista ihanista joulujutuista!

  1. H: New Yorkissa on jouluhulina varmasti aivan toista luokkaa kuin täällä pienessä suomessa. &hearts; Sinne joskus vielä itsekkin ajattelin päästä joulunavauksesta nauttimaan. &hearts; Omaan joulurutiiniini kuuluu Yksin Kotona 2- eksynyt New Yorkissa leffan katsominen, joka vuosi veivaan sitä ja nauraa käkätän hauskoille jutuille. Suosittelen Stockmannin jouluosastoa, se on aivan huikea kokemus (Helsingin keskustan stockmann ainakin). Viimevuonna otin vain 20 euroa rahaa mukaan, jotten olisi laittanut kaikkea haisemaan. Mulla katoaa itsehillintä siellä kokonaan. 🙂

 12. Apua! Onneksi on muitaki jokka fiilistellee jo joulua 😀 Emmie vielä paljoa hankintoja oo täksi jouluksi teheny…vielä…muutaku yhen vain… <a rel="external nofollow" href="http://www.ellos.fi/tyynynpaallinen/364892?N=1z13x3oZ1z141o7&Ns=RankValue6|1&Nao=0" target="_blank">http://www.ellos.fi/tyynynpaallinen/364892?N=1z13x3oZ1z141o7&Ns=RankValue6|1&Nao=0</a> …Noku oli PORO, oli pakko ostaa etten jää iliman!! = porohullu!! 😀 mutta joka nettikaupasa misä käyny, oon kattonu jo sillä silimällä Joulu-kohanki :D<br />
  Ihanaa välkettä makkarissa :)<br />
  Mukavaa viikonlopun jatkoa &hearts; &hearts; &hearts;<br />
  <br />

  1. Meän Satu: On meitä! &hearts; Ainakin minä. HIHHIII 🙂 Oooooo, poroja &hearts; Minä harkitsen vieläkin Pentikin poro-sarjan keräilemisen aloittamista. 🙂 Siitä vuosi takaperin jo juteltiin, kun sinulla on poroja jo hyvä kokoelma kotosalla. &hearts; Kyl nyt tarttee varmaan kipaista ostamaan yksi Pentikin poro joulua odottamaan.. Ihanaa iltaa teille! &hearts; Olet murunen! *iiiiso halaus* &gt;—–Halit—–&lt;

 13. Wautsi mitkä blingit! Kerrohan muuten jos/kun valkoisen kuusen löydät sitten mullekin, sellainen olisi tännekin hakusassa!

  1. LittleB: Kerron ilman muuta samantien kun löydän tuuhean valkoisen tekokuusen. 🙂 Toivottavasti löydän sellaisen…. HIH :)<br />
   <br />
   Ainakin Anttilat ja Ellos ovat aikaisempina vuosina myyneet valkoisia kuusia, mutt ne ovat olleet aika harvaoksaisia.Toki hintaakaan ei niillä montaa kymppiä ole, mutta yritän ensin löytää sellaisen oikein muhkean kuusen. 🙂

 14. noi tyynynpäälliset on ihanat! harmi ku noita pienempiä ei enää saa:( minkä kokoiset noi teidän keskimmäiset tyynyt on?

  1. Tuuli: Nuo pienipaljettiset tyynyt on H&amp;M:n alesta ostettu, niitä ei taida olla enää lainkaan jäljellä. Isopaljettista hopeista päällistä tulee aina silloin tällöin palautuksina takaisin ja aamuisin niitä on muutamia tarjolla. kannattaa olla siis kytiksellä muutamana aamuna. :)<br />
   Keskimmäiset tyynyt on ihan normaalikokoiset nukkumatyynyt, eli 50x60cm. Takimmaiset isommat on jättityynyt, kooltaan 60x80cm ja pienet paljettiset koristetyynyt on molemmat 40x40cm.

 15. Hei onko nuo seinät maalattu millä maalilla? :)<br />
  Onko teillä olkkarissa myös sama maali? Ihastelen aina teidän olkkarin sseinän. vväriä

  1. Anna: Seinät on maalattu Tikkurilan sävyllä laasti, eli X487. Sama maalisävy on jokaisessa huoneessa ja kaikissa seinissä. 🙂 HUippuväri, jota suosittelen lämpimästi kaikille pehmeän viileistä sävyistä pitäville. &hearts; Maali on märkänä pari astetta tummempaa kuin kuivuttuaan, joten älä säikähdä maalin tummuutta jos päätät maalata tällä sävyllä. 🙂

 16. Kiitos vastauksesta! :)<br />
  <br />
  Hei meillä samanlainen lamppu olohuoneessa.<br />
  Toissayönä vauvamme oli kipeenä ja vein hänet olohuoneeseen juurikin tuon lampun alle makamaan ja olin menossa hakemaan lääkettä pikkuselle ja olin laittamassa lamppua päälle niin poks kaikki lamput räjähti vauvamme päälle :/ tuli pari haavaa. <br />
  Lueskelin netistä noista G9 lampuista ovat kuulemma vaarallisia ja poksahtelevat usein. Netistä luin että ei saisi ainakaan lasten huoneeseen laittaa räjähtämisen takia g9 lamppuja.<br />
  Olen ollut yhteydessä nyt tukesiin. Harmi vaan kun melkeen kaikissa noissa lamp gustafin lamouissa on noi g9 lamput. :/ Ajattelin vaan&quot;varoittaa&quot; 🙂

  1. Anna: Huiiiiiiiii, aivan järkyttävä juttu. :´( Meillä lamput on toiminut tähän asti (koputan puuta tuhat kertaa), mutta pisti kyllä ajattelemaan noita G9-lamppuja. HUI JAIX! Itsestäni en piittaa, mutta Avan ja koiran vuoksi pitää kyllä selvittää tätä asiaa enemmän. :(<br />
   Kiitos tuhannesti kun tulit kertomaan minulle, toivottavasti pikkuisesi tulee kuntoon ja on uuttakin eheämpi. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Voi toista pientä potilasta… :´( *voimahalaus teille molemmille* &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *