Meidän Miffe on nyt 7-v ♥

Rakas Miffe koiramme täytti tänään 7-vuotta. <3 <3 Synttäreiden kunniaksi on herkuteltu masun täydeltä ja hellitelty, rapsuteltu ja paijattu. <3 <3

5075b729c98c7e4d7700008a.jpg

5075b73ac98c7e157d000023.jpg

5075b72dc98c7e6628000081.jpg

5075b725c98c7e157d000008.jpg

5075b724c98c7ee35600003b.jpg

5075b731c98c7ed154000063.jpg

Ja loppuun hauska kuva, jossa Miffe nukkuu päikkäreitään tytön sitterissä 🙂 

5075b735c98c7e433c000062.jpg

Nyt jatkamme synttärihulinaa iltalenkin merkeissä! 

Mukavaa iltaa kaikille! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

16 kommenttia “Meidän Miffe on nyt 7-v ♥

  1. Outi: Misukkamme kiittää onnitteluista! &hearts; Tuo sitteri oli tosi hyvä &hearts; &hearts; &hearts; Voi niitä aikoja kun meilläkin tyttö siinä katseli maailmaa, tosin se ei montaa viikkoa kestänyt ennen kuin vauhdin huuma vei mukanaan. 🙂

 1. Voi että, onpa suloinen Miffe! Löysin blogisi kuukausi sitten ja se innoitti minua aloittamaan myös oman blogin kirjoittamisen 🙂 Nykyisin blogisi on kirjanmerkkieni kärjessä ja saan kulumaan monta tuntia lukiessani vanhoja postauksiasi 🙂 Kotinne on ihana ja toivon, että omanikin näyttää jonain päivänä yhtä kauniilta! Mukavaa synttärihulinan jatkoa!

  1. Jossu: Ihan mielettömän kaunis viesti! &hearts; &hearts; Kaunis kiitos! &hearts; &hearts; &hearts; Kaikista ihaninta koko bloggaamisessa on, kun saa inspiroitua lukijoita ja vielä kannustettua oman blogin aloittamiseen. 🙂 Ihanaa, snif. :´)<br />
   <br />
   Tulenkin heti vastavierailulle! &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa sinulle Jossu! &hearts; &hearts;

 2. Onnea Miffelle! Meidän koira täyttää myös seitsemän kuukauden päästä. Nopeaa aika mennyt, yhtäkkiä se pikku pentu onkin jo seitsemän vuotias ja meidän mustalla koiralla mennyt parta ihan valkoiseksi. 🙂

 3. Voi onnea sessulle &hearts; Ihana karva kaveri!<br />
  <br />
  Miten sulla kävi tänä aamuna hullareiden kanssa?<br />
  <br />
  Klo 8.02 pääsin shoppaileen ja kaikki rondot myyty. Kyllä mietityttää että montako niillä on ollut myynnissä.. Saitko sinä haalittua mitään?<br />
  <br />

  1. Fanni Pauliina: Miffe kiittää! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Menin nettikauppaan vasta hieman ennen klo 10. Olin eilen päättänyt, että jos Rondo-lampunjalkaa vielä on jäljellä niin ostan, ja jos ei ole niin sitten ei mitään. 🙂 Aika moni niitä Rondoja sai, joten veikkaisin muutama sata niitä olleen nettikaupassa…. villi arvaus vain. :)<br />
   <br />
   Itse ostin aikoinaan toisen Rondoistamme Hullareilta ja muistaakseni se oli vikana päivänä. Rondoja oli ollut myynnissä jo muutaman päivän ja silti niitä oli parikymmentä jäljellä. Jos siis asustat tai liikut Stockmannin lähistöllä, niin käy kurkkaamassa olisiko jäljellä vielä. :)<br />
   <br />
   Huomenna menen kyttäämään nettiin yhtä lyhtyä ja Kartion vesilaseja, mutta en ota stressiä. Jos en ehdi ostamaan, niin ei voi mitään. Ostossaaliini Hullareilta on Toolsin kattilasetti ja se on riittävä. Just se tärkein mitä pitikin saada ostettua. 🙂

 4. Kiitoksia kaikille onnitteluista! &hearts; &hearts; &hearts; Tämä mamma on todella iloinen, että olemme päässeet Miffen kanssa kunnioitettavaan 7-vuoden ikään. Toivottavasti vuosia on edessä vielä toinen mokoma. :)<br />
  <br />
  Viettäkää ihana syksyinen päivä! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *