Asiaa keittiöstä ja sen vierestä… :)

Keskustelimme jälleen kerran miehen kanssa meidän keittiön uusimisesta, joka jäi ihan vaiheeseen keväällä. Keittiöremontti piti toteuttaa asteittain ennen kesäkuuta, mutta se tyssäsi eteisen seinän kaatoon. Eilisen iltakokkailun seurauksena kolautin taas pääni aika pahasti liesituulettimen kupuun ja siitä se manailu sitten alkoikin. Kävimme pitkän keskustelun keittiöstämme ja sen puutteista sekä uuden keittiön suunnitelmista. Suunnittelija toteutti meidän vision 3D-piirroksena keväällä ja edelleenkin se on juuri sitä mitä me miehen kanssa tahdotaan. Osa blogiani jo kauemmin seurannut saattaa muistaakin nämä keittiösuunitelmat, mutta muistin virkistykseksi laitan kuvat tänne uudelleen:

5073e2a2c98c7e6f3900001b.jpg

5073e2a0c98c7e6e04000050.jpg

5073e2a7c98c7e6f39000020.jpg

Tuo on meidän mielestä aivan täydellinen! Jääkaappi ja pakastin ovat työtason alla ja laatikkomalliset, joka on myös ergonominen vaihtoehto (ravintoloissakin paljon käytetty). Alasokkeliin olisi tarkoitus asentaa kuitu Led-nauha, joka tuo sitä jotain extraa ja tunnelmaa pimeään vuodenaikaan. 

Alla olevaan kuvaan yritin photoshopata Riviera Maisonin shanpanjacoolerin, tosin huonolla menestyksellä. 🙂

5073e2adc98c7e0156000029.jpg

Tälläinen siis tuleva unelmakeittiömme on, pitkään harkittu ja omia tarpeitamme vastaava. <3 <3 <3

Tänään on muuten kauhean kylmä päivä ja ajattelin ottaa uuden untuvatakkini käyttöön. Tytöllä onkin jo talvipuku käytössä, tosin aluskerrasto on aika keveä. Onko siellä muita vilukissoja, jotka korkkaavat talvikauden toppa-asut jo lokakuussa?? 🙂

21 kommenttia “Asiaa keittiöstä ja sen vierestä… :)

 1. Voih, kun on hieno köökki! Itse ihastuin Kvikin keittiöön Habitaressa – aikapaljon samaa tuossa keittiössä. Mutta silti olen onnellinen tästä meidän kettiöstä ja se sopii juuri tähän taloon.<br />
  Minä olen aikamoinen vilukissa –villasukat on aina varalla ja UGG't jo käytössä! Vaikkakin välillä en pistä sukaa niihin –ovat niin mukavat! Mutta sitä takkia odotellessa….<br />
  Terkkuja, Kati<br />

  1. Kati: Tuo keittiö on meidän pitkäaikainen unelma ja toivottavasti ei enää kauaa mene, kun sen saamme. &hearts; Kvikillä on tosi kauniita malleja myös, varsinkin se XL-mallisto on kiinnostava. :)<br />
   <br />
   Minulta puuttuu kunnolliset talvikengät ja UGGeista olen kuulut niin paljon kehuja, että on kai itsekin kohta pakko tutustua niihin. :)<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa sinulle Kati! &hearts;

 2. Kyllä! Aamulla töihin lähtiessä oli kyllä niin kylmä että päätin kaivaa talvi takin esiin! Tuo keittiö on kyllä todella upea! Toivottavasti pääsette sitä toteuttamaan 🙂

  1. Sofia: Toivon mukaan pääsisimme toteuttamaan tuota suunnittelemaamme keittiötä. Tällä hetkellä se ei ole ajankohtaista, mutta kenties ensi vuonna…. ;)<br />
   <br />
   Talvivaatekausi avattiin täälläkin ja silti vilutti ulkona. Lisäksi saatiin tytön kanssa kauhea rankkasade päällemme. 🙂

 3. Näyttääpä tosi hyvältä! Itse olisin myös halunnut tuollaisen liesikuvun keittiöömme, mutta harmittavasti tähän meidän talon ilmanvaihtojärjestelmään soveltuvasta mallistosta ei tuollaista löytynyt :/

  1. Jen: Tuo liesituuletinmalli on aivan ihana… &hearts; Ja myös sellainen saarekemallinen, kristallinen roikkuva tuuletin olisi kaunis. &hearts;<br />
   <br />
   Täytyy toivoa että tuollainen tuuletin olisi saatavilla vielä siinäkin vaiheessa, kun remontti käynnistyy. :)<br />
   <br />
   Mukavaa tiistai-iltaa! &hearts;

 4. Moi! Olen puolisen vuotta lukenut blogiasi ja mietin, oletko esitellyt teidän kylppäriä, veskiä tai saunaa jossain postauksessa? Niistä olisi mukava kuulla.

  1. P: Kylpyhuoneesta ja saunasta on joskus tehty pienehkö postaus. Ne on tosi normaalit ja perusvarustellut, eli mitään hienoa ei meidän kylppärissä ole. Pesutiloihin ja saunaan on myös suunniteltu remonttia, mutta toteutus jää vuoden päähän jos vielä silloinkaan. :)<br />
   <br />
   Voin kyllä postailla kylpyhuone-sauna-osastosta uudelleen, ensi viikolla voisin sen toteuttaa. 🙂

 5. Meillä Keittiömaailman A la carte keittiö ja voin suositella lämpimästi. Toimiva että kaunis. &hearts; Kuvat keittiöstänne näyttää myös todella hyvältä, toivottavasti saatte keittiön nähdä valmiina omassa kodissa. 🙂

  1. Salla: Toivotaan näin! 🙂 Kyllä tuo keittiö laitetaan kuntoon joka tapauksessa, mutta laitetaanko me se itsellemme vai myyntiä varten…. Hmmmm, en osaa sanoa vielä. :)<br />
   <br />
   Ensi vuoteen menee remontti joka tapauksessa, koska mies (ja minäkään) ei jakseta isoa projektia ennen joulua. Ilman keittiötä joutuu kuitenkin olemaan viikon-kaksi ja jos tulee pienikin ongelma, niin se voi venyä. Olemme siis varautuneet &quot;pahimpaan&quot; tuon keittiörempan osalta. 🙂

 6. Huomenta! Todella ihanalle näyttää tuo keittiösuunnitelma 🙂 Meillä on rakenteilla omakotitalo ja itse olen myös paljon pyöritellyt vaihtoehtoja erilaisista keittiöistä. Päädyin saarekekeittiöön ja ainoaksi ongelmaksi nousi se, ettei keittiöön saada mahtumaan kuin kaksi yläkaappia. Ajattelinkin kysyä sinulta, että mihin teidän keittiösuunnitelmassa olisi tarkoitus laittaa viinilasit, kahvikupit ja muut juomalasit, kun teille ei tulisi yläkaappeja ollenkaan?<br />
  Itse en kovinkaan välitä ylimääräisista vitriineistä, vaan kaikki saisi olla yksinkertaista, selkeää ja piilossa 🙂

  1. Pirita: Meillä tulee kaikki astiat laatikostoon ja laatikon sisälle sellaisia mekanismeja, jotka mahdollistavat turvallisen säilytyksen. Viinilasitkin sinne saisi, mutta ne ajattelin pitää erillisessä kalustekaapissa olohuoneen puolella. :)<br />
   <br />
   Vetolaatikkoon mahtuu ihan älytön määrä astioita verrattuna 20-30cm syvään seinäkaappiin. Olen joskus tehnyt postauksenkin omista astioista ja laatikkosäilytyksestä. Saamme kaikki omat astiamme (joita tosin on melko vähän) mahtumaan yhteen 60cm leveään ja 60cm syvään laatikkoon, jossa kolme kerrosta. 🙂

 7. Pitkästä aikaan taas luen sun blogiasi, kun unohdin, että se vaihtui tänne casablogeihin eikä päivity enää bloggeriin. Nyt sain sitten tänkin osoitteen päivitettyä lukulistaani, niin voin taas ihailla teidän täydellistä kotia ja sisustusta 🙂 Oot ainoa sisustusbloggari, jota seuraan aktiivisesti. Susta oikein huokuu tän blogin kautta semmonen positiivinen elämänasenne, sen takia tätä on niin ihanaa lukea! Tulee itsellekin hyvä mieli, kun lukee sun postauksia. Kiitos että oot niin ihana ja ennen kaikkea mahtava bloggaaja! ♥

  1. Dreamer: Ihanaa että löysit tänne casan puolelle. &hearts; Mietinkin että mahdatko enää lukea höpötyksiäni, kun et ole kommentoinut pitkään aikaan. 🙂 Sinun viestistäsi tuli ihan mielettömän hyvä mieli! KIITOS DREAMER kauniista sanoistasi! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Olen melko positiivinen ihminen (tai ainakin pyrin olemaan) ollut aina, vastoinkäymisistä huolimatta. 🙂 Yritän aina nähdä asioissa hyvät puolet ja keskittyä enemmin niihin kuin epäkohtiin ja epäonnistumisiin. Todella ihana kuulla, että tekstini kautta olen onnistunut välittämään teille lukijoille asti omia fiiliksiäni, se on minusta tärkeää. &hearts; Rakastan bloggaamista ja sisustamista, rakastan myös teitä ihania lukijoita, jotka aina jaksatte piristää ja ilahduttaa minuu kivoilla kommenteillanne. &hearts; &hearts; &hearts; *snif ja onnenkyynel* :´D<br />
   <br />
   Kiitos ihanainen, kun laitoit kommenttia tulemaan! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Iloista päivän jatkoa! 🙂

  1. R: Olen haaveillut vuosia pöytätason alle laitettavasta kylmäkoneistosta ja nyt kun markkinoille on tullut kuluttajakäyttöön sopivia laatikko-koneita, ei vaihtoehtoja tarvitse pitkään punnita. 🙂 Norcoolilta olemme löytäneet jääkaapin jo valmiiksi. Pakastin vielä uupuu toistaiseksi. 🙂

 8. Olen seurannut blogiasi jonkin aikaa. Juttujasi on kiva lukea. Sain jopa innostuksen kaappien siivoukseen kun luin postauksesi kaapeistasi 😀 Kaappeihin on tullut tilaa jo kummasti.<br />
  <br />
  Keittösuunnitelma on linjakas ja upea. Kiinnostuin keittiön pöydän päällä olevasta valaisimesta? Mikä valaisin on kyseessä?

  1. Tittelityy: Ihana kuulla että olen onnistunut inspiroimaan sinuu! 🙂 Eikö tulekin ihana fiilis, kun kaappeihin ilmestyy tilaa ja tavarat ei ole ihan sumpussa? :)<br />
   <br />
   En tiedä tuosta suunnitelmassa olevasta ruokapöytä-valaisimesta, sen on suunnittelija Maria Snäckin taituroinut siihen. Saksalaisessa valaisinnettikaupassa olen muistaakseni saman tyyliseen joskus törmännyt. Taloja ja Toiveita-blogissa on siitä nettikaupasta ollut monesti juttua. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *