Parajumpers Michelle untuvatakkini ♥

Uusi Parajumpersin untuvatakkini on aivan täydellinen. <3 Se on kevyt ja pehmoinen, 90% untuvatäytteinen ja lämmin. Takki on aika pitkä, ylettyy minulla polven alapuolelle asti, mutta se on vain plussaa. Olen sellainen vilukissa nykyään, että mikään toppaus ei ole tarpeeksi kun pakkanen ylittää -10 astetta. Hrrrrrrrrrr. 🙂

Tässä muutama nopeasti napattu kuva takista (ja isosiskon tekemistä villasukista, kiitos rakas Mirgeliini <3):

506da784c98c7e953c00000a.jpg

506da785c98c7eea56000013.jpg

506da78cc98c7ea850000006.jpg

506da788c98c7e953c00000f.jpg

Alla virallinen tuotekuva takista, josta näkee takin yksityiskohdat hieman paremmin. 🙂

Pinta on tuollainen aavistuksen kiiltävä, liukas ja satiinin pehmeä ihoa vasten. Täyte on todella muhkea, vaikkakin hyvin kevyt (90% untuvaa, 10% untuvaista höyhentä). Yhtään untuvaa ei ole pursunnut saumoista tai muualtakaan, kuten untuva- ja höyhentäytteisissä takeissa usein tapahtuu. Takki ei myöskään haiskahda linnulta, se ei tuoksunut oikeastaan yhtään miltään kun sen avasin paketistaan. 🙂

506da790c98c7eea56000018.jpg

Sivusaumoissa on helmassa vetoketjut, jotka voi halutessaan avata. Itse en kylläkään keksi sille mitään syytä, miksi niin tekisin, mutta kenties ulkourheillessa ja patikoidessa se on tarpeen. 🙂

Hihojen suuaukoista löytyy myös vetoketut, jotka onkin näppärät kun laittaa pakkasilla paksumpia tumppuja kätösiin. 🙂

Kuvailen teille takkia uudelleen itse käytössä, kun pakkaskelit koittavat. Minulta ehdittiinkin jo kysäisemään mitkä / minkälaiset kengät yhdistän takin kanssa. Itse ajattelin ihan arkisia jalkineita, eli kura- tai loskakelillä kumisaappaat (mustat Hunterit), kuivilla keleillä ja pikkupakkasilla mustat nahkaiset korottomat saapaat ja paukkupakkasilla karvavuorelliset ulkoilukengät (joita en vielä omista!). Mikseipä tennaritkin olisi oiva vaihtoehto, jos vain tarkenee niillä kulkea. 🙂

Tänään on jo selkeästi paaaljon ihanampi päivä kuin eilen! <3 Kiitos kaikille ihanista kommenteistanne eiliseen postaukseen! <3 <3 <3

Viettäkää mukava ilta! 

P.S. Stockmannin odotetut Hullut Päivät alkavat ensi keskiviikkona 10.10 ja aikaisemmista vuosista poiketen MYÖS NETTIKAUPASSA!!!! 🙂 Tätä uutista olen odottanut ja viimein se on tapahtunut! En hirveästi tykkää shoppailla väkimassassa ja usein Hullarit jäävätkin sen vuoksi väliin. Nyt pääsen tekemään ostoksia nettikaupassa, ilman tungosta ja hulinaa. Jiihuu! =D

16 kommenttia “Parajumpers Michelle untuvatakkini ♥

 1. Hyvän näköinen tuo takki, taisi olla nappiosuma! Ja ei edes lihota yhtään, kun oot tommonen laiheliini se päälläkin. &hearts;

 2. Minä suhtaudun hienoisella varauksella tuohon nettimyyntiin. Yritin itse välttää kesäaleissa ruuhkan, ja istuin heti juhannusaamuna koneen ääreen tilaamaan aletuotteita. Tilaaminen kyllä onnistui, mutta ilmeisesti tuotteiden keräily varastolla oli niin hidasta, että sain pitkin viikkkoa joka päivä tekstiviestejä, että tilaamasi tuote on loppunut. Lopulta paketissa oli vain murto-osa tilauksessa olleista tuotteista…

  1. Sandy: Höh, Stockmanniltako???? 🙁 Tuollainen on tosi inhottavaa ja minulla on monesti käynyt samoin, muttei onneksi vielä Stockmannin suhteen. Elloksella oli juuri vastaava tilanne, paitsi ettei ollut mitään alea tai että edes olisivat ilmoittaneet tuotteiden loppuneen kesken. Samaista päiväpeittoa ja pussilakanaa myytiin vielä pari päivää oman tilaukseni jälkeen 6-7vrk:n toimitusajalla. Vasta paketin avattuani ja kuitin katsottuani näin, mitkä tuotteet puuttuivat Elloksen paketista. 🙁 <br />
   <br />
   Pakettien odottelu jo itsessään on puuduttavaa, puhumattakaan siitä että tilaamasi tuotteet eivät koskaan tule. Toivottavasti Hulluilla päivillä varastosaldot ovat koko ajan reaaliajassa. *sormet ristissä* 🙂

 3. Hieno takki kerta kaikkiaan! 🙂 Ja mikä uutinen! Itsekin ajattelin juuri, että täytyykö sitä oikeesti lähtee sinne ihmisvilinään pörräämään jälleen. Tämä uutinen oli loistojuttu, ja toivotaan, että kaikki nettikaupan puolella sujuu myös moitteettomasti.<br />

  1. H: Itse meinasin pyllylleni lentää, kun sain tiedon että Hullut Päivät on tällä kertaa myös nettikaupan puolella. 🙂 Tätä uutista olen toivonut siitä asti kun stockmannin verkkokauppa aukesi. :)<br />
   <br />
   Toivottavasti ovat varautuneet suureen kävijäryntäykseen ja varastosaldot olisivat ajantasalla koko ajan. 🙂 Katsotaan miten käy, peukut pystyyn. 🙂 Toisaalta se ei maailmaa kaada, vaikkei sitten saisikaan jotain tiettyä juttua, tavaraa se vaan on. 🙂

  1. Maanvaiva: HIh, oli hieman hassusti sanottu kyllä. 🙂 Mutta siis juu, mulla ainakin on muutama untuvatakki tuoksahtanut kanalalta, eli linnulta. 🙂 Kyllä se haisu hälvenee kun takki saa raitista ilmaa, mutta paketista avattuna, varsinkin jos on muoveissa ollut, niin omaan nenuuni tuoksahtaa kyllä kanala. =D

 4. Voih kuinka ihana takki! &hearts;<br />
  <br />
  Minä olen niin sanoinkuvaamattoman onnellinen myös tästä hullut päivät hommasta että oikein häkellyn &hearts; Varsinkin kun lähimmälle stockalle on 200 km niin ajatella että nyt voin mukavasti shoppailla aamukahvin lomassa!<br />
  <br />
  EDIT:Nousen puolikuolleena todetakseni että nettikauppa on niin tukossa että sinne ei pääse ja sitten kun vihdoin pääsee niin kaikki on jo myyty loppuun.. Niin mulle on aina käyny..<br />
  <br />
  Toivottavasti niin ei käy nyt 😀

  1. Fanni Pauliina: Mulla sama edessä, aamulla aikaisin (tai koska ne nettituotteet tulekaan saataville, varmaan klo 8.00) kahvin kera yrittämään sisään kirjautumista. 🙂 Ja suosittelenknín että kirjaudut ensin sisään tunnuksillasi ja sitten alat tekemään vasta ostoksia. Mulla on H&amp;M:n alessa käynyt usein niin, että tuotteet saan kyllä kerättyä ostoskoriin, mutta sitten en enää pääse kirjautumaan sisälle kassavaiheessa. Kun kirjautuminen viimein onnistuu, on valitsemani tuotteet jo loppuunmyytyjä. 🙂 Peukut pystyyn, että Stockmann on valmiiksi varautunut hirmuiseen ruuhkaan. 🙂

 5. Takki on kyllä upea! <br />
  <br />
  Katsoin kanssa innoissani, että hullut päivät toimii netissäkin, jee! 🙂

  1. Jenni: Hullut päivät on ihan loistokeksintö ja vielä parempi että sen voi tehdä netin kautta. 🙂 Jippii ja huraa! &hearts; &hearts; &hearts; 🙂

  1. mari: Ostin oman takkini Stockmannilta, kun siellä oli kaikki takit -20% alella syksyllä. Tuo on todella lämmin takki, itselläni on ollut vain trikoopaita sen alla eikä silti ole kylmä tullut. On myös kestänyt uudenveroisena kovassa päivittäisessä käytössä, joten uskon että laatu on totisesti maineensa veroinen. 🙂

 6. Hei,<br />
  <br />
  Minkä kokoinen takkisi on? Olen tilaamassa samanlaista nettikaupasta, mutten osaa päättää valitsenko S- vai M-koon. Pelkään että M-koon hihat ovat liian pitkät, mutta toisaalta monessa paikassa on lukenut että koot ovat aika pieniä. Sovitin kaupassa XS:ää ja se oli lantion kohdalta liian tiukka.<br />
  <br />
  Kiitoksia jo etukäteen vastauksestasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *